PeiramatoZwo Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Re paidia sygnomi se auto to kommati ths teletis otidipote allo tha itan teleios vareto... ego pou eida thn teleti mono auto me kratise kapos zwntano... fantazeste 1:30 ora na akous klarina kai na parelaunoun athliteS? I papathanasiou ? Tha eixan koimithei oloi...
Cristina Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Στέλιο, ένα δίκιο το έχεις... Μάλλον μόνο τέτοια μουσική θα μπορούσε να κρατήσει ζωντανό το κοινό σε αυτό το μέρος της τελετής. Εδώ, από το σπίτι μου και ψιλοβαρέθηκα σε κάποια στιγμή. :roll: Αλλά και πάλι... Δεν υπήρχε ένας Έλληνας...; Έχουμε και Έλληνες καλούς DJs. Δεν έχω τίποτα με τον Tiesto, αλλά πιστεύω πως αν ήταν εξ ολοκλήρου καλυμμένη η τελετή από Έλληνες θα ήταν καλλίτερα. Anw, ήταν καλά κι έτσι! Σημασία έχει το αποτέλεσμα και αυτό ήταν Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!! :D
Toufas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 oxi den exoume ellines kalous djs pou na mporoune na peksoune trance
passenger57 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Αφήστε τα αυτα τώρα...επρεπε να ντρεπόμαστε λίγο.... ηρθε το καημενο το ολλανδόπουλο και επεξε εκει πέρα 2 ώρες και εβγαλε τα εισητήρια του για Άμστερνταμ που είχε ξεμείνει το παλικάρι με το σακίδιο του απέξω απο την Ακρόποληκ τον μάζεψε η Γιάννα. Και εσείς πέσατε να το φάτε!!! Ψυχικό έκαναν!!!
duende Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 mia xara htan o tiesto,ksefygame apo th varemara twn umnwn kai emvathriwn apo allous olympiakous.kai o kosmos ekane kefi kai oi athlites kai mas krathse ksypnious toses wres.aksize kai me to parapanw
duende Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 o papathanasiou tha mporouse na summetexei me kapoia kommatia se orismena shmeia ths teleths,twra giati ton afhsan sthn apeksw,de kserw...polla paixnidia paizontai.kai h bjork htan kalh,an kai h ektelesh ths parolo pou to kommati graftike gia thn teleth,den htan kai o,ti kalytero..
Edgar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 mia xara itan o tiesto. kai ontos, otidipote allo ekeini tin stigmi tha mas koimize olous. Edo akoma kai me auti tin mousiki, pros to telos tis parelaseis ton athliton pali kontepsame na koimithoume. As einai kala to kima stis kerkides pou mas sikose kai ligo apo ta kathismata btwm kai i Bjork mia xaroula itan. To komati itan ligo kapos, alla ta perissotera (an oxi ola) ta komatia tis, etsi einai alla tha mporouse na itan kai xeirotera fantazesai na epaize tosi ora mousiki i bjork kai na tragoudouse ena komati meta o Tiesto? kai me ifasma apo to panteloni tou na kaliptan olous tous athlites? :P
TheBoyFromSalina Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2004 alla tha mporouse na itan kai xeirotera fantazesai na epaize tosi ora mousiki i bjork kai na tragoudouse ena komati meta o Tiesto? kai me ifasma apo to panteloni tou na kaliptan olous tous athlites? :P
sotris99 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με την Cristina. Ένας Έλληνας d.j. είναι Ο Vassilis Tsilichristos και είναι πάρα πολύ καλός.
MaTRiX57 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 e hmarton oxi kai o Tsilixristos!!!!!!!!!!!!
passenger57 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Εγώ λέω πως πρέπει να χρησιμοποιησουν την γρια απο το ΤΗΛΕΦΩΣ που έβγαλε και νέο CD...ειναι πολυ cult!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Για να είμαστε μέσα στο κλίμα των Ολυμπιακών και του αθλητισμού γενι κότερα, στην τελετή έπρεπε να "τραγουδίσουν" οι Γιαννακόπολουλος και Γερολυμάτος. Φαρμακοβιομήχανοι γαρ...
Narayan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Και Έλληνα DJ να βάζανε, πάλι ξένα κομμάτια θα έβαζε... Δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση του Tiesto με οποιοδήπωτε "μεγάλο" Ελληνικό όνομα του DJ scene. Υπάρχουν βέβαια πολλά παιδιά ανερχόμενα (μεταξύ των οποίων και μέλη του forum ) που με λίγη εμπειρία ακόμα θα μπορούσαν να παίζουν στην ίδια "κατηγορία" με τον Ολλανδό, αλλά ποιός θα τους εμπιστευόταν μία τόσο μεγάλη ευθύνη όπως η τελετή έναρξης; Ορθή λοιπόν πιστεύω η επιλογή, και δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι επιμένουν σώνει και καλά Έλληνα... Αν ο Tiesto έβγαζε Ελληνικό διαβατήριο θα σας πείραζε λιγότερο; :roll:
sotris99 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2004 sotris ti pineis? Ληγμένα Δεν έχουμε και κανα ωραίο γκομενάκι (ελληνίδα) dj. :wink: Εγώ λέω πως πρέπει να χρησιμοποιησουν την γρια απο το ΤΗΛΕΦΩΣ που έβγαλε και νέο CD...ειναι πολυ cult!!! Νομίζω ήταν και σε μια διαφήμιση των ολυμπιακών αγώνων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.