Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό μεσημερι σε όλο το φόρουμ!

Δυστυχως εδώ κ κάμποση ώρα παίρνω τηλ στον οαεδ αλλά δε το σηκώνει κανένας....(παρασκευή βλέπεις)...για αυτό γράφω κ εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος

διότι σήμερα 22/11 αναφέρεται ως μέρα πληρωμής για το μηνιαίο επ'ιδομα...καθε μήνα ειναι πληρωτέο στις 23 αλλά τώρα πέφτει σάββατο..συνήθως τα λεφτά μεχρι τις 1 έχουν μπει αλλά ακόμα τίποτα μέχρι τώρα που θα ποστάρω..αν υπάρχει κάποιος ανεργος εδώ σαν εμένα κ γνωρίζει ας απαντήσει, το έχει λάβει κάποιος σήμερα ήδη?η πάει για δευτέρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ξέρω ότι Παρασκευές κάνουν πληρωμές, νωρίτερα ή ενδιάμεσα δεν παίζει. Και ναι, είναι κουλό. Την αλλη Παρασκευή ξανά, κάνε τα κουμάντα σου ως τοτε

Επεξ/σία από iml
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει να κάνει με την ΔΥΠΑ αλλά με την τράπεζα, εάν στην εφαρμογή ή στο site τους βλέπεις απόστολή προς πιστωτικό ίδρυμα συγκεκριμένα γράφει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ τότε περιμένεις μέχρι και το απόγευμα και θα μπούν σήμερα τα χρήματα.

Επεξ/σία από vanni
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε ΟΑΕΔ πληρωμή
Δημοσ.

Ότι είπε ο vanni, μπορεί να τα δείς ως το βράδυ ή δευτέρα πρωί λόγω της τράπεζας σου. Μου είχε συμβεί αρκετές φορές όταν έπαιρνα

Δημοσ.

Κατανοώ ότι ο καθένας μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά τσίλαρε και λίγο. Αν δεν τα πάρεις τώρα θα τα πάρεις την άλλη εβδομάδα. Δεν τα χάνεις. Είμαι γραμμένος σε πολλές ομάδες για τα επιδόματα του ΟΑΕΔ και όποτε κάποια πληρωμή δεν γίνεται όλοι πέφτουν με τα μούτρα και ρωτάνε τι έγινε. Δηλαδή λες και κάποιος τα δούλεψε και του τα έφαγαν (που δεν του τα έφαγαν αλλά απλώς θα τα πάρει στην επόμενη πληρωμή).

Δημοσ.
1 hour ago, gokuthelegend said:

Κατανοώ ότι ο καθένας μπορεί να βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά τσίλαρε και λίγο. Αν δεν τα πάρεις τώρα θα τα πάρεις την άλλη εβδομάδα. Δεν τα χάνεις. Είμαι γραμμένος σε πολλές ομάδες για τα επιδόματα του ΟΑΕΔ και όποτε κάποια πληρωμή δεν γίνεται όλοι πέφτουν με τα μούτρα και ρωτάνε τι έγινε. Δηλαδή λες και κάποιος τα δούλεψε και του τα έφαγαν (που δεν του τα έφαγαν αλλά απλώς θα τα πάρει στην επόμενη πληρωμή).

Εχουν αναγκη οι ανθρωποι. Δεν το κανουν επειδη τρωγονται με τα ρουχα τους. Μπορει να θελει να παει σουπερ μαρκετ να γεμισει το ψυγειο του. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...