Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το γράφω σε αυτό το κομμάτι του forum αλλά αφορά κάτι καθαρά τεχνικό.Ισως κάποιοι ξερουν.

Σε ένα Toyota Avensis του 2003 σταμάτησαν να λειτουργούν τα λαμπάκια της καμπίνας και επίσης η οθόνη μπροστά που εμφανίζει στοιχεία για τη ταχύτητα. Λογικά κάποια ασφάλεια πρέπει να έχει αρπάξει γιατί τις τσεκαρα και δεν είναι καμία λάμπα καμένη. Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να τσεκαρω; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mithrandir_gray είπε

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το γράφω σε αυτό το κομμάτι του forum αλλά αφορά κάτι καθαρά τεχνικό.Ισως κάποιοι ξερουν.

Σε ένα Toyota Avensis του 2003 σταμάτησαν να λειτουργούν τα λαμπάκια της καμπίνας και επίσης η οθόνη μπροστά που εμφανίζει στοιχεία για τη ταχύτητα. Λογικά κάποια ασφάλεια πρέπει να έχει αρπάξει γιατί τις τσεκαρα και δεν είναι καμία λάμπα καμένη. Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να τσεκαρω; 

Νομιζω ειναι πιο ευκολο να τσεκαρεις ασφαλειες απο λαμπες.

Πως κατεληξες οτι δεν ειναι καμια καμμενη? Οπτικα η με πολυμετρο?

Δημοσ.

Με πολύμετρο.Ειναι κάπως δύσκολο να τσεκαρω όλες τις ασφάλειες.Κατω από το τιμόνι έχει ένα πορτάκι και εχει μέσα μια πλακέτα με τις ασφάλειες αλλά είναι αρκετά βαθιά και είναι κάπως δύσκολο .Και είναι αυτές; Ή είναι άλλες που είναι στο καπώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mithrandir_gray είπε

Με πολύμετρο.Ειναι κάπως δύσκολο να τσεκαρω όλες τις ασφάλειες.Κατω από το τιμόνι έχει ένα πορτάκι και εχει μέσα μια πλακέτα με τις ασφάλειες αλλά είναι αρκετά βαθιά και είναι κάπως δύσκολο .Και είναι αυτές; Ή είναι άλλες που είναι στο καπώ.

Γιατί δεν κοιτάς το manual, αναφέρει που είναι η κάθε ασφάλεια. Επίσης τα καπάκια κάθε φορά λένε ποια ασφάλεια πάει που και για ποιο σύστημα είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mithrandir_gray είπε

Αν ανοίξεις το καπάκι θα γράφει ποια ασφάλεια κάνει τι. Διαφορετικά δες εδώ 

https://fuse-box.info/toyota/toyota-avensis-t25-t250-2003-2009-fuses-and-relay/amp

Σίγουρα είναι κάποια από αυτές που βρίσκονται εντός της καμπίνας.

Επεξ/σία από bill999r
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν εντοπίζω κάποια που να ευθύνεται για αυτό που αναφέρω. Θα μου πεις κάτσε τσέκαρε τις μία μία. 

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω ότι λίγο πριν παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα ακούγεται συχνά ένας θόρυβος μάλλον από το κλιματιστικό σαν μαγκωμένος ανεμιστήρας. Το πιάνει στα καλά καθούμενα αυτό χωρίς ανοιχτό κλιματισμό. Δεν ξέρω αν συνδεεται καπως με την άλλη βλάβη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...