Προς το περιεχόμενο

Aqara smart lock u200 178€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stathis125 είπε

τιμια κλειδαρια την ειχα παρει πριν λιγες μερες στα 208 με μεταφορικα

Αυτη δουλευει με τους κλασικούς κυλινδρους ή πρεπει να τον αλλαξεις; Αν Γυρνας το κλειδι απ εξω πρεπει να γυρναει και απο μεσα ή δεν επηρεάζει;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, costas90 είπε

Αυτη δουλευει με τους κλασικούς κυλινδρους ή πρεπει να τον αλλαξεις; Αν Γυρνας το κλειδι απ εξω πρεπει να γυρναει και απο μεσα ή δεν επηρεάζει;

Ο κύλινδρος πρέπει να υποστηρίζει ξεκλείδωμα απέξω με το κλειδί πάνω στην κλειδαριά απο μέσα 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leo066 είπε

Ο κύλινδρος πρέπει να υποστηρίζει ξεκλείδωμα απέξω με το κλειδί πάνω στην κλειδαριά απο μέσα 

Ε δεν πρέπει, αλλά σε περίπτωση που τα παίξει η κλειδαριά μένεις εκτός. Έχει δικό της κύλινδρο η aqara πάντως που έχει και το μεγάλο πλεονέκτημα ότι μπορείς και βιδώνεις πάνω του την κλειδαριά. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Stavmitsos είπε

Ε δεν πρέπει, αλλά σε περίπτωση που τα παίξει η κλειδαριά μένεις εκτός. Έχει δικό της κύλινδρο η aqara πάντως που έχει και το μεγάλο πλεονέκτημα ότι μπορείς και βιδώνεις πάνω του την κλειδαριά. 

προσοχή όμως γιατί ενώ λέει ότι ξεκινάει από 30/50 (80) στην ουσία είναι 85 το μίνιμουμ λόγω διπλής ενέργειας. Μια χαρά κάθεται απλά προεξέχει λίγο. Εγώ έχω αγοράσει EVVA 4KS και δουλεύει μια χαρά με U200, προεξέχει αρκετά για να βιδώσει σωστά χωρίς Κόλλα.  

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stavmitsos είπε

Και της Aqara ξεκλειδώνει από έξω ακόμη και με το κλειδί πάνω από μέσα.

Δημοσ.

Οποιαδήποτε διπλής ενεργειας θα δουλέψει με ασφάλεια. Και η τιμή εξαρτάται από την εταιρεία και την ασφάλεια που θέλεις.

Την έχω κσι είμαι ευχαριστημένος και σε αυτήν την τιμή δεν το συζητώ ευκαιρία 

Δημοσ.

Καλύτερο integration με apple λόγο home key, και επίσης πολύ φθηνότερη από τη νέα nuki που επίσης δεν έχει home key 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Να ρωτήσω κάτι. Για εξωτερική πόρτα ασφαλείας κάνει; 

Αν ναι, τοποθετείται εσωτερικά; 

χωρίς να είμαι σίγουρος 100% ,  θα χρειαστείς κλειδί-μινι γιατί συνήθως τα κλειδιά ασφαλείας είναι και μεγάλα/μακρυά. μέτρησε διαστάσεις για να είσαι σιγουρος. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση παιδιά. 

Αυτού του είδους οι κλειδαριες προϋποθέτουν ότι εξωτερικά της πόρτας εισόδου στο διαμέρισμα θα υπάρχει χερούλι στην πόρτα με το οποίο θα ανοίγεις την πόρτα όταν η συσκευή την ξεκλειδώσει. 

Δεν ξεκλειδώνουν την πόρτα και τις ανοίγουν μόνες τους; δηλ. Να απελευθερωνουν και το γλωσσιδι της πόρτας. 

Λέω κάτι λάθος; 

Επεξ/σία από miltostammy
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, miltostammy είπε

Μια ερώτηση παιδιά. 

Αυτού του είδους οι κλειδαριες προϋποθέτουν ότι εξωτερικά της πόρτας εισόδου στο διαμέρισμα θα υπάρχει χερούλι στην πόρτα με το οποίο θα ανοίγεις την πόρτα όταν η συσκευή την ξεκλειδώσει. 

Δεν ξεκλειδώνουν την πόρτα και τις ανοίγουν μόνες τους; δηλ. Να απελευθερωνουν και το γλωσσιδι της πόρτας. 

Λέω κάτι λάθος; 

IMG_0521.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...