perlepes Δημοσ. Τετάρτη στις 06:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:11 μμ (επεξεργασμένο) Μα για τους πρώτους 250 είναι!!!! Έχει τελειώσει η προσφορά. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:12 μμ από perlepes 2 1
Nickfoxjr Δημοσ. Τετάρτη στις 06:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:13 μμ 9 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Πηρα 5 κιλα προχθες, αλλο 1 τωρα. Να δω χωρις πλακα αμα ληγουν στα κοντα που θα τις βαλω (στον πατο μου). Πρεπει να την ψαξεις, impact whey protein, να επιλεξεις 1 κιλο και γευση, να τη βαλεις καλαθι, και εκει αφαιρει το ποσο και την κανει 1 ευρω! Στις αγοράζω εγώ.
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 06:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:14 μμ Οπότε τελείωσε. Έφυγε delete και η εφαρμογή.
sozz Δημοσ. Τετάρτη στις 06:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:30 μμ Ακυρώσαμε τα παρακάτω προϊόντα από την παραγγελία σας ......... Αν έχει γίνει χρέωση του λογαριασμού σας, τότε θα προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό χρέωσης, εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.
Christos84# Δημοσ. Τετάρτη στις 06:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:31 μμ https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/myprotein-hydrolysed-whey-protein-cee/12456583.html Ρε παιδιά αυτό δεν είναι εξαιρετική τιμή στα 30 ή βλέπω κάτι λάθος.
kosmasdel Δημοσ. Τετάρτη στις 06:32 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:32 μμ "Ακυρώσαμε τα παρακάτω προϊόντα από την παραγγελία σας Αν έχει γίνει χρέωση του λογαριασμού σας, τότε θα προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό χρέωσης, εντός 3-5 εργάσιμων ημερών."
sozz Δημοσ. Τετάρτη στις 06:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:38 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Christos84# είπε https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/myprotein-hydrolysed-whey-protein-cee/12456583.html Ρε παιδιά αυτό δεν είναι εξαιρετική τιμή στα 30 ή βλέπω κάτι λάθος. η καλύτερη έχω στοκ μέχρι το 2026 😆 10/26 λήγουν αλλά θα τις έχω πιει Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:39 μμ από sozz 1
costacurta Δημοσ. Τετάρτη στις 06:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:44 μμ Όχι απλά delete την εφαρμογή αλλά και 1 αστέρι στο playstore 2
Ducatista Δημοσ. Τετάρτη στις 06:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:44 μμ 5 ώρες πριν, GeeJay είπε Μετά θα μας πουν λάθος του συστήματος 1 kg κιμωλία 1€ θέλαμε να γράψουμε. ακυρώνουμε την παραγγελία σας. 😂. Βλακ φραιντει στο Ελλαδιστάν Δεν έχει και μεγάλη διαφορά 1
billeiros Δημοσ. Τετάρτη στις 06:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:55 μμ Και σε μένα ακύρωση.πονηροι.καπακι την έβγαζαν 15 ευρώ.για να την πάρουν οσοιδεν πρόλαβαν και καλα Και ήμουν πολύ γρήγορος στην αγορά..
blueangel3 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:30 μμ Τραγικοί…18.01’ είχα πληρώσει κιόλας…αλλά πριν λίγο ήρθε το ακυρωτικό.
GeeJay Δημοσ. Τετάρτη στις 07:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:39 μμ (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Ducatista είπε Δεν έχει και μεγάλη διαφορά Εντάξει. Έχει κουράσει το μουφα hype με τις τιμες χώμα που δημιουργούν πια για το χαμό. Και στη τελική που ξερωγω αν όντως έπιασαν σε ένα λεπτό 250 παραγγελίες; Άσε που δεν τους συμφέρει μάλλον, οπότε σε καμία δεκαριά άτομα να έδωσαν. Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:39 μμ από GeeJay 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα