megaklhs Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Καλησπέρα σε όλους έχω στην κατοχή μου ένα volkswagen polo 1.4 2003 μοντέλο. Είπα να του κάνω ένα μάζεμα μιας και είναι και παλιό αμάξι... Αγόρασα πριν λίγες μέρες αυτές εδώ τις λάμπες : Nighteye Λάμπες Αυτοκινήτου A315 S2 H7 LED 6500K Ψυχρό Λευκό 9-32V 36W 2τμχ Τις έβαλα και δούλεψαν άψογα και μάλιστα είναι και πολύ καλές... Αγόρασα μετά και αυτές εδώ : Osram Λάμπες Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας LEDriving SL W5W LED 6000K Ψυχρό Λευκό 12V 1W 2τμχ Τις έβαλα και δούλεψαν και αυτές μια χαρά. Και λέω δεν αλλάζω και τις μεγάλης σκάλας να είναι όλα αλλαγμένα ; Πριν είχα αλογόνου της philips και ήταν έτσι κι έτσι.... Και αγόρασα αυτές εδώ : NovSight Λάμπες Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας H1 / S2 LED 6500K Ψυχρό Λευκό 9-32V 72W 2τμχ Και ενώ χάρηκα ότι θα ήταν τώρα όλα τέλεια μόλις τα συνδέω τα τελευταία μου καίει στην ασφάλεια... Την αλλάζω και πάλι την καίει... Είναι 10αρα η ασφάλεια σκέφτηκα να βάλω μεγαλύτερη αλλά το φοβήθηκα μην κάνω καμιά χαζομάρα... Καμιά ιδέα κάποιος που γνωρίζει ; Τι μπορεί να φταίει ; Είδα και σχόλια στο internet ότι τα συγκεκριμένα φώτα τα φοράνε και παλιά οχήματα σαν το δικό μου.
bill999r Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μην αλλάξεις καμία ασφάλεια γιατί μπορεί να πάρεις καμία φωτιά. Ότι έχει το αυτοκίνητο θα αφήσεις. Τώρα για τις λάμπες κοίτα να πάρεις 12 βόλτες γτ λογικά αυτές που πήρες τραβάνε περισσότερο ρεύμα Κ σου καίνε την ασφάλεια. 3
SaFiS Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Λογικο να σου καιει ασφαλεια με 72W λαμπες. Οι κανονικες Η1 ειναι 55W. Βαλε κατι σε λιγοτερα Watt… 1
megaklhs Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας είδα αυτά εδώ πιστεύω θα είναι μια χαρά τι λέτε ; https://www.skroutz.gr/s/23450350/Philips-Lampes-Aytokinitou-Ultinon-Essential-H1-LED-6500K-PSychro-Leyko-12-24V-19W-2tmch-11258UE2X2.html 1
meletis_m Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 12 ώρες πριν, megaklhs είπε Καλησπέρα σε όλους έχω στην κατοχή μου ένα volkswagen polo 1.4 2003 μοντέλο. Είπα να του κάνω ένα μάζεμα μιας και είναι και παλιό αμάξι... Αγόρασα πριν λίγες μέρες αυτές εδώ τις λάμπες : Nighteye Λάμπες Αυτοκινήτου A315 S2 H7 LED 6500K Ψυχρό Λευκό 9-32V 36W 2τμχ Τις έβαλα και δούλεψαν άψογα και μάλιστα είναι και πολύ καλές... Αγόρασα μετά και αυτές εδώ : Osram Λάμπες Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας LEDriving SL W5W LED 6000K Ψυχρό Λευκό 12V 1W 2τμχ Τις έβαλα και δούλεψαν και αυτές μια χαρά. Και λέω δεν αλλάζω και τις μεγάλης σκάλας να είναι όλα αλλαγμένα ; Πριν είχα αλογόνου της philips και ήταν έτσι κι έτσι.... Και αγόρασα αυτές εδώ : NovSight Λάμπες Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας H1 / S2 LED 6500K Ψυχρό Λευκό 9-32V 72W 2τμχ Και ενώ χάρηκα ότι θα ήταν τώρα όλα τέλεια μόλις τα συνδέω τα τελευταία μου καίει στην ασφάλεια... Την αλλάζω και πάλι την καίει... Είναι 10αρα η ασφάλεια σκέφτηκα να βάλω μεγαλύτερη αλλά το φοβήθηκα μην κάνω καμιά χαζομάρα... Καμιά ιδέα κάποιος που γνωρίζει ; Τι μπορεί να φταίει ; Είδα και σχόλια στο internet ότι τα συγκεκριμένα φώτα τα φοράνε και παλιά οχήματα σαν το δικό μου. Πήγαινε σε ένα ηλεκτρολόγο ή υπάρχουν και μαγαζιά που ασχολούνται αποκλειστικά με φώτα οχημάτων και ανακατασκευές .
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 2 ώρες πριν, megaklhs είπε Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας είδα αυτά εδώ πιστεύω θα είναι μια χαρά τι λέτε ; https://www.skroutz.gr/s/23450350/Philips-Lampes-Aytokinitou-Ultinon-Essential-H1-LED-6500K-PSychro-Leyko-12-24V-19W-2tmch-11258UE2X2.html εχω τις https://www.skroutz.gr/s/46446136/Philips-Lampes-Aytokinitou-Ultinon-Access-H1-Canbus-LED-6000K-PSychro-Leyko-12V-13W-2tmch-11258U2500C2.html?product_id=203497137&sponsored=fbt&stm=eyJ0YWciOiJzdG06L2Mvc2ltL3Qvcy80NjQ0NjEzNi94L3NrdSJ9 σε Η7 και είναι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα