Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ομάδα.

Θα ήθελα να μου προτείνετε όσοι γνωρίζετε, ένα αυτοκίνητο για να είμαι άνετος και εγώ μπροστά και όποιος κάθεται πίσω.

Είμαι 1,91 και όχι φιτ... ;) αλλά πιστεύω πιο πολύ ρόλο παίζει το ύψος στην ερώτηση μου.

Πείτε διάφορες κατηγορίες αλλά σίγουρα πεντάπορτο...

Δημοσ.

ford kuga δοκιμασμενο 1,82 μπροστα χοντρος 1,84 πισω κανονικος με αποσταση στα ποδια απο το καθισμα, υποθετω για σενα ειναι +4-5 εκατοστα τα οποια καλυπτονται

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, theokar1982 said:

Καλησπέρα ομάδα.

Θα ήθελα να μου προτείνετε όσοι γνωρίζετε, ένα αυτοκίνητο για να είμαι άνετος και εγώ μπροστά και όποιος κάθεται πίσω.

Είμαι 1,91 και όχι φιτ... ;) αλλά πιστεύω πιο πολύ ρόλο παίζει το ύψος στην ερώτηση μου.

Πείτε διάφορες κατηγορίες αλλά σίγουρα πεντάπορτο...

πολλα ιχ πλεον θα σου κανουν. Εγω ψηλοτερος απο εσενα και σε fiat panda(!) δεν ειχα θεμα και καθοταν ενηλικας απο πισω μου

Καλυτερα να συγκεντρωθείς σε τι μοντελα σου αρεσουν και μετα να δεις αν χωρας

Δημοσ.

Πηγαίνεις αυτομάτως σε C-SUV κατ' ελάχιστον ... και όχι και σε όλα της κατηγορίας.

Υπάρχουν ίσως και μερικά με ψηλή καμπίνα σε C segment, αλλά πολύ λίγες περιπτώσεις.

Μπορείς να τα πάρεις όλα στη σειρά να τα οδηγήσεις. Αν καθίσεις μόνο μέσα σε εκθεσιακό, δεν έχεις ολοκληρωμένη εικόνα, καθώς κατά την οδήγηση ανακαλύπτεις ότι υπάρχουν και άλλα θέματα που επηρεάζουν την άνεση, πέρα από το απλά να καθίσεις στο κάθισμα και να το ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Σε νορμάλ λεφτά kodiaq.

Άνετος εγώ (και είμαι πανω από 2μ) και οι πίσω είχαν χώρος να παίξουν μπάλα και χώρος αποσκευών για 2 μετακομίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...