Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Logitech Ποντίκι MX Master 2s Bluetooth | 59,99€ | Πλαίσιο
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Έλλαδα έχουμε 3 εβδομάδες Black Friday με 10ε πιο φθηνά από το Skroutz με κάποιες φορές και ακριβότερα...  😅

Επεξ/σία από kyr123
  • Like 7
  • Haha 7
Δημοσ.

παντως περυσι εβαζε καλες βραδινες προσφορες στην bf το πλαισιο. Φετος χαλι μαυρο. Ακομα το 2s ξεστοκάρουν?

• Like 3
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, turbat0s είπε

όχι, άλλο το master άλλο το anywhere

Διορθώθηκε φίλε μου, στα 51.99 ευρώ είναι στην Αμαζον.

Δημοσ.

Στο Amazon Γερμανίας, ναι μεν έχει 51.99 ευρώ, αλλά γράφει πως για να είναι δωρεάν η μεταφορά του εδώ, θέλει πάνω από 59 ευρώ αγορές!! Οπότε αν καταλαβαίνω καλά, βγαίνει το ίδιο!! Κάνω λάθος?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, petran66 είπε

Στο Amazon Γερμανίας, ναι μεν έχει 51.99 ευρώ, αλλά γράφει πως για να είναι δωρεάν η μεταφορά του εδώ, θέλει πάνω από 59 ευρώ αγορές!! Οπότε αν καταλαβαίνω καλά, βγαίνει το ίδιο!! Κάνω λάθος?

Όχι φίλε μου, γιατί μπορείς να πάρεις κάτι ακόμα με 7 ευρώ και να πάει στα 59.99.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NSR00 είπε

Όχι φίλε μου, γιατί μπορείς να πάρεις κάτι ακόμα με 7 ευρώ και να πάει στα 59.99.

Το ίδιο λέμε περίπου!! ;) Αλλά τώρα πια δεν έχει νόημα...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NSR00 είπε

Και πάλι με κάτι ακόμα στα 13,60 εμφανίζει αποστολή 8,78 σε εμένα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Και πάλι με κάτι ακόμα στα 13,60 εμφανίζει αποστολή 8,78 σε εμένα.

Μήπως το άλλο αντικείμενο που έβαλες στο καλάθι γράφει "Delivery fee applies for this item" αντί για "FREE delivery ημερομηνία to Greece for eligible orders over €59";

Δεν συμπεριλαμβάνονται όλα τα FBA προϊόντα στα δωρεάν μεταφορικά.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NSR00 είπε

Μήπως το άλλο αντικείμενο που έβαλες στο καλάθι γράφει "Delivery fee applies for this item" αντί για "FREE delivery ημερομηνία to Greece for eligible orders over €59";

Δεν συμπεριλαμβάνονται όλα τα FBA προϊόντα στα δωρεάν μεταφορικά.

Σωστός αυτό αναφέρει.

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε [ΤΕΛΟΣ] Logitech Ποντίκι MX Master 2s Bluetooth | 59,99€ | Πλαίσιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...