Προς το περιεχόμενο

Amazon DE Black Friday πραγματάκια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, oldnew είπε

Υπάρχει στο aliexpress 1tb microsd με 75ε και να δουλεύει κιόλας? 

Φυσικά και όχι.

32 λεπτά πριν, nek4d είπε

Φιλικα φιλε, δες σε οποιο λες τα reviews με 1 αστερι (σε οσα εχουν, οχι στα νεα αντιγραφα listings χωρις αληθινα reviews) και θα καταλαβεις τι εστι μαιμουδες στο aliexpress.

Δεν υπαρχει φθηνο εκει που να εχει τις προδιαγραφες που λενε.

Καλωδια, φορτιστες, οτι θες, γραφουν πχ 60w και ειναι με το ζορι 5w και απο υλικα κακης ποιοτητας.
Εξτρα προστασιες η τεχνικες προδιαγραφες, τις ξεχνας.
Μην παιρνεις σαβουρες, πεταμενα λεφτα, περιμενε/ψαχνε προσφορες σε επωνυμα προιοντα αν δεν θελεις να πληρωσεις πολλα.
"Δεν ειμαι τοσο πλουσιος για να αγοραζω φθηνα",
λενε σε πολλες χωρες, νομιζω καποιος γνωστος οικονομολογος το ειχε πρωτοπει, και εχει απολυτο δικιο...

Εγώ ο ίδιος έγραψα για τέτοιες περιπτώσεις σε άλλο νήμα που κάποιος έβαλε 2TB flash drive και εξήγησα ότι είναι μαϊμού με fake SD card των 64gb.

Δεν μιλάμε για fake πωλητές, ούτε για fake αντικείμενα. Μιλάμε για προϊόντα ίδια με αυτά που βάζετε (π.χ. baseus) ή καλώδια/αντάπτορες από επώνυμες μάρκες όπου αγοράζει κανείς με 1ε. Αυτά. Δεν υπάρχει ανάγκη να αλλάζετε αυτά που γράφω και αυτά που ευκόλως εννοούνται με σενάρια επιστημονικής φαντασίας τύπου "μπήκα και αγόρασα από aliexpress ενώ είδα τα 1-star reviews και 20 sold και πωπω ήταν μούφα".

Επεξ/σία από Tetix
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, raikou είπε

κατι για pc build;

Λίγα πράγματα φίλε, στα περισσότερα είναι ίδιες οι τιμές με εδώ και πολλά δεν συμπεριλαμβάνονται στα δωρεάν μεταφορικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάει και το Amazon... Επί καραντίνας θυμάμαι είχα πάρει 65''ρα Samsung τηλεόραση 50% πιο φθηνά από το 1ο κατάστημα στο Skrzoutz και τώρα βλέπω ποντίκι σε bf στο Amazon 12ε πιο φθηνό από το Skrzoutz.

Ή η Ελλάδα έχει γίνει χωματερή τιμών ή και η Amazon έχει αρχήσει τα ίδια με τους εδώ πέρα

Πάει και το Prime πάει και η BF

Επεξ/σία από kyr123
Δημοσ.
56 minutes ago, vaggos88 said:

Υπαρχει κανα ψαχτιρι που να ειναι ολα τα αμαζον μεσα?

Υπάρχει το keepa.com και με browser extension που σου δείχνει μέσα στη σελίδα του amazon ιστορικό τιμής και τις τιμές στα υπόλοιπα amazon.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Tetix είπε

Τα περισσότερα από αυτά υπάρχουν στο aliexpress με 1ε.

12 ώρες πριν, Seldon68 είπε

Στο temu ειναι τζαμπα.

8 ώρες πριν, nek4d είπε

Ναι βεβαια, μονο που ειναι γεματα  🐵 🐒 🐵 του κερατα.
Αν βρειτε γνησιες Eneloop και Sandisk σε Αλι κ Τεμου, σφυριχτε μας κλεφτικα και 'δω να τρεξουμε να ψωνισουμε 😋

Δεν ηταν εμφανες οτι τρολαρω🙃 τον προηγουμενο?

Δημοσ.
3 hours ago, Tetix said:

Φυσικά και όχι.

Εγώ ο ίδιος έγραψα για τέτοιες περιπτώσεις σε άλλο νήμα που κάποιος έβαλε 2TB flash drive και εξήγησα ότι είναι μαϊμού με fake SD card των 64gb.

Δεν μιλάμε για fake πωλητές, ούτε για fake αντικείμενα. Μιλάμε για προϊόντα ίδια με αυτά που βάζετε (π.χ. baseus) ή καλώδια/αντάπτορες από επώνυμες μάρκες όπου αγοράζει κανείς με 1ε. Αυτά. Δεν υπάρχει ανάγκη να αλλάζετε αυτά που γράφω και αυτά που ευκόλως εννοούνται με σενάρια επιστημονικής φαντασίας τύπου "μπήκα και αγόρασα από aliexpress ενώ είδα τα 1-star reviews και 20 sold και πωπω ήταν μούφα".

Καλα, δεν θελεις να καταλαβεις.
Αν νομιζεις οτι αγοραζεις baseus με 8-10€ Ευρωπη και baseus με 1€ απο Αλι και νομιζεις οτι ειναι γνησια..., bon voyage :-)
Fake του κερατα ειναι και αυτα. Πηχτρα στα επωνυμα fake ειναι, ειδικα xiaomi και lenovo, κανουν παρτυ.
Μια φορα απο Αλι μου εστειλαν και εμαιλ μετα απο κανα διμηνο, να μου πουν οτι τα lenovo ψειρες ακουστικα με θηκη που πηρα, ειναι fake και αν θελω partial refund.
Λες και δεν το ηξερα απο την τιμη οταν τα παρηγγειλα για χαβαλε, για fake τα αγορασα, για δωρακι πηγανε, ουτε που ασχοληθηκα για partial refund.

1 hour ago, Seldon68 said:

Δεν ηταν εμφανες οτι τρολαρω🙃 τον προηγουμενο?

Προφανεστατο φιλε, μου αρεσε και το επισυναψα, δινοντας και ρεαλιστικη επεξηγηση στον προηγουμενο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Aliexpress αν ψωνίσεις σωστά, και όχι τους κράχτες που κάνουν κράαα ότι είναι fake, σιγουρα δεν τα παίρνεις με 1 ευρώ αλλά σίγουρα πολύ φθηνώτερα από το amazon. Εξαίρεση τα αποθηκευτικά μέσα που σχεδόν όλα είναι fake στο αλί.  Ουτε φυσικά Eneloop θα βρείς 100% σίγουρες στο αλί. Όμως καλώδια, φορτιστές, usb hub, θα βρεις σίγουρα, όχι όμως με 1 ευρω....(έχω πάρει και φορτιστή usbc 100W για laptop και καλώδιο και είναι special)

Επεξ/σία από evark
  • Thanks 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πωλητής το amazon με δωρεάν μεταφορικά, αν μέχρι το βράδυ υπάρχουν φεύγει παραγγελία!

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tetix είπε

Εντάξει, αγοράστε USB-C καλώδιο με 10 ευρώ. Τρελό value for money.

Τα USB-C καλώδια δεν είναι όλα ίδια - έχουν προδιαγραφές ισχύος σε W που μπορούν να μεταφέρουν. Αν θες PD καλώδιο για να φορτίζεις μεγάλο laptop ή άλλη συσκευή πληρώνεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nek4d είπε

Καλα, δεν θελεις να καταλαβεις.
Αν νομιζεις οτι αγοραζεις baseus με 8-10€ Ευρωπη και baseus με 1€ απο Αλι και νομιζεις οτι ειναι γνησια..., bon voyage :-)
Fake του κερατα ειναι και αυτα. Πηχτρα στα επωνυμα fake ειναι, ειδικα xiaomi και lenovo, κανουν παρτυ.
Μια φορα απο Αλι μου εστειλαν και εμαιλ μετα απο κανα διμηνο, να μου πουν οτι τα lenovo ψειρες ακουστικα με θηκη που πηρα, ειναι fake και αν θελω partial refund.
Λες και δεν το ηξερα απο την τιμη οταν τα παρηγγειλα για χαβαλε, για fake τα αγορασα, για δωρακι πηγανε, ουτε που ασχοληθηκα για partial refund.

Προφανεστατο φιλε, μου αρεσε και το επισυναψα, δινοντας και ρεαλιστικη επεξηγηση στον προηγουμενο.

Παντως οτι εχω παρει απο Aliexpress μαρκας Baseus ολα γνησια ηταν. Η ιδια η baseus εχει δικα της shops στο Ali και αρκετες φορες εχω παρει καλωδια με 1.5 και 2 ευρω.

Αλλα για lenovo ισχυει 100%

Επεξ/σία από AmixReckless
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψηθειτε να κολλήσουμε ολοι απο κανα 10ευρω για καλωδια να κανουμε μια παραγγελια και να γλιτώσουμε τα μεταφορικα 😄

Επεξ/σία από spiros696
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...