Προς το περιεχόμενο

Help gia agora mp3 player..

Lothar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia peite re paidia kamia gnwmi giati exw psiloxathei.

Ena aplo cd mp3 player thelw na parw.

Exw vrei kapoia endiaferousa opws to IRiver iMP-150, Crypto mp300, kai ta Sony D-NE270/s, D-NE300/s kai D-NE/301.

Yparxoun vevaia kai ta Napa pou exoun oti thes panw alla apo palia post vlepw oti merikoi de ta exoun se megali ektimisi.

Apo oti diavazw ta iRiver thewrountai poly kala, isxyei kati tetoio?

Apo tin alli ta Sony exoun poli megali aytonomia (yperfysiki tha elega) alla den yparxei line out.

Ean exete na proteinete kai kati allo ean den exete apopsi gia ta parapanw peite mou arkei na einai mexri 95-100 euro giati an einai na dwsw parapanw tha parw to iRiver imp450.

Δημοσ.

Sony και πάλι Sony. Έχω ένα παλιότερο μοντέλο. Αυτά τα μηχανάκια έχουν απλά κορυφαίο ήχο. Έχω ακούσει πολλά (ηχητικά) mp3 players. Τον ήχο που βγάζουν τα sony δεν τον φτάνει κανείς...

Δημοσ.

πιστεύω η επιλογή σου είναι πολύ απλή: iriver imp-450

Το Απολύτως Κορυφαίο mp3 cd player!!! Σε χρώμα μπλε είναι άπαιχτο!

http://www.digimania.gr/imp-450blue.htm

εάν είσαι Αθήνα, πέρνα από το κατάστημα της Λ. Συγγρού 40-42 για να το δεις και από κοντά. εάν δεν είσαι, η αποστολή είναι δωρεάν. όσο για sony,....sorry sony!

Δημοσ.
όσο για sony,....sorry sony!

No problem. Δεν είναι δικιά μου η sony απλά είπα την γνώμη μου. Αλλά φίλε εγώ θα σου προτείνω να πάρεις sony!

Δημοσ.

pantos sigoura mi pareis crypto. to pira mono kai mono giati eixa parei modem crypto kai mou vgike asteri, opote leo as ependiso se crypto ... Poli moufa file. Me elaxisti xrisi, exei stamatisei na doulevei to lcd screen. Doulevei opote goustarei to screen, ta koumpia sto control einai san daimonismena kai kanoun oti goustaroun, kanei deka ores gia na diavasei ena cd me mp3 kai to xeirotero to antishock pou exei einai eleino. Perpatas akougontas mousiko cd kai diakoptetai se simeia to tragoudi. ELEHNO! Pali kala pou exei ena xrono eggiisi kai tha pao na to allakso alla kai pali se 5 mines ta idia tha leo. EIMAI SIGOUROS. Ego pantos an epairna tora mp3 player mallon tha epairna afto to creative to mikrouli me ti mnimi. rhoba or something. kapos etsi legetai. Apistefta mikro me tromeri poiotita. Vevaia tsouxtero, alla meta ti crypto empeiria ...

Δημοσ.

hmm na rotiso kati re file??giati thes mp3 cd player?giati den pairneis 1 mp3 player pou einai pio elafry mikro kai praktiko??

Isos den katalava kala..Pantos proteino ta montella ths creative,exo tis kalyteres empeiries kai ta perissotera douleyoun kai san memory stick gia metafora arxeion ;)

Δημοσ.

vlachaquito μπορεί τα memory mp3 players να είναι πιο μικρά και εύλικτα αλλά η μνήμη τους είναι ελάχιστη σε περίπτωση που βρίσκεσαι για καιρό μακριά απ' το computer σου.

Τί να σου φτάσουν τα 128ΜΒ ή και 256? Πόσα Mp3 μπορούν να χωρέσουν και πόσο διάστημα θα αντέχεις να τα ακούς?

Εγώ πχ είχα πάει φαντάρος και το mp3 CD player με έσωσε! Έχοντας μαζί μου και 15cd γεμάτα mp3 καταλαβαίνεις πόσα albums είχα να ακούω για μήνες!! Άντε τώρα να είχα 128ΜΒ mp3!... :) :(

Τα iRiver είναι ξακουστά αλλά πιστεύω ψιλοακριβά. Εγώ προτίμησα ένα mp3 cd player της Thomson που το πήρα για να αντικαταστήσω ένα Roadstar... Το Roadstar ΕΠΕΦΥΓΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !! Σε mp3 >128kpbs μου έκανε παράσιτα (!!) και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που το σούταρα! Μάλιστα ο μαγαζάτορας δεν με πίστευε γιατί έβαζε ένα audio cd που φυσικά το έπαιζε οκ...

Όταν του έβαλα ένα mp3 cd του Χατζηγιάννη και το άκουσε ο ίδιος ότι κάνει παράσιτα μου είπε: "Μαλλον το player αντιπαθεί τον Χατζηγιάννη" :D

Το δοκιμάζει ΣΕ ΑΛΛΟ Roadster και πάλι τα ίδια!... Ε, μου λέει φταίει το cd σου...

Του δίνω άλλο mp3cd με Ramazzoti ... ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!

(*) Να προσθέσω επίσης ότι το Roadster αργούσε να διαβάσει τα cds, η μπαταρία τελείωνε γρήγορα (επαναφορτιζόμενη), ID3 tags DEN υποστήριζε, ήταν γενικά χοντροκομμένο, με πληκτρα ασαφή και πολλά άλλα. Σας έπεισα πιστεύω

Με πολύ προσπάθεια πείθω λοιπόν τον μαγαζάτορα να μου δώσει μιας άλλης μάρκας mp3cdplayer. Μου δίνει λοιπόν τον Thomson το οποίο πραγματικά δεν είχε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Διάβασε τα Mp3 με χαρακτηριστική ευκολία και φυσικά τα έπαιζε χωρίς παράσιτα, είναι πολύ πιο συμπαγές-μικρό, πληκτρα άριστα, οθόνη ΜΕΓΑΛΗ, ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ με διάφορα κινουμενα effects (που φαίνονται ολόληρα τα tags), υποστηρίζει tags για να βλέπεις διαφορες πληροφορίες, οι μπαταρίες κρατάνε ΠΑΡΑ πολύ, ενώ υποστηρίζει και wma και smarttrax (σύστημα αρχειοθέτησης των Mp3) Έχει επίσης equalizers, lineout ενσωματωμένο φορτιστή μπαταριών (το Sony DEN έχει ενσωματωμένο και τον πληρώνεις extra)

Εκείνο που μου άρεσε επίσης είναι ότι οι φάκελλοι των mp3 φαίνονται με εικονιδιάκια όπως στα win και η πλοήγηση είναι παιχνίδι.

Το είδε ένας φίλος μου με Sony Mp3 cd player και πραγματικά το ζήλεψε!

Τo Sony πέρα απ' την αλμυρή τιμή του, είχε πολύ μικρότερη ασπρόμαυρη οθόνη που δεν έδειχνε όλα τα στοιχεία των tags μαζί, ενώ και ο ήχος απ' τα φθηνο ακουστικά του ήταν σαφώς χειρότερος... Το Thompson έχει ΑΡΙΣΤΑ ακουστικά και όχι ψείρες.

Αν δεν πάρεις επομένως iRiver (το οποίο δεν μπορώ να κρίνω) προτίμησε το Thomson PDP2090 :D

Μειονεκτήματα του μόνο ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά στα tags (δεν ξέρω αν υποστηρίζουν τα υπόλοιπα και δεν έχει ρυθμιστικό ήχου-δείκτη στο καλώδιο. Μικρό το κακό για μένα.

Τιμή? ;Πέρυσι: Έδωσα το βρωμοRoadster των 85εeuro και 20euro επιπλέον! :lol: 8)

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω βγηκε νέο μοντέλο Thomson σε σχέση με το δικό μου. Υπστηρίζει mp3pro και έχει και ρυθμιστικό ήχου στο καλώδιο

Με κλειστά μάτια! (όπως και το iriver βέβαια)

Thomson PDP2099R

http://www.thomson.fr/Products/Detail/1,7710,PDP2099R,00.html?languageID=25&countryID=250&categoryID=AU&selectValueIDGroup=&sOffset=0&caracteristicID=6&featureID=7455&number=3&Country=250

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...