Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου προτείνει μια βάση αυτοκινήτου για iPhone 14pro max ? 
δε θέλω κάτι που να βασίζεται στους αεραγωγούς καθώς δεν αντέχουν το έχω δοκιμάσει. 
ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο για iPhoneesr με μαγνήτη αλλά θέλει θήκη mag.

Για όλες τις συσκευές : iottie, joyroom 

Επεξ/σία από efib
Δημοσ.

Εγώ έχω διαλέξει την βάση της iotti που είναι για αεραγωγούς αλλά υπάρχει και έκδοση που μπαίνει στο ταμπλό. https://www.iottie.com/product/velox-magnetic-wireless-dashboard-mount/

Την επέλεξα γιατί είναι από τις λίγες που είναι στα 7.5w η φόρτιση και δεν καταστρέφει τόσο γρήγορα την μπαταρία του κινητού μου. 

Δημοσ.

Στο αμάξι μου έχω εδω και 1 χρόνο αυτή εδώ https://www.skroutz.gr/s/30932640/Spigen-Vasi-Kinitou-Aytokinitou-ITS35W-Magnetic-Magsafe-Dashboard-me-Magniti-kai-Asyrmati-Fortisi-ACP02616.html (ειναι για magsafe θήκες)

Μου έχει βγει πολύ καλή και σε συνδυασμό με την αυθεντική θήκη του κινητου παλαιότερα αλλά και μια ESR που φοράω τώρα δεν έχει φάει καμία πτώση.

Δημοσ.

^υπαρχουν και αρκετες φθηνοτερες με βεντουζα που απλα καθεται το κινητο πανω και "σφιγγει" δεξια αριστερα αυτοματα. Τζαμπα τα 40+ ευρω. 

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια, σε 2 αυτοκίνητα αυτή και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μπαίνει ταμπλό, μπαίνει παμπριζ, δεν κουνιέται, δεν τρίζει, σφίγγει/χαλαρώνει ανάλογα πως την θες. Η βεντούζα άψογη, δεύτερο καλοκαίρι μέσα στον ήλιο, δεν πήρε χαμπάρι (και στα 2 αυτοκίνητα). Δίκαιες οι κριτικές και τα σχόλια στο Skroutz, νομίζω θα σε καλύψει πλήρως. Κάτοχος 15 Pro Max.

Δημοσ.
Στις 21/11/2024 στις 10:20 ΜΜ, efib είπε

Μόνο για iPhoneesr με μαγνήτη αλλά θέλει θήκη mag.

Για όλες τις συσκευές : iottie, joyroom 

+1 για ESR δοκιμασμένες χρόνια τόσο σε θήκες όπως και σε όλα τα iPad :rolleyes::)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...