Προς το περιεχόμενο

Audi Q3 35TFSI Service

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Αγορασα πριν 3μιση μήνες το εν λογω αυτοκινητο. Εχω 8.000 χιλιομετρα και μπηκα απο περιεργεια στην εφαρμογη να δω ποτε λεει σερβις.

Η εφαρμογη λεει στα 30.000χιλ ή στα 2 χρόνια. 30.000χιλ με τα ιδια λαδια δεν ειναι πολλα? Να το παω νωριτερα?

Δημοσ.

Εννοειται οτι τα 30 ειναι παρα πολλά με τα ιδια λαδια . Αλλαξε λαδια και φιλτρο λαδιου στα 15 τουλαχιστον 

Εγω θα τα άλλαζα καθε 10 το πολυ 

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, 2MM said:

Εννοειται οτι τα 30 ειναι παρα πολλά με τα ιδια λαδια . Αλλαξε λαδια και φιλτρο λαδιου στα 15 τουλαχιστον 

Εγω θα τα άλλαζα καθε 10 το πολυ 

εχουν νεου τυπου πολυ λεπτα λαδια και πλεον μεταλλα δεν ειναι οπως παλια οπως και τρυβες..... το μονο που πρεπει να τσεκαρει ειναι σταθμη, προφανος μπορει να αλλαξει μονος του λαδια ανα 5 χιλιαδες χιλομετρα αλλα δεν υπαρχει σοβαρος λογος εκτος και αν το πινει το αμαξι

• Confused 1
Δημοσ.

Τα λάδια είναι το πιο σημαντικό και ταυτόχρονα το πιο φθηνό στοιχείο για την μακροζωία του κινητήρα. 
Δεν νοείται ακόμα και σήμερα αλλαγές λαδιών ανά 30κ χλμ. Γι αυτό όλα τα αμάξια στην 5ετια είναι για πέταμα πλέον. 
Ειδικά αν μένεις σε μεγάλη πόλη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργία του κινητήρα σε καθημερινά μποτιλιαρίσματα κτλ, αλλαγές ανά 7,5κ χλμ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Καλησπερα. Αγορασα πριν 3μιση μήνες το εν λογω αυτοκινητο. Εχω 8.000 χιλιομετρα και μπηκα απο περιεργεια στην εφαρμογη να δω ποτε λεει σερβις.

Η εφαρμογη λεει στα 30.000χιλ ή στα 2 χρόνια. 30.000χιλ με τα ιδια λαδια δεν ειναι πολλα? Να το παω νωριτερα?

Aν δεν σε νοιάζει να το κρατήσεις πάνω απο 5 χρόνια,ή ειναι λιζινγκ τότε πήγαινε με το πρόγραμμα που δίνουν.

Αν το κρατήσεις τότε θα έλεγα στα μισά.Χλμ και χρόνο.

• Like 4
Δημοσ.
43 minutes ago, Ukforthemoment said:

Aν δεν σε νοιάζει να το κρατήσεις πάνω απο 5 χρόνια,ή ειναι λιζινγκ τότε πήγαινε με το πρόγραμμα που δίνουν.

Αν το κρατήσεις τότε θα έλεγα στα μισά.Χλμ και χρόνο.

κανενας τρελος δεν κραταει πλεον αμαξια πανω απο 5 χρονια ειναι no way απο καθε αποψη

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Και σε εμάς στα εταιρικά Cintroen C3 2023 κάθε 30,000 δίνουν.

Ρώτησα για πιο νωρίς και δε τα αλλάζουν μόνο συμπλήρωση .

Προσωπικά θα κοιτούσα όριο 10.000 -15000 (max) ή 1 χρόνο ότι έρθει πρώτο .

Ναι μεν έχουν βελτιωθεί τα λιπαντικά και οι κινητήρες αλλά είναι μεγάλο διάστημα α

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, NickTG said:

Εγώ θα προτείνω αλλαγή κάθε 2500 χιλιόμετρα έτσι για την αλλαγή. 

Γιατί όχι άλλωστε! 

Καλύτερα 2376

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, aionnou είπε

Ότι λέει ο κατασκευαστής με τις προδιαγραφές που προτείνει.

Ξέρει καλύτερα απο το x insomniac το μόνο σίγουρο.

Φημες λενε πως δινουν τοσο μεγαλο διαστημα στα σερβις πλεον, για να ειναι πιο ελκυστικοι στους εταιρικους στολους και τα leasing.

• Like 1
Δημοσ.

Τα έσοδα δεν έρχονται από τις πωλήσεις των αυτοκινήτων αλλά από τις πωλήσεις των ανταλλακτικών. Κρατάτε τα λάδια για 30κ χλμ και θα είστε η χαρά της αντιπροσωπείας 🤣

Δημοσ.

Εχω το ιδιο, 15000 χλμ ειναι το σωστό. 

11 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Φημες λενε πως δινουν τοσο μεγαλο διαστημα στα σερβις πλεον, για να ειναι πιο ελκυστικοι στους εταιρικους στολους και τα leasing.

αυτο ακριβως

το ξεκινησε η Bmw προ μερικών ετών

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω παντως τα αλλαζω καθε 100 χλμ .Τι να ξερει ο κατασκευαστης,οταν υπαρχουν τοσοι ειδικοι τον ινσομνια.

Ειχα παρει απο τα πρωτα αυτοκινητα με start-stop .Ενας φιλος μου "ειδικος" σαν αυτους του ινσομνια ,ειχε προβλεψει οτι σε 2-3 χρονια θα παρω τη μιζα στο χερι οπως και την μπαταρια.Μπαταρια αλλαξα στα 7 χρονια και τη μιζα οταν το πουλησα μετα απο σχεδον 100.000 χλμ ακομα την ειχα.

• Like 1
  • Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...