Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι τελείως αρχάριος στον κόσμο της φωτογραφίας. Λόγω μεταπτυχιακού χρειάζομαι φωτογραφική μηχανή και φακό. Θέλω να κάνω όσο το δυνατόν πιο ανέξοδα τη δουλειά μου. Χρειάζομαι μια dslr ή mirrorless με ένα φακό 100mm ή 105mm που να κουμπώνει και ring ή twin flash, εννοείται όλα μεταχειρισμένα. Που θα έπρεπε να κατευθυνθώ;

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Είμαι τελείως αρχάριος στον κόσμο της φωτογραφίας. Λόγω μεταπτυχιακού χρειάζομαι φωτογραφική μηχανή και φακό. Θέλω να κάνω όσο το δυνατόν πιο ανέξοδα τη δουλειά μου. Χρειάζομαι μια dslr ή mirrorless με ένα φακό 100mm ή 105mm που να κουμπώνει και ring ή twin flash, εννοείται όλα μεταχειρισμένα. Που θα έπρεπε να κατευθυνθώ;

Δες εδώ αγγελίες ή στο mbp. Ανέξοδα δεν είναι τίποτα ούτε ο ήλιος δεν είναι τζάμπα. Πες μας τι μπάτζετ έχεις και αν θες η φωτογραφική να σου μείνει αργότερα και ν' ασχοληθείς είτε με στατικά θέματα ή βίντεο γενικότερα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Καλημέρα σας , για να ζητάτε τέτοιο φακό , μάλλον δεν είστε Αρχιτεκτονική .

Δημοσ.
6 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Δες εδώ αγγελίες ή στο mbp. Ανέξοδα δεν είναι τίποτα ούτε ο ήλιος δεν είναι τζάμπα. Πες μας τι μπάτζετ έχεις και αν θες η φωτογραφική να σου μείνει αργότερα και ν' ασχοληθείς είτε με στατικά θέματα ή βίντεο γενικότερα.

Όχι, δε με ενδιαφέρει να μου μείνει αργότερα.

5 ώρες πριν, babisskg είπε

Καλημέρα σας , για να ζητάτε τέτοιο φακό , μάλλον δεν είστε Αρχιτεκτονική .

Όχι, όχι, άλλος κλάδος τελείως.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Θάνος Βενέτης είπε

Όχι, δε με ενδιαφέρει να μου μείνει αργότερα.

Όχι, όχι, άλλος κλάδος τελείως.

Λίγο θα δυσκολέψει εξαιτίας του φακού σε επίπεδο οικονομίας , αν πρέπει οπωσδήποτε να είναι τέτοιος σε εστιακή απόσταση .

Δημοσ.

Για πόσο καιρό τα θες μήπως να τα νοικιάζεις καλύτερα?

Αλλιώς υπολόγισε dslr σώμα μαζί με έναν μακρο 105 να σου κοστίσει 280-350 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, highpriest είπε

Για ποιόν κλάδο είναι; Και τι ακριβώς θα φωτογραφίζεις;

Οδοντίατρος είμαι και θα φωτογραφίζω ενδοστοματικά κι εξωστοματικά. Σίγουρα η δουλειά γίνεται κι αλλιώς αλλά στις απαιτήσεις του μεταπτυχιακού είναι ο φακός με αυτή την εστιακή απόσταση. 

Στις 22/11/2024 στις 3:21 ΜΜ, stratigos24 είπε

Για πόσο καιρό τα θες μήπως να τα νοικιάζεις καλύτερα?

Αλλιώς υπολόγισε dslr σώμα μαζί με έναν μακρο 105 να σου κοστίσει 280-350 ευρώ.

Προς τα πού να κινηθώ για τέτοιες τιμές; Εννοώ μάρκες, μοντέλα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα έπαιρνα ένα σώμα Νίκον/Κάνον και έναν sigma 105mm macro για το σώμα που επέλεξα.

Γύρω στα 100-150 το σώμα και 200-250 ο φακός.

Πχ canon 1100d/ 1200d, nikon d3100/3200 και ο φακός που είπα.

////

Ο γαμπρός μου είναι οδοντίατρος.

Πρώτα είχε μια 3200 με τον 105 Νίκον (ακριβός φακός) και μετά 5d mkii canon με έναν Κάνον 100mm αλλά υποδεέστερο του Νίκον

Καλύτερα αποτέλεσμα έπαιρνε από το πρώτο σετ με Νίκον λόγω φακού.

Ο sigma είναι πάρα πολύ καλός πάντως .

Επεξ/σία από stratigos24

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...