Προς το περιεχόμενο

Asus VGA GeForce RTX 4070 SUPER DUAL EVO OC 12 GB - 579 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, alexcrx είπε

Τελικά @Despotas πήραμε ένα μύδι 🤣🤣🤣 έλεγα μετά την δουλειά θα πάω πλαισιο για ψώνια , 5 σχόλαγα και μπαίνω κατα τις 15:30 και βλέπω αυτό

Κρίμα φίλε. Ελπίζω να βρεις κάτι αντίστοιχο ξανά.

Όσο για τη κάρτα, τονίζω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα και την προτείνω.

• Like 1
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Despotas είπε

Κρίμα φίλε. Ελπίζω να βρεις κάτι αντίστοιχο ξανά.

Όσο για τη κάρτα, τονίζω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα και την προτείνω.

Παίζει να έστρωσαν το θέμα με το cool wine εκεί στην ASUS. Στο amazon η αντίστοιχη 4070 ήταν γεμάτη παράπονα. Είπα να τα αγνοήσω την χτύπησα και έφαγα μια σούπα όλη δική μου. Επέστρεψε Αγγλία άμεσα και πήρα μια της gigabyte. Εντελώς αθόρυβη. Αυτή όμως είχε καλή τιμή και ίσως άξιζε το ρίσκο. Χαίρομαι που μαθαίνω ότι δεν ακούγεται γιατί η απλή dual fan δίκη μου έκανε σαν γάτα σε οίστρο!

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε

Παίζει να έστρωσαν το θέμα με το cool wine εκεί στην ASUS. Στο amazon η αντίστοιχη 4070 ήταν γεμάτη παράπονα. Είπα να τα αγνοήσω την χτύπησα και έφαγα μια σούπα όλη δική μου. Επέστρεψε Αγγλία άμεσα και πήρα μια της gigabyte. Εντελώς αθόρυβη. Αυτή όμως είχε καλή τιμή και ίσως άξιζε το ρίσκο. Χαίρομαι που μαθαίνω ότι δεν ακούγεται γιατί η απλή dual fan δίκη μου έκανε σαν γάτα σε οίστρο!

Την τσίμπησα και γώ απο Πλαίσιο, παρατήρησα coil whine για λιγότερο απο 1λεπτό, όταν μπηκα στο main menu του Assassin's Creed Origins. Πέρα απο αυτό, δεν έχω παρατηρήσει να το κάνει.

Βέβαια δεν έχω και κανενα απαιτιτικό παιχνίδι να το τεστάρω.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, St4lker είπε

Την τσίμπησα και γώ απο Πλαίσιο, παρατήρησα coil whine για λιγότερο απο 1λεπτό, όταν μπηκα στο main menu του Assassin's Creed Origins. Πέρα απο αυτό, δεν έχω παρατηρήσει να το κάνει.

Βέβαια δεν έχω και κανενα απαιτιτικό παιχνίδι να το τεστάρω.

σε αυτή την τιμή και coil να εχει στα @@ σου

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, alexcrx είπε

Καλά μην το λες. Έχεις ακούσει γάτα σε οίστρο; Αν σου τύχει τίποτα τέτοιο από κάρτα σπας tower εύκολα. 🤣

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Καλά μην το λες. Έχεις ακούσει γάτα σε οίστρο; Αν σου τύχει τίποτα τέτοιο από κάρτα σπας tower εύκολα. 🤣

1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε

Δε ξερει τι του λες :P

άμα θα ήσουν ακόμα με την 2080 όπως εγώ δε θα σε ένοιαζε και πολύ 😜😜😜 και στο λέω εγώ που έχω αλλάξει κάρτα για λίγο coil , οχι σαν γατούλης με πάυλες που μου λες εσύ 🤣🤣🤣

Δημοσ.

Έλαβε κάνεις κωδικό για το Indiana Jones;

Αναγραφει ότι θα λάβουμε email, αλλά μέχρι τώρα τίποτα. Έστειλα και mail στο support, ιχθύος σιγή.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, alexcrx είπε

Δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά οκ σ αυτή την τιμή τι να πάρεις σε 4070s. 

Η EVO υλοποίηση είναι μακράν χειρότερη ίσως και η χειρότερη υλοποίηση της Asus σε σχέση με την απλή DUAL που είναι έπος και σε θερμοκρασίες και σε θόρυβο. 

Η συγκεκριμένη κάνει πολύ θόρυβο και οι θερμοκρασίες της κακές λόγω της άθλιας ψήκτρας.

Σε ένα καλό κουτί με καλό airflow ίσως να αντισταθμίζεται λίγο.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, St4lker είπε

Έλαβε κάνεις κωδικό για το Indiana Jones;

Αναγραφει ότι θα λάβουμε email, αλλά μέχρι τώρα τίποτα. Έστειλα και mail στο support, ιχθύος σιγή.

Σήμερα το πρωί.

Δημοσ.

λοιπον, εντυπωσεις μετα απο το upgrade!

5600x->5700x3d

6600xt->4070s

A520 -> B550

16gb -> 32gb (ιδια timings/speed)

παρεμειναν τα corsair 275R case, 750TX psu και o samsung 980 nvme

αρχικα να τονισω οτι με το BF deal στην καρτα, συνολικα το πακετο βγηκε ~950Ε (και με την επιστροφη ΦΠΑ λιγοτερο βασικα)

η καρτα δεν εχει δουλεψει πανω απο ~65 βαθμους σε 3dmark (https://www.3dmark.com/3dm/121208144) οπως και το CPU

games μονο cs2/throne and liberty προς το παρον, και εκει στα ιδια ειναι πανω κατω, με 5* 2k rpm fans και aftermarket ψυκτρα στο cpu μεσα στο κουτι

ναι ειδα τρελη διαφορα στο performance. (1080p)

σχετικα με το coil whine, θα πω οτι ειναι ανεπαισθητο αλλα γενικα ειναι θορυβωδες το setup με τα fans να τρεχουν αρα ισως να μην ειμαι ο πλεον καταλληλος

λεω να δοκιμασω κανα CP77 τωρα αν βγει καμια προσφορα.

IMG20241127204045.jpg.d6986836336406d96a8f38d50b004687.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Καλές οι κάρτες γραφικών.  
καμία καλή gaming μητρική έχει παίξει σε καμία προσφορά; Δεν έχω δει κάτι. (Άσχετο λίγο με το θέμα) 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, carnag9 είπε

λεω να δοκιμασω κανα CP77 τωρα αν βγει καμια προσφορα.

Είναι ήδη σε προσφορά σε STEAM και GOG, 27€.

Πάντως ειμαι ευχαριστημένος απο τις θερμοκρασίες. Παρόμοιες έχω, δεν την έχω δει πανω απο 63­°

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...