elgol Δημοσ. Παρασκευή στις 11:55 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:55 πμ 38 minutes ago, mindreader said: Απιστευτο! Εντος του αλουμινιου, εχουν πλαστικο;;;; Ποσα δεν γνωριζουμε! Αν ακουμπουσε στο αλουμινιο θα ηταν χειροτερα 1
cosmic73 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:29 μμ Για οσους εδω μεσα , που θεωρουν οτι πρεπει να κανουν καποιου είδους ""προετοιμασια"" , καλυτερα να ασχοληθουν και να μαθουν τι κανουν σε αυτες τις περιπτωσεις οι ""απροετοίμαστοι"". Συστήνω την εξαιρετικη ταινια The Road (ακαταλληλη για vegan), ή για πιο ψαγμενους να διαβασουν για το Holodomor.
mindreader Δημοσ. Παρασκευή στις 12:32 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 12:32 μμ H zanae παντως ειναι μια μαρκα που τη θυμαμαι παντα, μια ζωη!
fitsoulas2024 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:04 μμ (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, alefther είπε ε ποιος ο λογος να φας κονσερβα ; για τη γευση ; εγω με εξαιρεση τοματες για σαλτσα που δε τις βρισκεις αλλιως εκτος καλοκαιριου δεν αγοραζω καμια κονσερβα. Ακομα και ο τονος πια βγαινει σε γυαλινα βαζακια πως αλλιως θα φας τονο? ή σαρδελλες αν δεν εχεις φρεσκες? Δηλαδη τοσες χιλιαδες κονσερβες που πουλανε καθημερινα τα σουπερ μαρκετ εσυ νομιζες οτι προοριζονται ως προμηθειες για ενα πολεμο? Σε γυαλινα βαζακια δε πηρα ποτε, ακριβο και ασυμφορο. Σαλτσα τοματας να παιρνεις σε χαρτινη ή γυαλινη συσκευασια. 12 ώρες πριν, adi32 είπε Να φάω φαγητά ετών με ένα σωρό χημικά μέσα για ποιο λόγο? Άλλες εποχές τρώγανε κονσέρβες Καταρχην διαβαζουμε τα συστατικα για να ξερουμε τι εχει μεσα. Μακρυα απο οσες εχουν σαλτσα τοματας και οσες ειναι καπνιστες. Και στην εποχη μας τρωνε κονσερβες, δε προλαβαινουν να αδειαζουν και να ξαναγεμιζουν τα ραφια των σημειων πωλησης. Για τα υπολοιπα συσκευασμενα/επεξεργασμενα φαγητα που ειναι τιγκα στα συντηρητικα και τις ουσιες δεν ανησυχεις? 11 ώρες πριν, phanispal είπε Δε μιλάμε να φας Swan, δε φταίει η κονσέρβα γι' αυτό που έχει μέσα. τα ζαμπον γενικα ειναι out of the question🙂 Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:12 μμ από fitsoulas2024 2
zio10 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:13 μμ 9 ώρες πριν, dtk-386 είπε μικρό οφτοπικ αλλά το καλύτερο συνοδευτικό για τα όσπρια σε ψάρι είναι η χύμα καπνιστή ρέγγα. Και αντζούγιες επίσης! 7 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Καταρχην διαβαζουμε τα συστατικα για να ξερουμε τι εχει μεσα. Μακρυα απο οσες εχουν σαλτσα τοματας και οσες ειναι καπνιστες. Γιατί αυτό;
haris_216 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:14 μμ 6 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε τα ζαμπον γενικα ειναι out of the question🙂 Έχω βγάλει πόσα σκηνάκια στο στρατό με zwan στην μία φυσιγγιοθήκη της εξάρτησης και μισό πακέτο (αφού δεν χωρούσε ολόκληρο) cream crackers στην άλλη
fitsoulas2024 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:14 μμ Μόλις τώρα, zio10 είπε Γιατί αυτό; Γιατι απ οτι εχω διαβασει υπαρχει κινδυνος για την υγεια. Μόλις τώρα, haris_216 είπε Έχω βγάλει πόσα σκηνάκια στο στρατό με zwan στην μία φυσιγγιοθήκη της εξάρτησης και μισό πακέτο (αφού δεν χωρούσε ολόκληρο) cream crackers στην άλλη στο στρατο ολοι σαβουρες τρωγαμε😄
dtk-386 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:20 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:20 μμ τι κινδυνος υπάρχει από τη σάλτσα?
haris_216 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:35 μμ 10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε τι κινδυνος υπάρχει από τη σάλτσα? Νομίζω ότι ως όξινη η ντομάτα/σάλτσα υπάρχει περίπτωση σε μια μεταλλική κονσέρβα να δημιουργήσει θέματα. Προφανώς όχι όπως στις κονσέρβες παλιά αλλά σίγουρα παραμένει μία πιθανότητα. Γι αυτό άλλωστε και πάντα το σωστό είναι ανοίγοντας μία κονσέρβα ντομάτα/σάλτσα/πελτέ/κλπ να μην παραμένει ότι δεν καταναλωθεί μέσα στο μεταλλικό (κάποιοι μπορεί απλά να βάζουν μια μεμβράνη από πάνω) αλλά να μεταφερθεί σε άλλο δοχείο (πλαστικό/γυάλινο).
alefther Δημοσ. Παρασκευή στις 07:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:53 μμ 40 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε πως αλλιως θα φας τονο? ή σαρδελλες αν δεν εχεις φρεσκες? Δηλαδη τοσες χιλιαδες κονσερβες που πουλανε καθημερινα τα σουπερ μαρκετ εσυ νομιζες οτι προοριζονται ως προμηθειες για ενα πολεμο? Σε γυαλινα βαζακια δε πηρα ποτε, ακριβο και ασυμφορο. Σαλτσα τοματας να παιρνεις σε χαρτινη ή γυαλινη συσκευασια. Τονο σου ειπα, παιρνω μονο βαζακια αλοννησου Σαρδελλες σπανια τρωω, 90% φρεσκες, 10% αυτες Δυστυχως οι καλες τοματες σαλτσας δε βγαινουν σε γυαλινο/χαρτινο αλλα απο οσο ξερω η κονσερβα εχει επενδυση μεσα. Οι ελληνικες τοματες τυπου ρομα/σαν μαρζανο ειναι αθλιες, νερο σκετο
mindreader Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ 1 hour ago, haris_216 said: Νομίζω ότι ως όξινη η ντομάτα/σάλτσα υπάρχει περίπτωση σε μια μεταλλική κονσέρβα να δημιουργήσει θέματα. Προφανώς όχι όπως στις κονσέρβες παλιά αλλά σίγουρα παραμένει μία πιθανότητα. Γι αυτό άλλωστε και πάντα το σωστό είναι ανοίγοντας μία κονσέρβα ντομάτα/σάλτσα/πελτέ/κλπ να μην παραμένει ότι δεν καταναλωθεί μέσα στο μεταλλικό (κάποιοι μπορεί απλά να βάζουν μια μεμβράνη από πάνω) αλλά να μεταφερθεί σε άλλο δοχείο (πλαστικό/γυάλινο). Οποτε προτιμοτερο, σε καποιου ειδους λαδι;
thomasG4 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:09 μμ 1 hour ago, fitsoulas2024 said: τα ζαμπον γενικα ειναι out of the question🙂 Υπάρχει και το corned beef που έχει μόνο αλάτι και δεν είναι τίγκα στα συντηρητικά και τις χρωστικές όπως το ζβαν. Στην Ελλάδα βέβαια δεν έχουμε και πολύ ποικιλία σε αυτού του είδους κονσέρβες.
chemkyr Δημοσ. Παρασκευή στις 09:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:46 μμ τα μαγειρεμενα της ζαναε (πχ βοδινο με φασολια) ειναι υπεροχα. κριμα που δεν ταβρισκεις πια στα σουπερμαρκετ. δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο 1
dtk-386 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 μμ 5 λεπτά πριν, chemkyr είπε τα μαγειρεμενα της ζαναε (πχ βοδινο με φασολια) ειναι υπεροχα. κριμα που δεν ταβρισκεις πια στα σουπερμαρκετ. δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο https://www.sklavenitis.gr/trofima-pantopoleioy/konserves-kompostes/?brand=ΖΑΝΑΕ&sortby=ByPopularity
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα