Προς το περιεχόμενο

SMALLRIG LED Video Light RGB [39€]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο compact RGB φως της smallrig έχει 69€ στο Σκρουτζ και στο amazon.de βγαίνει μισή τιμή. Τσίμπησα 2 μαζί με έναν φίλο και τα μεταφορικά μηδενιστήκαν. Με λίγα λόγια παίρνεις 2 στην τιμή του ενός

Στην περίπτωση που πάρεις μόνο ένα τότε τα μεταφορικά είναι 7€ και βγαίνει στα 45€.

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0B6PZJ3N2?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

• Thanks 1
Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά φίλε. Θα το σκεφτώ. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι από κόσμο που κάνει βίντεο καθημερινά (και επαγγελματικά) έχω δει αυτά των 10-15 ευρώ από τύπου Temu και όλοι λένε ότι είναι σκυλιά για back up (όχι μόνο για gimbal ή πάνω σε mirrorless, παίζει κόσμος που τα βάζει και πάνω σε καμέρια κανονικά). 

Δημοσ.
8 hours ago, Rebirth said:

Πολύ καλή προσφορά φίλε. Θα το σκεφτώ. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι από κόσμο που κάνει βίντεο καθημερινά (και επαγγελματικά) έχω δει αυτά των 10-15 ευρώ από τύπου Temu και όλοι λένε ότι είναι σκυλιά για back up (όχι μόνο για gimbal ή πάνω σε mirrorless, παίζει κόσμος που τα βάζει και πάνω σε καμέρια κανονικά). 

Έχεις λινκ για το φως του temu;

Δημοσ.

Έχω στείλει πμ. Παίζει και στα άλλα κινέζικα, όχι μόνο Temu. Το βρίσκεις από 10 έως 15 ευρώ και έχει 1800 mAh μπαταρία που βγάζει από 1 έως 5 ώρες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Polis33 said:

Εγώ ψήνομαι για 1 ,αν θέλει κάποιος 1 ας μου στείλει να παραγγείλουμε

@Polis33 είμαι μέσα αν ψήνεσαι. 

EDIT: ΑΚΥΡΟ δεν μου κάνει το RGB. Thanx

Επεξ/σία από journeyman77
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rebirth είπε

Έχω στείλει πμ. Παίζει και στα άλλα κινέζικα, όχι μόνο Temu. Το βρίσκεις από 10 έως 15 ευρώ και έχει 1800 mAh μπαταρία που βγάζει από 1 έως 5 ώρες. 

Δεν έχει απευθείας με ρεύμα; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rebirth είπε

γιατί βρε παιδιά pm σε ανοιχτό φόρουμ είμαστε, δεν είστε μόνοι σας  

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Δεν το βάζω για να μη θεωρηθεί διαφήμιση κλπ. Δεν ξέρω αν παίζει με τους κανόνες. Upd το έβγαλε στα 4 ευρώ πριν λιγο:

https://share.temu.com/g1GMpp7tP6A

ετσι μπραβο.. μια χαρα .. ευχαριστουμε

• Thanks 1
Δημοσ.

Βάλτε το στο καλάθι και αφήστε το λίγο να... αφρατισει. Εγώ το είχα και δεν πατούσα αγορά και τελικά μου το έβγαλε 4 ευρώ (το ένα τεμάχιο, το δεύτερο 12, κανονικά) 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...