Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλιστα  χατιρικα  ολα  . Στο ελεος του αρμοδιου πολ μεσου που θα μεσολαβησει και μετα θα χρωστας και ψηφο .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
28 minutes ago, patatasc said:

Σε εμένα δεν λειτουργεί καθόλου η εφαρμογή πλέον. Ζητά να ορίσω κωδικό στο τηλέφωνο (το οποίο δεν θέλω να κάνω).

χαχαχααχ, και καλά κάνει!!!! βασικα και μερικες web banking δεν μπαινουν εαν δεν εχεις PIN στο τηλεφωνο. Αν αρχισεις για προσωπικά δεδομενα και τετοια παρε filp phone.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, patatasc είπε

Σε εμένα δεν λειτουργεί καθόλου η εφαρμογή πλέον. Ζητά να ορίσω κωδικό στο τηλέφωνο (το οποίο δεν θέλω να κάνω).

Και πως ακριβώς περιμένεις να προστατέψει τα δεδομένα σου αν έχεις unlocked/unprotected την συσκευή σου μόνιμα;

Ούτε τραπεζική εφαρμογή μπορείς να βάλεις αλλά ούτε και 2-Factor Authenticator.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, nepomuk said:

Ενημερωτικο : Πριν λιγες ημερες εφαγα κληση για  μη χρηση κρανους ως οδηγος μοτοσυκλετας .

Μεχρι το φουρνο πεταχτηκα και το ξεχασα . Ανενδοτο  το οργανο , στην χλιαρη επικληση μου , να δειξει

επιεικια . (νεαρη  ειδικη φρουρος  μαλλον) . Τα  συνταρακτικα :  Αφαιρεση πινακιδων και αδειας οδηγησης

για 2 ολοκληρους μηνες , που μοιραια πιανει και την αδεια οδηγησης αυτοκινητου -  μια καρτα ειναι .

Το χρηματικο προστιμο ειναι πολυ ελαφρυ μονον 10 ευρω πληρωτεο  αποκλειστικα στα ΕΛΤΑ - δεν φερει

κωδικο πληρωμης για ηλεκτρονικη πληρωμη .

Οι πνακιδες του σκουτερ  125 CC  δεν αφαιρεθηκαν επι τοπου , αλλα κληθηκα να τις προσκομισω αμεσα στο

αρμοδιο τμημα Τροχαιας . Η αδεια οδηγησης  αφαιρεθηκε επι τοπου .

Κυλωντας  για  500 μετρα το σκουτερ , το σταθμευσα στην οικια μου ,  καλου - κακου  δνε το καβαλησα.

Εντος  3-4 ωρων  κατα τις  1 μμ  επισκεφθηκα το τμημα για να παραδωσω την πινακιδα.

Ο αστυνομικος υπαλληλος με δεχθηκε χατιρικα λογω ληξης του ωραριου  και  μου εδειξε τις  επικολλημενες οδηγιες

στην πορτα εισοδου του γραφειου για  τα περαιτερω   .

Επομενο βημα για τυχον επισπευση και μη εκτιση  ολοκληρης της εξοντωτικης ποινης των 60 ημερων για το κρανος :

(για ζωνη δεν γνωριζω)

Αιτηση αποκλειστικα  μεσω  email  για  παρακαλια  και επιδειξη επιεικιας  , ενω καποια βεβαιωση απο  ιατρο για

τυχον προβληματα υγειας ισως βοηθησει . Στο  μειλ  συνυποβαλλονται  φωτοτυπια ταυτοτητας , η κληση  και μια

απλη βεβαιωση  ακομα και χειρογραφη ιατρου .

Εχουν παρελθει 6 ημερες , χθες υπεβαλα την αιτηση για ελεος και αναμενω .

Συμπερασμα : Ειναι να μη σου τυχει ,  ενω  γινονται "εγκληματα" στους δρομους και σοβαροτατες παραβασεις

με απουσα την τροχαια ,  για μη χρηση κρανους  εστω για μερικες εκατονταδες μετρα , η ποινη ειναι εξοντωτικη ,

ενω το χρηματικο προστιμο ειναι μονον 10 ευρω . Σημειωτεον δεν εχω ιστορικο παραβασεων , ειναι η πρωτη

κληση που λαμβανω στα  40+ χρονια οδηγος .

Εκτιμω οτι εδω υπαρχει μια μεγαλη αντιφαση στο συστημα .

Αρα προσεχουμε  , ισως η ιδια ποινη επιβαλλεται και για μη χρηση ζωνης και μονον το ελεος του αρμοδιου

γραφειου της Τροχαιας  μπορει να μετριασει μια υπερβολικη ποινη.

Η υπηρεσια που αναφερεται στην επικεφαλιδα του νηματος  , προς το παρον  δεν λειτουργει ,  αρα

Προσεχως .

Το τραγικό σε όλο αυτό είναι ότι σταμάτησες.

• Haha 1
Δημοσ.
4 minutes ago, kostas808 said:

ε απουσα την τροχαια ,  για μη χρηση κρανους  εστω για μερικες εκατονταδες μετρα , η ποινη ειναι εξοντωτικη ,

για αυτα τα οχι εκατονταδες, δεκαδες μέτρα, μανάδες μένουν χωρίς παιδί.

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evangelos Anagnostou είπε

Βάλτε και ένα κουμπάκι «σβήσιμο κλήσης» να ενημερώνεται αυτόματα το σύστημα για το αίτημα μας κι αν το ρουσφέτι που παραθέτουμε είναι ισχυρό να υπάρχει αυτόματο σβήσιμο των ποινών. Ετσι θα πάμε μπροστά!

Σαν διασυνδεδεμένο σύστημα που είναι, δεν θα έπρεπε να μπορεί να δει από μόνο του ποιανού είσαι συγγενής και να αποφασίσει αν το ρουσφέτι είναι αρκετά ισχυρό για να σβηστεί η συγκεκριμένη κλήση; Ο χρήστης το πολύ-πολύ να πρέπει δώσει άδεια επεξεργασίας των δεδομένων λόγω GDPR.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, skritikos είπε

Και πως ακριβώς περιμένεις να προστατέψει τα δεδομένα σου αν έχεις unlocked/unprotected την συσκευή σου μόνιμα;

Ούτε τραπεζική εφαρμογή μπορείς να βάλεις αλλά ούτε και 2-Factor Authenticator.

Μπορεις να τα βάλεις όλα αυτά. Χρειάζονται pin/password όταν ξεκινούν. Και το wallet ζητά taxis authentication.

Δημοσ.

Δεν το πολύ πιάνω το εξής· 

«Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι πληροφορίες για τους βαθμούς ποινής στο Gov.gr Wallet έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν διαθέτουν αποδεικτική ισχύ.»

Δηλαδή; 

Είναι valid τα στοιχεία ναι ή όχι; Αν ΕΙΝΑΙ valid, ειλικρινά δεν πιάνω το λόγο που δεν «διαθέτουν αποδεικτική ισχύ», ότι διάολο και αν σημαίνει αυτό. 

Αποδεικτική ισχύ σε ποιόν δηλαδή, και σε ποιες περιπτώσεις;

Μας λένε δηλαδή ότι υπάρχει περίπτωση άλλα να βλέπουμε εμείς και άλλα να ισχύουν; 

Άρα τί στο πέος το βάλανε και καθόλου; 

By the way, η «Ασφαλιστική ικανότητα», είναι valid ή και αυτή κωλοχαρτο;

Δημοσ.
8 hours ago, patatasc said:

welcome to 2024.επισης θα θελα να μαθω γιατι δεν θες να ορισεις κωδικο γιατι εχω  μια μικρη υποψια

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

welcome to 2024.επισης θα θελα να μαθω γιατι δεν θες να ορισεις κωδικο γιατι εχω  μια μικρη υποψια

Επειδή ποτέ δεν είχα; Δεν βλέπω τον λόγο κάθε τρεις και λίγο να ξεκλειδώνω το τηλέφωνο.

Τι υποψία έχεις;

Δημοσ.
25 minutes ago, patatasc said:

Επειδή ποτέ δεν είχα; Δεν βλέπω τον λόγο κάθε τρεις και λίγο να ξεκλειδώνω το τηλέφωνο.

Τι υποψία έχεις;

αυτη ηταν η υποψια οτι βαριεσαι να το ξεκλειδωσεις.ειχα και εγω  το ιδιο θεμα αλλα μπορεις αν παιξεις με τις ρυθμισεις να κλειδωνει πχ ανα μιση ωρα και και σε καποιες περιπτωσεις σε πιο πολυ χρονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...