Προς το περιεχόμενο

Asus VGA GeForce RTX 4070 SUPER DUAL EVO OC 12 GB - 579 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 minutes ago, Arkin said:

488 η φθηνότερη 7800xt στο skroutz από άγνωστο κατάστημα 579 συν 100 ευρω παιχνίδι στο plaisio η super. 

λαθος μου τα μπερδεψα

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dim_plo είπε

@Arkin

Sapphire VGA Radeon RX 7800 XT Nitro+ 16 GB (549€)

ή

Asus VGA GeForce RTX 4070 SUPER DUAL EVO OC 12 GB (579€);

Στόχος: Αξιοπρεπές "future-proof" gaming σε 2K ανάλυση μένοντας σε αυτό το εύρος προϋπολογισμού.

Monitor: HP OMEN 32q IPS HDR Gaming Monitor 31.5" QHD 2560x1440 165Hz

Υ.Γ.: Δεν έχω χτίσει ποτέ μου PC, κάτι από τα παραπάνω μπορεί να φαίνεται κωμικό. 😅

4070 super δεν υπάρχει σύγκριση και ας έχει 4gb vram παραπάνω αυτά που σου δίνει η 4070 Super που ανέφερα παραπάνω δεν στα δίνει ούτε η 7900xt.

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Ολα ειναι πολυ καλες προτασεις εχω και το μονιτορ . Ακομα περιμενουμε βεβαια τη σουπερ ντουπερ προσφορα της βλακ friday :P

κι εγω κατι τετοιο περιμενα αλλα φοβηθηκα και τελικα χτυπησα αυτην lol. βεβαια μπορει να κλαψω αν σκασει κατι κατι καλο εκει προς τεταρτη, πεμπτη. Εκει σκανε συνηθως αλλα επειδη θα λειπω και για δουλεια και δεν θα μπορω να παρακολουθω σωστα/τα κορακια ειναι πανω απ'το f5 και δεν προλαβαινεις να δεις τι εγινε, την χτυπησα. Δε βαριεσ?

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, Arkin said:

488 η φθηνότερη 7800xt στο skroutz από άγνωστο κατάστημα 579 συν 100 ευρω παιχνίδι στο plaisio η super. 

450 είχε την 7800xt Pulse το πλαίσιο τη προηγούμενη βδομάδα, νομίζω με αυτή την προσφορά έχει νόημα η σύγκριση:

Δημοσ.

Δεν τα λες και απαραίτητα τα 16gb vram εν έτη 2024 αλλά δεν λες και future proof τα 12gb..η απόδοση της 4070 super είναι πάντως αξιοπρεπής για τα χρήματα της (600€).

• Like 1
Δημοσ.

Εγκατασταθηκε!

Εχει λιγο coil whine, αλλα γενικα φουλ happy.

Βεβαια με τον 5600x σε οτι game την ανοιξα εκτος απο ue5 based δεν δουλευει πανω απο 60%.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, carnag9 είπε

Εγκατασταθηκε!

Εχει λιγο coil whine, αλλα γενικα φουλ happy.

Βεβαια με τον 5600x σε οτι game την ανοιξα εκτος απο ue5 based δεν δουλευει πανω απο 60%.

Καλοριζικη η καρτα μετραει ασχημα. Σε τι αναλυση ειδες? Σφιξε μνημες θα δεις μεγαλο boost. 5700x ειχα και ειδα 20% πανω απο σφιξιμο των timings προφανως καλυτερα να πας σε 5700x3D βεβαια να την αξιοποιησεις στο 100%.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Arkin είπε

4070 super δεν υπάρχει σύγκριση και ας έχει 4gb vram παραπάνω αυτά που σου δίνει η 4070 Super που ανέφερα παραπάνω δεν στα δίνει ούτε η 7900xt.

Μια χαρά σύγκριση υπάρχει. Φυσικά όχι με την nitro+. Αλλά στα 120€+ διάφορα η 7800xt είναι καλύτερο vfm ξεκάθαρα. 

Και εγώ 4070super ήθελα αλλά στα 450€ της 7800xt από το πλαίσιο δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

Με το έξτρα 130€ στο budget μου μπορώ πλέον να πάρω σε προσφορά oled μόνιτορ. 

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mute_ είπε

Μια χαρά σύγκριση υπάρχει. Φυσικά όχι με την nitro+. Αλλά στα 120€+ διάφορα η 7800xt είναι καλύτερο vfm ξεκάθαρα. 

Και εγώ 4070super ήθελα αλλά στα 450€ της 7800xt από το πλαίσιο δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

Με το έξτρα 130€ στο budget μου μπορώ πλέον να πάρω σε προσφορά oled μόνιτορ. 

Εβαλα μεσα και το παιχνιδι που το δινεις ανετα 60 ευρω μιας και παει 80+ στα κλειδαραδικα οποτε η διαφορα παει αρκετα παρακατω απο τα 130. Σαν καθαρη διαφορα ναι ειναι δυνατο vfm η 7800xt στα 450 ευρω απλα παλι χανεις dlss/ray tracing/efficiency/fg οποτε δεν ξερω παλι στο τελος ειδικα οταν μιλαμε για 60-80% πανω σε βαρυ ray tracing και το κλασεις ανωτερο dlss. 

Δημοσ.

Θα πω το κλασσικό προσέξτε το coil whine με τις dual της Asus στη σειρά 4000…έπαθα και την γύρισα με συνοπτικές διαδικασίες πίσω στο amazon. Αυτή που είχα πάρει έκανε σαν κλαμμένη γάτα δίπλα στο κεφάλι μου…με το case στο πάτωμα ε…😂

Δημοσ.
6 minutes ago, Lewnidas1995 said:

το  coil whine δεν ειναι απλα φασαρια τελικα; Γιατι εχω χασει την μπαλα τελικα με αυτο το πραγμα.

Φασαρία είναι αλλά ώρες ώρες μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό, ειδικά αν έχεις το κουτί κοντά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εβαλα μεσα και το παιχνιδι που το δινεις ανετα 60 ευρω μιας και παει 80+ στα κλειδαραδικα οποτε η διαφορα παει αρκετα παρακατω απο τα 130. Σαν καθαρη διαφορα ναι ειναι δυνατο vfm η 7800xt στα 450 ευρω απλα παλι χανεις dlss/ray tracing/efficiency/fg οποτε δεν ξερω παλι στο τελος ειδικα οταν μιλαμε για 60-80% πανω σε βαρυ ray tracing και το κλασεις ανωτερο dlss. 

Και πάλι 130€ είναι μεγάλη διαφορά. Τα παιχνίδια δεν τα υπολογίζω γιατί και 60€ πολλά μου φαίνονται για τούτο το παιχνίδι. Αν είχαν κανένα 50€ διάφορα θα έπαιρνα την σούπερ. Απλά την 7800xt την έχω κλειστή στο κουτί σε περίπτωση που σκάσει καλή τιμή σε 4070 super να την επιστρεψω ή να την δώσω σε κανένα μέλος όσο την πήρα (να βγει κερδισμένος και κάποιος άλλος)

8 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

το  coil whine δεν ειναι απλα φασαρια τελικα; Γιατι εχω χασει την μπαλα τελικα με αυτο το πραγμα.

Αν έχεις το κουτί δίπλα σου χωρίς ακουστικά είναι εκνευριστικος αυτός ο ήχος του ρεύματος. Είχα μια 580 που το έκανε και την άλλαξα 

Επεξ/σία από Mute_
Δημοσ.
2 minutes ago, Mute_ said:

Αν έχεις το κουτί δίπλα σου χωρίς ακουστικά είναι εκνευριστικος αυτός ο ήχος του ρεύματος. Είχα μια 580 που το έκανε και την άλλαξα 

3 minutes ago, Teddy77 said:

Φασαρία είναι αλλά ώρες ώρες μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό, ειδικά αν έχεις το κουτί κοντά.

αρα τεχνικο θεμα δεν υπαρχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...