LLLEFTERIS Δημοσ. Τετάρτη στις 03:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:28 μμ (επεξεργασμένο) Επειδη δεν θελω τα παιδια να κουβαλανε τις ταυτοτητες θελω να τους βαλω στο κινητο την εφαρμογη οποτε αν χρειαστει να δειξουν απο εκει την ταυτοτητα. Τους εφτιαξα λογαριασμο στην εφορια αφου μου εχουν στειλει τα ΑΦΜ τους απο την εφορια. Το προβλημα ειναι οτι ζηταει καταχωρηση στοιχειων στο Εθνικο Μητρωο Επικοινωνιας ΕΜΕπ και εκει μου ζηταει σε ποια τραπεζα εχουν λογαριασμο που τα παιδια δεν εχουν σε καμια τραπεζα λογαρισμο και ετσι δεν προχωραει. Τα κινητα τους ειναι στο ονομα μου λογω οτι ειναι ανηλικα. Αναφορά σε κείμενο ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Καλώς ήλθατε στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Το Ε.Μ.Επ. είναι η κεντρική βάση μοναδικής καταχώρισης των στοιχείων επικοινωνίας όλων των πολιτών, την οποία διαχειρίζεται η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Στόχος του Ε.Μ.Επ. είναι η καταχώριση και επικαιροποίηση των ακόλουθων στοιχείων επικοινωνίας και η βελτίωση του επιπέδου ασφαλείας των συναλλαγών του πολίτη: 1. Ταχυδρομική διεύθυνση διαμονής και επικοινωνίας 2. Αριθμός σταθερού τηλεφώνου 3. Αριθμός κινητού τηλεφώνου 4. Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Για τη δήλωση των στοιχείων σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1. Δήλωση αριθμού κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να παρέχεται μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας στις συναλλαγές σας (Προσοχή: κάθε αριθμός τηλεφώνου μπορεί να δηλωθεί μόνο από έναν πολίτη). 2. Επιβεβαίωση αριθμού κινητού τηλεφώνου με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: α) Από πιστωτικό ίδρυμα του οποίου είστε χρήστης e-banking β) Από πάροχο κινητής τηλεφωνίας γ) Μέσω ΚΕΠ ή Προξενικής Αρχής εφόσον είστε κάτοικος εξωτερικού Για το σκοπό αυτό θα λάβετε sms στο κινητό που έχετε δηλώσει. 3. Δήλωση λοιπών στοιχείων επικοινωνίας Για το σκοπό αυτό θα λάβετε sms στο κινητό που έχετε δηλώσει. Η δήλωση των στοιχείων επικοινωνίας στο Ε.Μ.Επ. επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ανωτέρω διαδικασία μπορείτε να ανατρέξετε στις οδηγίες. Ενημερώθηκα για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:02 μμ από LLLEFTERIS
panosss567 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:49 μμ Θα πάτε σε ένα κεπ ( εσύ, τα παιδιά , τα κινητά τους και τα email τους) και θα καταχωρίσετε τους αριθμούς τους στο μητρώο επικοινωνίας. 2
kage Δημοσ. Τετάρτη στις 04:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:58 μμ (επεξεργασμένο) Μια φωτο με το μπροστα πισω με collage app ειναι οκ Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:59 μμ από kage 1
kozanitis_itis Δημοσ. Τετάρτη στις 06:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:52 μμ 1 hour ago, kage said: Μια φωτο με το μπροστα πισω με collage app ειναι οκ Δεν είναι οκ , καλύτερα να έχουν το app με το επίσημο qr code
kage Δημοσ. Τετάρτη στις 08:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:27 μμ (επεξεργασμένο) δεν προκειται να ασχοληθει κανεις γ τυπικη ταυτοποιηση...ποσο μαλλον σε ανηλικα..τι θα κανουν θα το βαλουν περιπολικο να το πανε α.τ. ? εδω κ πολλα χρονια δεν κουβαλαω ποτε τπτ απο διπλωμα -ταυτοτητα ..εκτος αν παω σε οποιαδηποτε δημοσια υπηρεσια/τραπεζα Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:20 μμ από kage
basilis_k6 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:53 μμ παιζει σε ολη την παρεα μου να ειμαι ο μονος που είχε ταυτοτητα πανω του μεχρι τα 30. και νομιζω δεν την εδειξα ουτε μια φορα. τι να την κανουν την ταυτοτητα?
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 10:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:06 μμ Νομίζω ότι ακόμα μπορεί να πέσεις σε κάποιον που θα ζητήσει φυσική ταυτότητα και όχι στο κινητό από το .gov.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα