Προς το περιεχόμενο

Aqara smart lock u200 178€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, miltostammy είπε

Μια ερώτηση παιδιά. 

Αυτού του είδους οι κλειδαριες προϋποθέτουν ότι εξωτερικά της πόρτας εισόδου στο διαμέρισμα θα υπάρχει χερούλι στην πόρτα με το οποίο θα ανοίγεις την πόρτα όταν η συσκευή την ξεκλειδώσει. 

Δεν ξεκλειδώνουν την πόρτα και τις ανοίγουν μόνες τους; δηλ. Να απελευθερωνουν και το γλωσσιδι της πόρτας. 

Λέω κάτι λάθος; 

Γιατί; ποια πόρτα ασφαλείας έχει χερούλι (μπετούγια) απ' έξω; Με το κλειδί ανοίγεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, miltostammy είπε

Σε βίντεο που κοίταξα πάντως πάντα με το χέρι άνοιγαν με το χερούλι. 

Θα το ψάξω για σιγουριά. 

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου

Καλησπέρα, επειδή την έχω τραβάει και το γλωσιδι για 5 - 10 sec οπότε εσύ απλά σπρώχνεις την πόρτα.

• Like 1
Δημοσ.

ωραιες πληροφοριες δινετε παιδια, ως επαγγελματιας ηθελα πολυ να μαθω τον τροπο λειτουργιας της, ειδικα πως μπορει και ανοιγει και την πανω γλωσσα για 10 δευτερολεπτα..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Doubt είπε

Γιατί; ποια πόρτα ασφαλείας έχει χερούλι (μπετούγια) απ' έξω; Με το κλειδί ανοίγεις.

Και εάν πετύχεις να μην έχει μπαταρία; 

Πως την ανοίγεις απ έξω;;;; 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Και εάν πετύχεις να μην έχει μπαταρία; 

Πως την ανοίγεις απ έξω;;;; 

Χρησιμοποιείς το κλειδί σου κανονικά, για αυτό ειπώθηκε πιο πάνω ότι πρέπει να έχεις κύλινδρο διπλής ενέργειας. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/11/2024 στις 8:42 ΜΜ, georgerov είπε

προσοχή όμως γιατί ενώ λέει ότι ξεκινάει από 30/50 (80) στην ουσία είναι 85 το μίνιμουμ λόγω διπλής ενέργειας. Μια χαρά κάθεται απλά προεξέχει λίγο. Εγώ έχω αγοράσει EVVA 4KS και δουλεύει μια χαρά με U200, προεξέχει αρκετά για να βιδώσει σωστά χωρίς Κόλλα.  

Καλησπέρα Γιώργο,

Επειδή πρόκειται να προβώ σε αγορά u200 κ αντικατάσταση του υπάρχων αφαλου, θα πήγαινα σε (Eva 4ks) όπως έχεις κ συ! Μπορείς να παρακαλώ να αναρτήσεις μια Φωτό της κλειδαριάς για να καταλάβω πως προεξέχει από τα πλαγιά χωρίς κόλλες κτλ όπως είπες; 

Σε Ευχαριστω παρά πολύ!

Επεξ/σία από muchaos
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, muchaos είπε

Καλησπέρα Γιώργο,

Επειδή πρόκειται να προβώ σε αγορά u200 κ αντικατάσταση του υπάρχων αφαλου, θα πήγαινα σε (Eva 4ks) όπως έχεις κ συ! Μπορείς να παρακαλώ να αναρτήσεις μια Φωτό της κλειδαριάς για να καταλάβω πως προεξέχει από τα πλαγιά χωρίς κόλλες κτλ όπως είπες; 

Σε Ευχαριστω παρά πολύ!

Καλησπέρα, επειδή την έχω γυρίσει την κλειδαριά (την είχα πάρει σε μαύρο και θέλω τελικά ασημί) περιμένω να έρθει η νέα, ωστόσο αυτό που εννοώ, είναι ότι αν δεις τις οδηγίες λέει ότι για να βιδώσει απαιτεί 3mm να προεξεχει ο αφαλός. Η EVVA ειναι περιπου 5-6, οποτε εχεις πατημα να την σφίξεις αρκετά. Δες την φωτο στα κοκκινα γράμματα. 

image.png.d94965f1a6d133686acb876b16762482.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...