Προς το περιεχόμενο

Dj Tiesto kai Olympiada

sakis111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στις ειδήσεις είπαν ότι η μουσκή θα είναι σύνθεση της Αγίας Τριάδας(Μίκης Χατζηδάκης Σαββόπουλος)που είναι και το πιο πιθανό αλλά καθόλου πρωτότυπο.

Για τον Tiesto μου φαίνεται παρατραβηγμένο και αν γινόταν θα έπεφτε πολύ κράξιμο.

Δημοσ.

fantastite na xoreyei i gianna flight 643 me to valentino! :) pantos ontos tha teriaze perissotero papathanasiou!an k den me xalaei na akougete trance stin enarksi,ektos k an ton piran san dj pou tha bazei komatia pou tha tou exoun pei. :shock: .

Δημοσ.
ektos k an ton piran san dj pou tha bazei komatia pou tha tou exoun pei. :shock: .

opws diabasa kai sto site tou ektos apo ta kommatia pou paizei sini8ws sta set tou 8a paixei kai merika eidika gia tin olympiada!kai logiko den einai!?na xei kai ligo sxesh me to gegonos bre paidia to olo skiniko!:)

Δημοσ.

Μόλις γύρησα απο την πρόβα και ο DJ Tiesto θα παίξει. Θα είναι ο DJ κατα την διάρκεια της παρέλασης των αθλητών κάθε χώρας και μόνο αυτό. Εγώ πάντως αφού τον είδα σήμερα στο ΟΑΚΑ live δεν θα χρειαστώ να πάω στο VENUE. O τύπος έδωσε ρέστα και ο κόσμος στις κερκίδες χόρευε. Θα είναι κάτι το διαφορετικό στην Τελετή οπότε άξιζε η επιλογή όπως και αυτή της Bjork!!

Δημοσ.
ο κόσμος στις κερκίδες χόρευε.

εγω παντως κοιμομουνα

τι ηταν αυτο με τις σημαιες ρε γμτ!!!

Δημοσ.
Θα είναι κάτι το διαφορετικό στην Τελετή οπότε άξιζε η επιλογή όπως και αυτή της Bjork!!

Ξεφευγω λγο από το θέμα, αλλά μου δημιουργήθηκε απορία...:)

Θα τραγουδήσει και η Bjork την τελετή έναρξης;

Δημοσ.
Θα είναι κάτι το διαφορετικό στην Τελετή οπότε άξιζε η επιλογή όπως και αυτή της Bjork!!

Ξεφευγω λγο από το θέμα' date=' αλλά μου δημιουργήθηκε απορία...:)

Θα τραγουδήσει και η Bjork την τελετή έναρξης;[/quote']

Υπάρχει σχετικό θέμα που μπορείς να ενημερωθείς. :D

Δημοσ.

den ton eidame/akousame kai poly re file , oti kai na pw psemma 8a einai.

o skino8eths ton edei3e 2 fores an 8ymamai kala kai o ixos den akougotane sxedon ka8olou mias kai o ixos apo to stadio itan xamilos kai sin tis allis milouse sinexeia o ekfwnhths.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...