Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια sim με απεριόριστα frog που παίζει σε cosmote και θα ήθελα να ρωτήσω τι modem / router να αγοράσω για να το έχω μόνιμα στο σπίτι (60τμ) . Θα ήθελα γύρω στα 50- 60 ευρώ και μπορώ να παω και σε μεταχειρισμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 60 ευρω 5g router δεν παιρνεις φιλε,θελεις 200+ και λιγα σου λεω ,τα καλα ειναι στα 300

https://www.skroutz.gr/s/39244231/TP-LINK-Archer-MR600-v3-Asyrmato-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-5-me-4-THyres-Ethernet.html

Αυτο ειναι ενα καλο 4g+[lte] με wifi 5,γενικα ψαχνεις να λεει 4g Lte[4g plus δηλαδη] και να εχει wifi 5

θα πιανεις μεχρι 150 mbps

με πολυ μικρο ψαξιμο σε αγγελια εδω μεσα το ειδα εδω

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ , ναι το είδα και εγώ ότι 5g δεν θα πάρω εκτός εάν ανέβω και παω σε κάποιο μεταχειρισμένο. Τώρα όντως θα ήθελα να βρω ένα καλό 4G γιατί δεν θέλω να παω και στη λύση του κινητού.

Ένα modem router είναι καλύτερο από ένα κινητό σε θέμα σήματος;;

Huawei B528s-23a αποψη για το συγκεκριμενο ;

Δημοσ.

Τα ιδια ειναι ,απλα ενα κινητο θα ζεσταθει πολυ,επισης σε hotspot μπορει να θελεις να ενωσεις πολλα κινητα υπολογιστες ,κατι με ethernet θυρα,σε πολλα κινητα αν δεν το χρησιμοποιεις το hotspot κλεινει μετα απο λιγο κτλ...Αν το θες να πηγαινεις καμια φορα χωριο ξερω εγω και να το δουλευεις κανα 2ωρο και γειας σας,μεινε με κινητο,τωρα αν το θες σταθερα σπιτι κτλ θελεις ρουτερ

Δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο,εγω 5g εχω το huawei  https://www.skroutz.gr/s/26001494/Huawei-CPE-Pro-2-H122-373-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6.html#specs

Το tp link ειναι δοκιμασμενο παντως

Δημοσ.

ένα usb dongle της Huawei εχω  4g χρονια τωρα

μπορούν να συνδεθουν 5-6 συσκευες.....μπαίνει σε λαπτοπ απευθείας και ταυτόχρονα είναι και hotspot η το βάζεις σε ένα τροφοδοτικό τοίχου usb για hotspot

σαν αυτό 

Huawei E3372 White Ασύρματο 4G Mobile Router

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...