Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kavadias είπε

και στο red dead 2 και στο cuberpunk με μια 3060 θα τρως ενα μπουκάλι ιδίως σε npc heavy σκηνές.

Για πιο καινούρια, veilguard, warhammer κλπ. δεν το συζητάω, φουλ μπουκάλι. Άσε που θα κάνεις 45' shader compilation. Παρολα αυτά με την αναβάθμιση της κάρτας θα πάρεις το μεγαλύτερο gain οπότε αναβάθμισε την, αλλά να ξέρεις οτι εισαι πολύ κοντά στην αναβάθμιση πλατφόρμας.

Ναι αυτό το shader compilation είναι μεγάλο θέμα και στον επεξεργαστή μου, παίρνει πολύ ώρα , δυστυχώς το gpu hardware decompression έχει πολύ αργή υιοθέτηση 

Δημοσ.

Κοίταξε φίλε μου έχουν δίκιο τα παιδιά πιο πάνω . Έκανα παρόμοια κίνηση γιατί ήθελα το κάτι παραπάνω στο red dead redemption 2 και σε κάποια άλλα παιχνιδια.Είμαι με i5 3570k στα 4.4 ghz και είχα την 1070 GTX ti.  Βρήκα σε καλή τιμή σχετικά μια msi rtx 3080 κ λέω ας την πάρω και βλέπουμε . Ούτως η άλλως θα μου μείνει για το επόμενο setup όταν το αποφασίσω . Παίζω σε 3440χ1440 . Είδα βελτίωση στα fps αλλά σίγουρα αν είχα άλλο CPU το gain θα ήταν πολύ μεγαλύτερο . Πάντως βαρεσε και 99% κάποιες φορές το usage στο red dead 2.

Πολύ τίμιο cpu για το 2013 που τον πήρα σκυλί μαύρο !!

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Djole_7 είπε

Κοίταξε φίλε μου έχουν δίκιο τα παιδιά πιο πάνω . Έκανα παρόμοια κίνηση γιατί ήθελα το κάτι παραπάνω στο red dead redemption 2 και σε κάποια άλλα παιχνιδια.Είμαι με i5 3570k στα 4.4 ghz και είχα την 1070 GTX ti.  Βρήκα σε καλή τιμή σχετικά μια msi rtx 3080 κ λέω ας την πάρω και βλέπουμε . Ούτως η άλλως θα μου μείνει για το επόμενο setup όταν το αποφασίσω . Παίζω σε 3440χ1440 . Είδα βελτίωση στα fps αλλά σίγουρα αν είχα άλλο CPU το gain θα ήταν πολύ μεγαλύτερο . Πάντως βαρεσε και 99% κάποιες φορές το usage στο red dead 2.

Σε ΄΄σώζει'' η ανάλυση! Αν είχες οθόνη με μικρότερη ανάλυση θα είχες θέματα!

Δημοσ.
6 minutes ago, aetos1988 said:

Σε ΄΄σώζει'' η ανάλυση! Αν είχες οθόνη με μικρότερη ανάλυση θα είχες θέματα!

Ναι ναι ισχύει γι'αυτό και προχώρησα σε τέτοια κίνηση .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Djole_7 said:

Ίδια λογικά έχω και εγώ, απλά λέω να πάω σε κάτι πιο οικονομικό και όχι πχ σε 3080-4080 τώρα, γιατί άμα πχ αποφασίσω να κάνω αναβάθμιση χοντρή σε 3-4 χρόνια (και δεν έχω άλλες οικογενειακές υποχρεώσεις τότε...οπότε δεν κάνω ποτέ), 99% με την εξέλιξη της τεχνολογίας θα χρειαστεί πάλι τότε να αγοράσω. Άρα δεν αξίζει να το κάνω τώρα και αν μην την αξιοποιήσω ποτέ. Έτσι το σκέφτομαι. Θέλω κάτι απλά να μπορώ τώρα να παίξω αυτά που θέλω, κάπως πιο τίμια και όχι 720p 30fps. Δεν ονειρεύομαι 120fps 4k προφανώς.

Πληροφοριακά σε ένα γρήγορο search που έκανα την 3060-3060ti-4060 καινούργια την βρίσκω πολύ κοντινή τιμή με μεταχειρισμένη.

Επεξ/σία από nick_souvlaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...