kostasbm Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 1 hour ago, vasilisspyder said: 1500 κάτι σε bitcoin δώστα να τελειώνεις.....χαχχαχαχαχαααχα 1
alexx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, vasilisspyder είπε 1500 κάτι σε bitcoin Καλά πέστον, Θα στα στείλω με φαξ!!!!😁
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Δημοσ. 22 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Παλιο κολπο ειναι απο leaked emails που ειχαν χιλιαδες κολοsite . πέστον θα τον παιζουμε οσο θελουμε αν θελει ας βλεπει Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου από Mhlogiatros 1 2
dpolal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Δημοσ. 22 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, vasilisspyder είπε 1500 κάτι σε bitcoin 4 ώρες πριν, kostasbm είπε δώστα να τελειώνεις.....χαχχαχαχαχαααχα Δώστα να ξεμπερδεύεις και κόψε τις πολλές τσόντες. 🤣 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου από dpolal 1
vasilisspyder Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω αλλά και να έβλεπα αυτό το email είναι αυτό που το έχω για σοβαρές σελίδες ενώ ένα άλλο το έχω για πχ αν θέλω να φτιάξω λογαριασμό σε μια σελίδα για να δοκιμάσω μια εφαρμογή που θέλει εγγραφή
cumulus Δημοσ. Σάββατο στις 02:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:00 μμ Και εμένα με είδε, αλλα υπήρχαν ένα μικρό πρόβλημα Το πισί δεν έχει κάμερα
ougxar Δημοσ. Σάββατο στις 02:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:07 μμ απαντησε με ενα αχ πες και αλλα φτιαχνομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα