Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει. Προφανώς το βγάζει για αυτούς που έχουν λεφτα και θέλουν να τα σκάσουν. Έχουν και φθηνότερα κινητά. Καλή και συμπαθητική μάρκα, αλλά εγώ δεν παίζει να δώσω τόσα λεφτά για κινητό, τα 200-300 ευρώ είναι το budget μου. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ με το πού είδα τήν τιμή πήγα κατευθείαν στά σχόλια

Ευτυχώς πού ανεβάζετε κάτι τέτοια άρθρα που αφήνουν ένα γλυκόπικρο χαμόγελο στά χείλη 🥴🫤☹️

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, geomrk said:

εχω μικρη παλαμη(εχω το μικρο Pro)

δεν προεκυψε ποτε προβλημα με μπαταρια,καθως εχω παντου φορτιστες

αρα οχι δεν ειναι μονοδρομος

καθος ειχα λιγο απο ολα λογο δουλειας το Pro κατα της 3 με 4 μετα το μεσυμερι ηθελε πριζα ενω το μαξ βαρουσε μεχρι της 8 το βραδυ χωρις κανενα θεμα και ειναι και μεγαλο ετσι η δουλεια που εκανα ηταν ευκολοτερη!! και ναι ειναι μονοδρομος για οσους εχουν android με τεραστιες οθονες και θελουν να πανε iphone χωρις να χασουν οθονες και αυτονομιες

αλλα ναι αν έχεις μικρή παλάμη δεν είναι για σενα όπως και τα περισσότερα android ναυαρχίδες οπως και μεγαλες adventure μηχανες μονο ψιλοι μπορούν να της έχουν και το ανάποδο με της super sport κλπ (δεν ειναι ολα για όλους)

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.

Σχεδόν όλοι εδώ μέσα την oppo την ξέρουν μόνο από τα κινητά.

Όχι όλοι όμως υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν ρίξει κάτι χιλιάρικα για home cinema projector κλπ και γνωρίζουν την oppo πολύ πριν ασχοληθεί με τα κινητά.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που το είδατε διαθέσιμο στη χώρα μας???? Σήμερα στην Ινδία ανακοινώθηκε το global για να διατεθεί μεθαύριο για αρχή κ βλέπουμε σε oppo uk και Ολλανδία. Ούτε αμαζον ούτε τίποτα.....

Επεξ/σία από georgiooo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο wondamobile είναι διαθέσιμο εδώ και μια εβδομάδα σε global στα 998€ με απευθείας μεταφορά χρημάτων.

Που τα βρήκατε τα 1200φευγα, που είδατε ότι βγήκε σήμερα;

Επεξ/σία από sexotik
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelaras12 είπε

Γιατί να μη δώσεις 30€ παραπάνω και να πάρεις iphone 16 pro;

Γιατι ειναι αλλο λειτουργικό... Αρα αν κάποιος θελει αντροιντ δεν εχει λογο να το κανει.. . Συν οτι δεν ειναι απαραίτητα καλυτερο σαν συνολο το iphone.. Βσκ χειροτερο σαν συνολο παντα θα το ελεγα.. 

• Like 1
Δημοσ.

Σωστές οι παρατηρήσεις σας. Πανάκριβο και υπερτιμημένο κινέζικο κινητό σε σχέση με το ανώτερο iPhone δεν άξιζε τον κόπο σχολιασμού 

• Confused 3
  • Haha 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, geomrk είπε

Μπα αν πάρεις μια φορά pro max θα καταλάβεις ότι το μικρό pro είναι μια πατάτα και μισή 

Δημοσ.

1200 για mtk? Πιο ακριβά από s24 Ultra ?Δηλαδή οκ.  Τι να πω.   Όσο καλή κάμερα και να έχει δεν δικαιολογεί το κόστος αυτό.  700-800 ευρώ θα ήταν ένα τίμιο premium κινητό.  Τώρα απλά είναι για γέλια. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, geomrk είπε

Δεν ειναι λιγο τραγικο να πληρωσεις πανω απο 1000 ευρω για μια συσκευη που δεν θα σου κραταει η μπαταρια 1 μερα;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgiosmag είπε

1200 για mtk? Πιο ακριβά από s24 Ultra ?Δηλαδή οκ.  Τι να πω.   Όσο καλή κάμερα και να έχει δεν δικαιολογεί το κόστος αυτό.  700-800 ευρώ θα ήταν ένα τίμιο premium κινητό.  Τώρα απλά είναι για γέλια. 

Είναι φοβερο cpu o mtk, πρωτού ρίξεις την λάσπη σου κάνε μια έρευνα πρώτα

Είναι flagship cpu και όχι πάμε να το βαφτίσουμε flagship με το ζόρι όπως οι exynos

Δημοσ.

Εντάξει, αφού η συγκεκριμένη είδηση έγινε ευκαιρία για να γράψει ο καθένας τι θα έκανε με 1.199€, εγώ παιδιά θα έπαιρνα τη γκόμενα και θα πήγαινα - τέτοια εποχή ειδικά - να κλειστούμε μέσα στο καλύτερο δωμάτιο της Μονεμβασίας και να βγούμε -5 κιλά. Άντε και για κανένα ποτό. Χωρίς καν να με ενδιαφέρει τι κινητό θα έχω στη τσέπη μου.

😛

• Thanks 2
  • Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...