nick_souvlaki Δημοσ. χθες στις 02:28 μμ Δημοσ. χθες στις 02:28 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Θέλω τη γνώμη σας το παρακάτω ας πούμε "χαζό" ερώτημα. Έχω ένα παλιό PC που σε αυτά που θέλω με βαστάει ακόμα (i7 3820 μαζί με 1070 GTX). Το έχω μαζί με μία οθόνη 4k 60hz (ξέρω ότι δεν μπορεί να παίξει games αυτό το PC 4k προφανώς, την είχα πάρει γιατί τη βρήκα προσφορά και κυρίως γιατί με το PC κάνω browsing και παίζω κάποια πιο παλιά παιχνίδια που θέλω και παίζουν σε νορμαλ αναλύσεις). Η ερώτηση είναι, άμα πάρω καμία 4060 για να μπορώ να παίξω με καλύτερη ανάλυση κανένα πιο νέο παιχνίδι τύπου Red Dead Redemption 2 ή Cyberpunk, πιστεύετε ότι πάλι δεν θα πιάνω 60fps λόγω της παλαιότητας του επεξεργαστή; Με νοιάζει να πιάνει 60fps σε μιά νορμάλ ανάλυση (πχ. 1440p), δεν με νοιάζει να πάω παραπάνω. Επίσης υπάρχει περίπτωση να έχω κανένα θέμα συμβατότητας; Επεξ/σία χθες στις 02:35 μμ από nick_souvlaki
dsi44 Δημοσ. χθες στις 02:57 μμ Δημοσ. χθες στις 02:57 μμ παρε τη 4060 και οταν μπορεσεις αλλαζεις πλατφορμα.Σε 4κ εισαι θελει καρτα.
nick_souvlaki Δημοσ. χθες στις 03:22 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 03:22 μμ 22 minutes ago, dsi44 said: παρε τη 4060 και οταν μπορεσεις αλλαζεις πλατφορμα.Σε 4κ εισαι θελει καρτα. Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι ότι θα μπορέσω να κάνω αυτά που λέω πιο πάνω; Θα έχω κάποιο θέμα συμβατότητας; Ή τσάμπα θα την πάρω και θα αναγκαστώ τελικά να πάρω νέα μητρική, cpu κ.α. που δεν θέλω να κάνω στο άμεσο μέλλον; 1
kavadias Δημοσ. χθες στις 04:25 μμ Δημοσ. χθες στις 04:25 μμ θα δεις βελτίωση και ας τρως μπουκάλι. χτύπα την κάρτα και βλέπεις. ιδίως σε 4Κ η καρτα παιζει το μεγαλύτερο ρολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα