Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι χρήστης Pocophone F1 από το 2018 και τρέχει ακόμα πολύ καλά για τη χρήση που κάνω αλλά δύο-τρεις λόγοι με έχουν ωθήσει να σκεφτώ την αναβάθμιση. 1) Εξασθενημένη μπαταρία που οκ θεωρητικά μπορώ να τη φτιάξω. 2) Έλλειψη NFC. 3) Κάμερα!

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;
Aρχικά σκεφτόμουν γύρω στα 400-500 αλλά βλέποντας κάτι πρόσφορες για το Google Pixel 8 Pro στα 600 δεν μπορώ να πω ότι δεν γλυκάθηκα, αφενός επειδή ακουω οτι η καμερα του ειναι τοπ και αφετερου επειδη υποσχεται αναβαθμισεις για 7 χρονια και οπως φαινεται και απο το τωρινο μου τηλεφωνο δεν ειμαι τυπος που αλλαζει συσκευη καθε τρεις και λιγο. Οταν αρχισα να ψαχνω λιγο περισσοτερο ομως για το Pixel 8 Pro, βρηκα αρκετα μετρια reviews στο youtube και η ερωτηση μου ειναι: Συμβαινει αυτο με γνωμονα την αρχικη τιμη του στα 1000+ ή εχει αρκετα μειονεκτηματα ακομα και για πιο midrange κατηγορια; Καποια features που ηταν US only εχουν λυθει; Υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη σε αυτο το μπατζετ;

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; 
Με ενδιαφέρει η φθηνότερη έμπιστη επιλογή. Τόπος παράδοσης/παραλαβής Ελλάδα
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα;
Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές;
Καινούριες
5) Μέγεθος οθόνης;
Να μην είναι και τάμπλετ
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);
NFC
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών;
Ναι με έμφαση στην κύρια κάμερα. Όχι στην μπροστά για selfies
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία;
Ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;
Android
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά)
discord, reddit, instagram, duolingo, opera browser, viber, youtube, τραπεζες, κλήσεις, φωτογραφίες, μη απαιτητικά παιχνίδια, διάβασμα

Επεξ/σία από sleep32
Δημοσ.

Δεν παίρνουμε/επιλέγουμε Google pixel γιατί δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και επίσημο service.

Εάν γίνει κάτι ΔΕΝ το αναλαμβάνει κανένας.

• Like 2
Δημοσ.

32 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Δεν παίρνουμε/επιλέγουμε Google pixel γιατί δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και επίσημο service.

Εάν γίνει κάτι ΔΕΝ το αναλαμβάνει κανένας.

1) αυτό δεν πιστεύεις ότι θα αλλάξει σύντομα;

2) κατά τα άλλα πώς το βλέπεις σαν κινητο;

3) ποιο άλλο κινητό προτείνεις σε αυτή τη τιμή (400-500 αρχική ή λίγο παραπάνω αν μιλάμε για τρελή προσφορα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για pixel θα περίμενα να δω τι θα γίνει με την συνεργασία με vodafone εάν δεν βιάζεσαι με ότι συνεπάγεται..

Καλές επιλογές στη κατηγορία τιμής που ψάχνεις 

Oneplus Nord 4

Honor 200

Λίγο πιο πάνω χρηματικά realme GT 6T.

Εάν θες να ανέβεις κοντά στα 600€+ έχεις:

Realme GT 6

Honor 200 Pro

Για κάτω από 1000€ κοντά στα 800 με 900€

Oneplus 12

Επεξ/σία από Payne83
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, sleep32 είπε

1) αυτό δεν πιστεύεις ότι θα αλλάξει σύντομα;

2) κατά τα άλλα πώς το βλέπεις σαν κινητο;

3) ποιο άλλο κινητό προτείνεις σε αυτή τη τιμή (400-500 αρχική ή λίγο παραπάνω αν μιλάμε για τρελή προσφορα)

Δεν ξέρω.

Είναι πολλά χρόνια έτσι οπότε.....

Τα κινητά καλά είναι αλλά όπως είπαμε πάσχουν από έλλειψη υποστήριξης.

Κοίτα το OnePlus 12R ή το Realme GT 6

6 ώρες πριν, milos_ είπε

αναλαμβάνουν τα συνοικιακά μαστόρια...

Και αν γίνει κάτι τρέχα γύρευε

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Για το motorola edge 50 fusion στα 299 (12/512) που είναι τώρα, τι γνώμη έχετε ρε παιδες? Εχω τώρα ένα realme 8 4g 3 χρόνια περίπου και λέω να αγοράσω νέο κινητό. Δεν θέλω να δώσω πολλά , 250-300 ευρώ. Είμαι σε αυτό και εχω ματιάσει και το realme 12+ (12-512) στα 260. Δεν ξέρω εάν υπάρχει και κάποια αξιόλογη επιλογή στα χρήματα αυτά. Τι λέτε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris_213 είπε

Για το motorola edge 50 fusion στα 299 (12/512) που είναι τώρα, τι γνώμη έχετε ρε παιδες? Εχω τώρα ένα realme 8 4g 3 χρόνια περίπου και λέω να αγοράσω νέο κινητό. Δεν θέλω να δώσω πολλά , 250-300 ευρώ. Είμαι σε αυτό και εχω ματιάσει και το realme 12+ (12-512) στα 260. Δεν ξέρω εάν υπάρχει και κάποια αξιόλογη επιλογή στα χρήματα αυτά. Τι λέτε?

Δες και το Poco X6 στα 250€ αυτή τη στιγμή αλλά και το Samsung A35 στα 255€ από You αλλά χανει μακροπρόθεσμα (6/128)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris_213 είπε

Εχω το ιδιο κινητο πανω απο 2,5 χρονια και ψαχνωμαι κι εγω.Εαν εχεις μεινει ευχαριστημενος (κι εσυ) απο το 8αρι τοτε καλυτερα παρε το 12+ υπαρχει σε 8/256 στα 230 ευρω και σε 12/512 στα 260.Εναλακτικα θα επαιρνα το Α35 της σαμσουγκ.Τα Ποκο αστα καλυτερα,η μεταβαση θα σου κακοφανει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Εχω το ιδιο κινητο πανω απο 2,5 χρονια και ψαχνωμαι κι εγω.Εαν εχεις μεινει ευχαριστημενος (κι εσυ) απο το 8αρι τοτε καλυτερα παρε το 12+ υπαρχει σε 8/256 στα 230 ευρω και σε 12/512 στα 260.Εναλακτικα θα επαιρνα το Α35 της σαμσουγκ.Τα Ποκο αστα καλυτερα,η μεταβαση θα σου κακοφανει.

Ναι σαν κινητό και UI δεν έχω θέμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και εγώ για το 12+ προσανατολιζομαι, αλλά δεν ξέρω η μικρή έκδοση είναι αρκετή, ή αξίζει η διάφορα των 30 ευρώ. Επίσης δεν ξέρω εάν περιλαμβάνεται φορτιστής στη συσκευασία του 12+. Εάν όχι είναι και αυτό ένα επιπλέον κόστος που πρέπει να υπολογίσω..

Η μικρή έκδοση εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα?

Όσο για τα ποκο και εγώ δεν τα θέλω. Είχα Xiaomi και δεν παλεύεται το MIUI δε ξέρω τώρα πως είναι, αλλά δεν θέλω να το διακινδυνεύσω.

Επεξ/σία από dimitris_213
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dimitris_213 είπε

Ναι σαν κινητό και UI δεν έχω θέμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και εγώ για το 12+ προσανατολιζομαι, αλλά δεν ξέρω η μικρή έκδοση είναι αρκετή, ή αξίζει η διάφορα των 30 ευρώ. Επίσης δεν ξέρω εάν περιλαμβάνεται φορτιστής στη συσκευασία του 12+. Εάν όχι είναι και αυτό ένα επιπλέον κόστος που πρέπει να υπολογίσω..

Η μικρή έκδοση εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα?

Όσο για τα ποκο και εγώ δεν τα θέλω. Είχα Xiaomi και δεν παλεύεται το MIUI δε ξέρω τώρα πως είναι, αλλά δεν θέλω να το διακινδυνεύσω.

Φορτιστης νομιζω οτι δεν υπαρχει στο κουτι.Υπολογισε για κανα 30αρι επιπλεον.

Για εμενα το "μικρο" με καλυπτει αλλα εαν εισαι απαιτητικος χρηστης νομιζω καλυτερα να πας για το 12αρι.

Δεν ξερω εαν εισαγεται επισημα,παντως δεν το βλεπω στα μεγαλα γνωστα καταστηματα.Εχουν μονο το 12αρι.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα απαιτητικός χρήστης δεν είμαι τα βασικά κάνω.....Και εγώ δεν το είδα στα επίσημα κάρτα για αυτό ρωτάω.  Έχεις κανένα λινκ από φορτιστή;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...