Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ειχα κάνει διακανονισμό σε elpedison μου το βγάλανε σε 3 δόσεις, τους ειχα ρωτήσει απτό τηλέφωνο αν γίνετε να πληρώσω την μια δόση χ8ες ανεξάρτητα αν η πρώτη δόση ήταν της 12.12 μου είπαν δεν πειράζει αυτά ειναι τυπικά ,σήμερα το πρωί έλαβα ένα email που έλεγε μαζί με τις ημερομηνίες  δόσεων και που γράφει κάτω στο email  μπήκα στο λογαριασμό ειχε αφαιρεθεί αυτό το πόσο που ειχα πληρώσει και έχει μείνει το υπόλοιπο ,σήμερα ειναι η τελευταία μέρα που λήγει της 20 , σκέφτομαι να πληρώσω όλο το πόσο   και να τελειώνω γιατι μέσα όπως θα δείτε μου γράφει  πως συμπεριλαμβάνονται και  τόκοι υπερημερίας ,και δεν ξέρω πόσο θα με χτυπάνε μέχρι να το ξεπληρώσω ,μπορώ αποπληρώσω όλο και να τελειώνω  η θα έχω θέμα;;

1 (1).jpg

1 (2).jpg

Επεξ/σία από Nikcv
Δημοσ.

Οι τοκοι υπερημεριας ισχυουν αν εισαι εκτος προθεσμιας, αν εισαι εντος δεν υπαρχει κανενας τοκος υπερημεριας. Το μηνυμα που τους αναφερει ειναι generic.

Ειναι απλο, σου γραφει υπολοιπο Χ ευρω, πας τα πληρωνεις και τελειωνει εκει η ιστορια, δε μπορουν να σε ξαναενοχλησουν.

ΥΓ. Για το ρευμα δεν ξερω τι ισχυει απο "ποινες", αλλα οταν εγω παλιοτερα ειχα αντιστοιχο θεμα με τραπεζα, στο τελος τους πληρωσα ολο το οφειλομενο ποσο μειον 1 λεπτο, πχ. πληρωσα 999,99 αντι για 1000, για να τους σπασω τα νευρα. Δε με ενοχλησαν ξανα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ!

13 λεπτά πριν, lector είπε

Οι τοκοι υπερημεριας ισχυουν αν εισαι εκτος προθεσμιας, αν εισαι εντος δεν υπαρχει κανενας τοκος υπερημεριας. Το μηνυμα που τους αναφερει ειναι generic.

Ειναι απλο, σου γραφει υπολοιπο Χ ευρω, πας τα πληρωνεις και τελειωνει εκει η ιστορια, δε μπορουν να σε ξαναενοχλησουν.

ΥΓ. Για το ρευμα δεν ξερω τι ισχυει απο "ποινες", αλλα οταν εγω παλιοτερα ειχα αντιστοιχο θεμα με τραπεζα, στο τελος τους πληρωσα ολο το οφειλομενο ποσο μειον 1 λεπτο, πχ. πληρωσα 999,99 αντι για 1000, για να τους σπασω τα νευρα. Δε με ενοχλησαν ξανα.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...