stefanos1985 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:23 μμ γεια σας έχω μερικές απορίες οποίος ξέρει ας βοηθήσει έχω ένα router tp link mr600 το οποίο είναι σε εξωτερικό χώρο σε στεγανό κουτί και παίρνει ρεύμα με poe. Tο mr 600 δίνει ίντερνετ μεσώ αυτού του καλωδίου https://www.skroutz.gr/s/56533195/S-FTP-Cat-6-Kalodio-Diktyou-Ethernet-exoterikou-chorou-choris-akrodektes-100m-Mayro-1tmch-04070056.html σε ενα access point (mi a4 gigabit). Tο θέμα μου ειναι το έξεις ενω η ταχύτητα που κλειδώνει το mr600 είναι down 130-150 mpbs up 30-40 mbps στην άκρη του καλωδίου πριν το access point έχω 94-96mpbs πράγμα που σημαίνει οτι εχει κάποιο περιορισμό και δεν ξέρω αν είναι θέμα καλωδίου ή έχει κάποια ρύθμιση το ρουτερ. Αν είναι θέμα καλωδίου κάπου διάβασα για Poe Extender Switch, Repeater η κάτι τέτοιο οτι αν έχει απώλειες το καλώδιο της μειώνει ισχύει αυτό;
comfuzio Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Κοίτα οι δικτυακές συσκευές έχουν ενδείξεις με φως για το τι ταχύτητα παίζουν. Δες και στο router και στο AP αν ανάβουν τα σωστά για το 1gbps. Αν ναι, τότε ξεχνάς ότι φταίει κάτι εκεί. Εκεί ή παίζει όπως λέει 1gbps ή καθόλου. Αν δείχνει ότι είναι στα 100mbps πάλι το ίδιο ή θα παίζει 100mbps ή καθόλου. Αν βλέπεις ότι και τα 2 μιλάνε στο 1gbps κοιτάς το internet σου. Μια μικρή διαφορά θα την δεις λόγου tcp/ip overhead. Επίσης δες αν έχει τίποτα λειτουργίες κάποια από τις 2 αυτές συσκευές για filtering ή packet inspection μήπως και αυτά βαραίνουν την όλη κατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα