Προς το περιεχόμενο

instant-gaming.com έχει αγοράσει ποτέ κανείς σας;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από mikele13-,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά επειδή οι τιμές φαίνονται σούπερ θα ήθελα να μάθω αν έχει αγοράσει ποτέ κανείς σας από αυτό το κατάστημα. Εχει προσφορά τις κάρτες PlayStation 50€ wallet στα 39.99€ και γράφουν GR δίπλα. Πριν προβώ σε αγορά θα ήθελα να μάθω αν εχει κάποιος εμπειρία με το εν λόγω κατάστημα για να μην κλαίω τα χρήματα.

• Λύση
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gherudos είπε

Καλημέρα παιδιά επειδή οι τιμές φαίνονται σούπερ θα ήθελα να μάθω αν έχει αγοράσει ποτέ κανείς σας από αυτό το κατάστημα. Εχει προσφορά τις κάρτες PlayStation 50€ wallet στα 39.99€ και γράφουν GR δίπλα. Πριν προβώ σε αγορά θα ήθελα να μάθω αν εχει κάποιος εμπειρία με το εν λόγω κατάστημα για να μην κλαίω τα χρήματα.

Προχωράς άφοβα έχω αγοράσει πολλά παιχνίδια για pc και κονσόλες και με παραλαβή κωδικού ΑΜΕΣΑ όχι όπως μερικά που περιμένεις κάποια ώρα.

Για μένα προσωπικά είναι το κορυφαίο διότι ποτέ δεν έχει κάτσει στραβή με οποιαδήποτε αγορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλές φορές έχω αγοράσει από εκεί ,κανένα πρόβλημα γενικά ,απλά να προσέχεις τα κλειδιά να είναι global μην πάρεις κάτι που δεν παίζει Ευρώπη  πήγα να την πατήσω μια φορά έτσι αλλά νομίζω ήταν με πρόγραμμα όχι με παιχνίδι , σε κάθε περίπτωση το λέω να έχεις το νου σου 

Επεξ/σία από Choronzoon
Δημοσ.

Ωραία θα προχωρήσω λοιπόν και θα σας ενημερώσω αν όλα πήγαν καλά και με μένα 

όλα πήγαν καλά, αγόρασα 2 50€ κάρτες απλά στη 2η μου ζήτησε να ανεβάσω ταυτότητα πάνω σε λευκό χαρτί και να γράψω IG για να μου προχωρήσουν τη 2η. Ψωνίστε άφοβα λοιπόν!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...