DimosMcLaren Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Καλά από καινοτομίες σκίζει η $ony ! Πάει να γίνει η Apple στα videogames... Κάνουν τα αυτονόητα 1 χρόνο μετά ...
Makis101 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, znit είπε Επόμενο βήμα να μπορείς να παίζεις παιχνίδια που έχεις αγοράσει σε digital μορφή χωρίς συνδρομή; Ξέρω όνειρο θερινής νυκτός αλλά a guy can dream Ναι, είναι όνειρο θερινής νυκτός, αλλά όχι για τους λόγους που προφανώς φαντάζεσαι. Το PS PORTAL δεν θα είναι σε θέση να παίζει παιχνίδια αυτόνομα, διότι το Hardware που φοράει είναι ότι πιο αδύναμο υπάρχει για σύγχρονους τίτλους... οπότε;;;
Snip Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Makis101 είπε Ναι, είναι όνειρο θερινής νυκτός, αλλά όχι για τους λόγους που προφανώς φαντάζεσαι. Το PS PORTAL δεν θα είναι σε θέση να παίζει παιχνίδια αυτόνομα, διότι το Hardware που φοράει είναι ότι πιο αδύναμο υπάρχει για σύγχρονους τίτλους... οπότε;;; Ο znit εννοεί να μπορείς να κάνεις cloud stream τα παιχνίδια που έχει αγοράσει σε digital μορφή, χωρίς να πρέπει υποχρεωτικά να έχεις PS Plus Premium συνδρομή. Κανονικά, αφού το έχεις αγοράσει και σου ανήκει (🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 καλό έ;;) θα έπρεπε να μπορείς να το παίζεις χωρίς PS Plus. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2024 από Snip
znit Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Στις 21/11/2024 στις 3:32 ΜΜ, Makis101 είπε Ναι, είναι όνειρο θερινής νυκτός, αλλά όχι για τους λόγους που προφανώς φαντάζεσαι. Το PS PORTAL δεν θα είναι σε θέση να παίζει παιχνίδια αυτόνομα, διότι το Hardware που φοράει είναι ότι πιο αδύναμο υπάρχει για σύγχρονους τίτλους... οπότε;;; Στις 21/11/2024 στις 3:39 ΜΜ, Snip είπε Ο znit εννοεί να μπορείς να κάνεις cloud stream τα παιχνίδια που έχει αγοράσει σε digital μορφή, χωρίς να πρέπει υποχρεωτικά να έχεις PS Plus Premium συνδρομή. Κανονικά, αφού το έχεις αγοράσει και σου ανήκει (🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 καλό έ;;) θα έπρεπε να μπορείς να το παίζεις χωρίς PS Plus. Σωστά, μιλάω για το να streamαρεις απ το cloud πάντα, το να παίζεις πάνω στο ίδιο το Portal απλά δεν γίνεται. Θα μου πεις τι διαφορά έχει αυτό που ζητάω απ αυτό που μόλις ανακοίνωσαν; Με απωθεί σαν ασβός η λογική τύπου game pass, πληρώνεις δηλαδή για πρόσβαση σε πολλά παιχνίδια που εσύ μπορεί να θες να παίξεις μόνο ένα. Άρα όπως είπε ο φίλος Snip, αν έχεις ήδη digital ένα παιχνίδι (τα έχω όλα physical εκδόσεις, αλλά θα ήμουν διατεθημένος να αγοράσω 2η φορά ένα παιχνίδι που ξέρω ότι θα το λιώσω πχ Horrizon) γιατί να μην δημιουργήσουν και μια ακόμα υπηρεσία ώστε να μπορείς να streamάρεις αυτό το παιχνίδι που θες και μόνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα