Προς το περιεχόμενο

Canon RF 50MM 1.8 [129€]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι η χαμηλότερη τιμή ever που έχει υπάρξει για το συγκεκριμένο φακό καθώς η προηγούμενη χαμηλότερη ήταν 179€.

Εγώ τον τσίμπησα από Κωτσόβολο αλλά παίζει κι από Σκρουτζ εδώ: https://www.skroutz.gr/s/25672366/Canon-Full-Frame-Fotografikos-Fakos-RF-50mm-f-1-8-STM-Statheros-gia-Canon-RF-Mount-Black.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Το λινκ του Κωτσόβολου δε δουλεύει για κάποιο λόγο αλλά μπορεί να επιλέξεις να το προσθέσεις στο καλάθι από εδώ: https://www.kotsovolos.gr/SearchDisplay?q=Canon+RF+50&storeId=10151

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχουν πολλες και καλύτερες προσφορες σε φωτογραφικα.

Τον συγκεκριμενο τον ειχα αγορασει πριν λιγους μηνες απο περιεργεια και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος.

Αργει πολυ να εστιασει και ειναι πολυ θορυβωδης. Ειδικα στο βιντεο ειμαι απαραδεκτος. Ο,τι πληρωσεις παιρνεις

Επεξ/σία από Feigen
  • Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, Sherlock_7 said:

Αν βγει και ο Canon 24-70mm σε χαμηλότερη τιμή κάπου από την υπάρχουσα των €2200 ενημερώστε. 

Δεν βλέπεις τι κάνουν τώρα με τον συγκεκριμένο; Τον ανέβασαν 500€ για να το παίξουν ότι τώρα στα 2200 είναι προσφορά BF. Ασε ακόμη μετανιώνω όσο τιπτ που δεν τον πήρα στην Ιαπωνία στα 1700€ και έχω μείνει με τον αντάπτορα και τον ταμρον τον αντίστοιχο….

Δημοσ.
10 hours ago, Feigen said:

υπαρχουν πολλες και καλύτερες προσφορες σε φωτογραφικα.

Τον συγκεκριμενο τον ειχα αγορασει πριν λιγους μηνες απο περιεργεια και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος.

Αργει πολυ να εστιασει και ειναι πολυ θορυβωδης. Ειδικα στο βιντεο ειμαι απαραδεκτος. Ο,τι πληρωσεις παιρνεις

Ούτε για street photography κάνει δηλαδή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για street photography θες τουλαχιστον 35αρη σε σταθερο O 50αρης ειναι καλος για πορτρευα. Εγω παρηγγειλα τον 35αρηmacro  να δοκιμασω με διαφραγμα 1,8 στα 470 απο 590 και εναν zoom rf 24 105 f4 στα 1100 απο 1300. (πριν την bf τον φουσκωσαν στα 1600)

Ειχε βγαλει το πλαισιο και τον rf 24 70L f2,8 στα 2050 αλλα δεν τον προλαβα. Παντως ουτε κι εκεινος κανει για street photography θεωρω λογω βαρους. Σχεδον 1κιλο φακος ειναι. 

ο rf35 macro θεωρω ειναι ελαφρυς και ιδανικος για ταξιδια

Η αληθεια ειναι οτι η canon φουσκωσε τις τιμες πολυ 1μηνα πριν την bf αλλα αυτες οι τιμες ειναι πραγματικες εκπτωσεις στους συγκεκριμενους. 

Επεξ/σία από Feigen

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...