Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ποιος ξερει να μου απαντησει με πηραν σημερα απο την κοσμοτε να βαλω οπτικη ινα στα ιδια λεφτα αλλα το ρουτερ θα μπει στο σαλονι απο το δωματιο που το χω τωρα συνδεμενο στο pc με καλωδιο για καλο πινγκ για gaming,το ερωτημα ειναι πρωτον τι διαφορα εχει χαλκος με οπτικη ινα αφου παλι 50mpbs θα εχω; και δευτερον υπαρχει δυνατοτητα για πατεντα να ξαναβαλω το ρουτερ στο δωματιο του pc για να το χω με εθερντετ; ευχαριστω

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 20/11/2024 at 16:48, Jrnmg221 said:

Καλησπερα ποιος ξερει να μου απαντησει με πηραν σημερα απο την κοσμοτε να βαλω οπτικη ινα στα ιδια λεφτα αλλα το ρουτερ θα μπει στο σαλονι απο το δωματιο που το χω τωρα συνδεμενο στο pc με καλωδιο για καλο πινγκ για gaming,το ερωτημα ειναι πρωτον τι διαφορα εχει χαλκος με οπτικη ινα αφου παλι 50mpbs θα εχω; και δευτερον υπαρχει δυνατοτητα για πατεντα να ξαναβαλω το ρουτερ στο δωματιο του pc για να το χω με εθερντετ; ευχαριστω

ζητας ευγενικα μηπως μπορουν να σου φτασουν την ινα μεχρι το δωματιο.

ριχνεις εσυ ινα ή  ethernet μεχρι το δωματιο.αν χρησιμοποιουν στο σπιτι σου  utp ως τηλεφωνικο θα μπορουσες να περασεις ethernet πισω απο τον τοιχο απο τα υπαρχοντα καλωδια

Επεξ/σία από poulinos
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/11/2024 στις 8:12 ΠΜ, poulinos είπε

ζητας ευγενικα μηπως μπορουν να σου φτασουν την ινα μεχρι το δωματιο.

ριχνεις εσυ ινα ή  ethernet μεχρι το δωματιο.αν χρησιμοποιουν στο σπιτι σου  utp ως τηλεφωνικο θα μπορουσες να περασεις ethernet πισω απο τον τοιχο απο τα υπαρχοντα καλωδια

Ευχαριστω😁

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...