CyberTechnology Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα, μόλις το διάβασα! Η ζάχαρη που έχω δεν γράφει ημερομηνία παρτίδας, για να ελέγξω αν είναι στις ημερομηνίες που ανακοίνωση ο Ε.Φ.Ε.Τ.. Έχει μόνο Lot number. Τώρα, με βάση την ανακοίνωση του Ε.Φ.Ε.Τ., γίνεται να την επιστρέψω πίσω στο Supermarket από όπου την αγοράσαμε, επειδή δεν έχει ημ/νία για να ελέγξω ότι είναι εντάξει; #βοήθεια
ekrepali Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 2 hours ago, CyberTechnology said: Καλημέρα, μόλις το διάβασα! Η ζάχαρη που έχω δεν γράφει ημερομηνία παρτίδας, για να ελέγξω αν είναι στις ημερομηνίες που ανακοίνωση ο Ε.Φ.Ε.Τ.. Έχει μόνο Lot number. Τώρα, με βάση την ανακοίνωση του Ε.Φ.Ε.Τ., γίνεται να την επιστρέψω πίσω στο Supermarket από όπου την αγοράσαμε, επειδή δεν έχει ημ/νία για να ελέγξω ότι είναι εντάξει; #βοήθεια Αν έχεις απόδειξη αγοράς ναι. Ή αν είναι αγορασμένη από ΑΒ και έχεις χρησιμοποιήσει τη κάρτα, υπάρχει online το ιστορικό αποδείξεων και εκτυπώνεις αντίγραφο.
Stam53 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, CyberTechnology είπε Καλημέρα, μόλις το διάβασα! Η ζάχαρη που έχω δεν γράφει ημερομηνία παρτίδας, για να ελέγξω αν είναι στις ημερομηνίες που ανακοίνωση ο Ε.Φ.Ε.Τ.. Έχει μόνο Lot number. Τώρα, με βάση την ανακοίνωση του Ε.Φ.Ε.Τ., γίνεται να την επιστρέψω πίσω στο Supermarket από όπου την αγοράσαμε, επειδή δεν έχει ημ/νία για να ελέγξω ότι είναι εντάξει; Φυσικά και θα γίνεται, ούτε και οι υπόλοιπες εκεί θα έχουν ημερομηνία συσκευασίας. Εγώ είχα αγοράσει από μαγαζί ψιλικών, την επέστρεψα, κοίταξα τις άλλες εκεί καμιά δεν έγραφε ημ. συσκευασίας. Αλλά και να έγραφαν ποιος θα εμπιστευόταν κάποια ίδια έστω διαφορετικής ημερομηνίας ; Εγώ όχι.
tzotzo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Έχω δύο συσκευασίες δεν υπάρχει lot number κάπου.
Silverage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ούτε σε εμένα έχει ημερομηνία συσκευασίας. Και στο supermarket που τις είχε και τις κοίταξα, καμία δεν είχε, μόνο οι μαύρη ζάχαρη έχει σε όλες τις συσκευασίες. Επιτρέπετε αυτό; Μου φαίνεται θα κάνω καταγγελία στον ΕΦΕΤ και εγώ. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από Silverage
nikos032 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Στις 21/11/2024 στις 6:29 ΠΜ, GREGORYMO είπε Ποιο supermarket το πουλάει? Τα είχα αγοράσει απο αποθήκη τοπικής αλυσίδας supermarket (βόρεια Ελλάδα), αλλά όπως ανέφεραν και άλλοι, τα έχω δεί και σε Μασούτη, Σκλαβενίτη κλπ.
CyberTechnology Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μας είπε ένας καταστηματάρχης ό,τι η ημερομηνία παρτίδας της συγκεκριμένης μάρκας ζάχαρης, φαίνεται πάνω στη συσκευασία (σε εμάς, όχι.) Και αν δεν φαίνεται εκεί, θα φαίνεταινπάνω στην συσκευασία που ήρθε στο Supermarket μαζικά ένα μεγάλο σύνολο με πολλές ζάχαρες. Στη δεύτερη περίπτωση, εγώ πως θα διαπιστώσω ότι η μαζική παραλαβή... με την *τάδε* κακόφημη ημερομηνία, είναι αυτή, από την οποία δεν προέρχεται το δικό μας πακέτο ζάχαρης; Δύσκολο. Οπότε, ίσως την επιστρέψουμε πίσω για την ώρα.
badwolf__ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα και γω έχω αγοράσει αυτή τη ζάχαρη από το Bazaar και η δική μου έχει μόνο κωδικό παρτίδας. 'Οπως είδα σήμερα στο διαδίκτυο ο ΕΦΕΤ έβγαλε νέα ανακοίνωση, που λέει ότι όσοι έχουμε αγοράσει ζάχαρη που γράφει μόνο κωδικό παρτίδας δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά είναι να χεις εμπιστοσύνη τελικά; https://www.proson.gr/koinonia/57644_nea-anakoinosi-efet-gia-tin-anaklisi-zaharis Και το κοίταξα μόνο και μόνο να βρω αν υπάρχει και άλλη ανακοίνωση, επειδή όταν είχα αφήσει σχόλιο την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε το πρόβλημα, με έβρισε κάποιος χρήστης σε μία ιστοσελίδα επειδή είπα ότι η ζάχαρη που έχω δεν έχει ημερομηνία. Εντάξει κυκλοφορούν ανάμεσά μας, τι να πει κανείς. https://www.skai.gr/news/greece/efet-anakalountai-partides-leykis-kai-kastanis-zaxaris-apo-tin-agora 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα