Mixalis_M2002 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Έχω φτιάξει την παρακάτω σύνθεση και είμαι σε δίλημμα όχι όσων αφορά το μοντέλο της κάρτα γραφικών αλλά τον κατασκευαστή και την εκάστοτε έκδοση. Όπως λέω και στον τίτλο έχω καταλήξει στην rtx 4070 super ti. Το σύστημα που έχω φτιάξει είναι το εξής : 7800x3d B650 aorus elite ax V2 be quiet pure power 12M 850W 32gb ram 2 modules 6000-cl30 3500x κουτί της corsair dell g2724D monitor Σκεφτόμουν μήπως να πήγαινα με την 4070 super ti gigabyte eagle που παίζει γύρω στα 900€. Το μπατζετ για την κάρτα γραφικών είναι το πολύ μεχρι 1000€ και χρωμα μαύρο καθώς και όλο το σύστημα είναι μαύρου χρώματος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν με την ερώτηση μου.
this.is.elia Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Πάρε καλύτερα την Palit. Είναι και φθηνότερη, με 33% καλύτερο σύστημα ψύξης 🙂 Ή μια PNY, γενικά ότι δεις να έχει 3-slot προφίλ. Να έχει βαρβάτη ψύκτρα. Αυτήν η φετούλα που έχει για ψύξη η Eagle είναι ψιλοκωμωδία, θα κάνει θόρυβο όταν (σίγουρα) ανεβάζουν rpm οι ανεμιστήρες. Τις 3-slot δεν θα τις ακούσεις ποτέ. Από άποψη επιδόσεων, όλες είναι στα πλαίσια του στατιστικού σφάλματος, άντε 2-3% απόκλιση να έχουν τα oc μοντέλα με τα 'απλά'.
music_lover Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Προτείνω Zotac γιατί έχουν 5 έτη εγγύησης.
Nikdev Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Σου προτείνω αυτή που πήρα στο δικό μου η/υ. Την έχω απτο καλοκαίρι, ήμουν και γω στο ψάξιμο και κατέλειξα εκεί. Gaming OC της Gigabyte. Αθόρυβη, RGB, εξαιρετική ψύκτρα, πολύ καλή επίδοση
dsi44 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες την πιο φθηνη απο το πιο αξιοπιστο καταστημα,νομιζω παλιτ απο γιου.
Mixalis_M2002 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. 9 ώρες πριν, this.is.elia είπε Πάρε καλύτερα την Palit. Είναι και φθηνότερη, με 33% καλύτερο σύστημα ψύξης 🙂 Ή μια PNY, γενικά ότι δεις να έχει 3-slot προφίλ. Να έχει βαρβάτη ψύκτρα. Αυτήν η φετούλα που έχει για ψύξη η Eagle είναι ψιλοκωμωδία, θα κάνει θόρυβο όταν (σίγουρα) ανεβάζουν rpm οι ανεμιστήρες. Τις 3-slot δεν θα τις ακούσεις ποτέ. Από άποψη επιδόσεων, όλες είναι στα πλαίσια του στατιστικού σφάλματος, άντε 2-3% απόκλιση να έχουν τα oc μοντέλα με τα 'απλά'. Η eagle είναι με τριπλά φανς. Τώρα με τα τρία slot προφίλ να έχει η κάρτα εννοείς αυτο που έχω βάλει στα φίλτρα στο παρακάτω λινκ που λέει slot width? https://pcpartpicker.com/products/video-card/#c=566&N=3&slotw=3,5 Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από Mixalis_M2002
this.is.elia Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες @Mixalis_M2002 όχι, το λινκ που παρέθεσες βγάζει λίγο κουκουρουκου αποτελέσματα. Απλά κοίτα στο skroutz στα χαρακτηριστικά της κάθε κάρτας, να έχει πάχος ~65cm και άνω. Για παράδειγμα, κοίτα την εικόνα παρακάτω, η συγκεκριμένη PNY έχει 3 brackets που βιδώνουν πάνω στο case - αυτές οι κάρτες έχουν επαρκές σύστημα ψύξης για το συγκεκριμένο τσιπ. Επιπλέον, έχε υπόψη ότι η τρέχουσα περίοδος είναι μάλλον άσχημη για αγορά κάρτας γραφικών. Μετά τα xmas, περιμένουμε τη νέα σειρά της nvidia. Πιθανότατα, με τα λεφτά που θα δώσεις τώρα για μια 4070tis, σε 2 μήνες να πάρεις 30-40% επάνω. Γενικά, όλη η σειρά 4xxx είναι πλέον end of life, πλέον αγοράζεις από περισσεύματα του στοκ στις αποθήκες.
Mixalis_M2002 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, this.is.elia είπε @Mixalis_M2002 όχι, το λινκ που παρέθεσες βγάζει λίγο κουκουρουκου αποτελέσματα. Απλά κοίτα στο skroutz στα χαρακτηριστικά της κάθε κάρτας, να έχει πάχος ~65cm και άνω. Για παράδειγμα, κοίτα την εικόνα παρακάτω, η συγκεκριμένη PNY έχει 3 brackets που βιδώνουν πάνω στο case - αυτές οι κάρτες έχουν επαρκές σύστημα ψύξης για το συγκεκριμένο τσιπ. Επιπλέον, έχε υπόψη ότι η τρέχουσα περίοδος είναι μάλλον άσχημη για αγορά κάρτας γραφικών. Μετά τα xmas, περιμένουμε τη νέα σειρά της nvidia. Πιθανότατα, με τα λεφτά που θα δώσεις τώρα για μια 4070tis, σε 2 μήνες να πάρεις 30-40% επάνω. Γενικά, όλη η σειρά 4xxx είναι πλέον end of life, πλέον αγοράζεις από περισσεύματα του στοκ στις αποθήκες. Κατάλαβα ευχαριστώ για την επεξήγηση. Απλά φτιάχνω εξαρχής το σύστημα και δεν ξέρω αν αξίζει πραγματικά να περιμένω μέχρι φεβρουάριο, έχω δει από λικς ότι υπολογίζουν γύρω στα μέσα γενάρη να παρουσιαστούν οι νέες κάρτες. Δεν είναι ότι κάνω αναβάθμιση και μπορώ να περιμένω μέχρι να βγει η νέα γενιά και το λαπτοπ που έχω είναι πλέον περιορισμένο το τι γκειμς μπορώ να παίζω άνετα. Αυτό που έχω σκεφτεί είναι ίσως πάρω μια 4070 super ή 4070 και κάνω σε κανα χρόνο αναβάθμιση στην νέα γενιά. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Mixalis_M2002
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα