Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

https://www.efet.gr/files/zaxari_lefki.pdf

Προσπαθώ εδώ και κάποια λεπτά να βρω πάνω στη συσκευασία την ημερομηνία παραγωγής ή τον αριθμό παρτίδας, αλλά δε βρίσκω τίποτα.

Το αστείο είναι ότι στη συσκευασία αναγράφεται: "Ο αριθμός παρτίδας αναγράφεται στη συσκευασία".

Αν κάποιος έχει συσκευασία από την ίδια επωνυμία και έχει εντοπίσει έστω ένα από τα δύο, μπορεί να μου πει σε ποιό σημείο αναγράφονται?

• Like 1
Δημοσ.

Πανω είναι 

Όχι ο αριθμός παρτίδας, αλλά η ημερομηνία συσκευασίας. Νομίζω στο cibum το πήρε το μάτι μου πριν λίγο 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ, παιδιά. Περιέργως, δε φαίνεται να το τυπώνουν σε όλες. Κοίταξα και τις υπόλοιπες συσκευασίες από την καρτέλα που είχα αγοράσει, και μόνο στις 8 από τις 10 συσκευασίες αναγράφεται ημερομηνία "1/10/2024".
Όχι ότι αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο να περιέχουν κάτι κι αυτές, αλλά τουλάχιστον δεν συμπεριλαμβάνονται στις ημερομηνίες του ΕΦΕΤ.

Ευχαριστώ και πάλι.

Επεξ/σία από nikos032
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikos032 είπε

Ευχαριστώ, παιδιά. Περιέργως, δε φαίνεται να το τυπώνουν σε όλες. Κοίταξα και τις υπόλοιπες συσκευασίες από την καρτέλα που είχα αγοράσει, και μόνο στις 8 από τις 10 συσκευασίες αναγράφεται ημερομηνία "1/10/2024".
Όχι ότι αυτό αποκλείει το ενδεχόμενο να περιέχουν κάτι κι αυτές, αλλά τουλάχιστον δεν συμπεριλαμβάνονται στις ημερομηνίες του ΕΦΕΤ.

Ευχαριστώ και πάλι.

Ποιο supermarket το πουλάει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μπορεις να τις πας πισω ? Δε παιζεις με αυτα τα μικροπλαστικα ειναι καρκινογονα ΜΗ τη χρησιμοποιησεις οτι παρτιδα και να ειναι . Εγω θα τη πετουσα 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Έχω κι εγώ μια χωρίς ημερομηνία. Ή από μασούτη ή Σκλαβενίτη.Την πήρα πρόσφατα οπότε είναι πιθανό να συσκευάστηκε τον Αύγουστο. Και δεν έδινα ποτέ σημασία στις ημερομηνίες στη ζάχαρη, αφού δε λήγουν. Να που χρειάζεται. Και η εταιρία απαράδεκτη να μην τη γράφει σε όλες τις συσκευασίες.

Δημοσ.

Και εγώ ημερομηνία ψάχνω αλλά μόνο αριθμό παρτίδας έχει στα πλάγια που αρχίζει από L και νούμερα που δε ταιριάζουν για κάποια ημ/νία.

Δημοσ.

Μου είχε τύχει το καλοκαίρι στην συγκεκριμένη ζάχαρη να τα δω,την πετάξαμε κατευθείαν 

Έχω την εντύπωση ότι ήταν υπολείμματα από τα τσουβάλια που σκίζουν και  ρίχνουν την ζάχαρη για να την συσκευασουν τέτοιες ίνες μου είχαν φανεί 

Από ότι φαίνεται έχει πολύ καιρό που τραβάει αυτό 

Δημοσ.

Για το ποσό που κοστίζει τη πέταξα, δεν υπάρχει λόγος να παίζω με την υγεία μας και τέλος.

Δημοσ.
12 hours ago, GREGORYMO said:

Ποιο supermarket το πουλάει?

Mασούτης, Σκλαβενίτης, Discount... σχεδόν παντού την έχω δει. Εν τω μεταξύ όταν είχε ξεκινήσει το καλάθι του νοικοκυριού, η συγκεκριμένη εταιρία έκλεβε στο ζύγι... οι περισσότερες συσκευασίες ήταν ~950g.

Δημοσ.

Καλησπερα κι εγω πηρα 10 κιλα για να φτιαξω γλυκο κυδωνι.Τα 2 τα χρησιμοποιησα τα αλλα 8 δεν εχουν ημερομηνια μονο τον αριθμο L.Συνηθως τα προιοντα ανακαλουνται βαση ημερομηνια παρτιδας....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...