Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Κάτω από κάποιες προϋποθέσεις αντιγράφεται. Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν είναι τόσο εύκολο... Δεν είναι χαζοί εκεί στη Nike... νομίζω.

με ένα 3D scanner φυσικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Tlykog said:

Κάτω από κάποιες προϋποθέσεις αντιγράφεται. Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν είναι τόσο εύκολο... Δεν είναι χαζοί εκεί στη Nike... νομίζω.

Δεν θα είναι πανομοιότυπο σίγουρα το θέμα είναι στο πως δημιουργείται ένα αντικείμενο.

Άλλο να αγοράζεις ένα abibbas από Βουλγαρία και άλλο να έχεις ένα προϊόν που ούτως ή άλλως φτιάχτηκε εξ ολοκλήρου από έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή και να το τυπώνεις εσύ με τα ίδια υλικά σε εκτυπωτή που κάνει 99% την ίδια δουλειά..

Έχει διαφορά το να αγοράζεις έναν χειροποίητο πίνακα ζωγραφικής από το να τυπώνεις την φωτογραφία του πίνακα και να το καδράρεις.

Ε, εδώ αυτό είναι σαν να σου πουλάει κάποιος μία "αυθεντική φωτογραφία τυπωμένη και καδραρισμένη" και εσύ απλά να βρίσκεις την φωτογραφία ηλεκτρονικά, να την τυπώνεις στον δικό σου καλό εκτυπωτή και να την καδράρεις σε κάδρο που πήρες από τα jumbo με 4 ευρώ.

Εάν μιλάμε για μία εκτύπωση τότε το εκτυπώνεις και μόνος, είτε είναι φωτογραφία είτε παπούτσι.

Που φυσικά όπως πολύ σωστά είπες ακόμα ίσως να μην είναι τόσο εύκολο, αλλά οι εκτυπωτές έχουν κάνει άλματα τα τελευταία 5 χρόνια, από enthusiast gadget έχουν γίνει μηχανήματα παραγωγής σε οικιακές επιχειρήσεις ως και επαγγελματικές παραγωγικές μηχανές.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ.

Πάλια τα παπούτσια είχαν λάστιχο μια αεροσολα ραφές υλικά διάφορα. Άντε βάλανε αφρό οκ.Τώρα η ναικ εκτός ότι τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεφτιλισει την ποιότητα στα τάρταρα (κάτω από 100 ευρώ παπούτσια της είναι πλέον ανυπόφορα σκληρά κ ψεύτικα) χειρότερα κ από κινέζικα του 10ευρου, τώρα τα έκανε κ φουλ πλαστικά. Asics μόνο (το οποίο σημαίνει νους υγιής εν σώματι υγιή στα λατινικά anima sana in corpore sano)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τι υλικό γίνεται η εκτύπωση; Το STL, έτσι κι αλλιώς, κάποια στιγμή θα βρεθεί είναι θέμα χρόνου! Απλώς, να ξέρουμε τι θα βάλουμε στον εκτυπωτή, μην τυπώσουμε τίποτα... κουλό! 😄

Επεξ/σία από inetien12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...