GohanDGeo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου https://www.hsnstore.eu/brands/sport-series/evolate-2-0-whey-isolate-cfm Εχει κανεις γνωμη για αυτην;
Chrisfm94 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Πηρα 5 κιλα προχθες, αλλο 1 τωρα. Να δω χωρις πλακα αμα ληγουν στα κοντα που θα τις βαλω (στον πατο μου). Just now, Dr4In said: Δεν δουλεψε. Πρεπει να την ψαξεις, impact whey protein, να επιλεξεις 1 κιλο και γευση, να τη βαλεις καλαθι, και εκει αφαιρει το ποσο και την κανει 1 ευρω! 1
nikosmavros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Πήγα να πληρώσω και χάθηκε απότο καλάθι και μετά την έβγαζε κανονική τιμή. Καλό κόλπο για να κατεβάσουμε όλοι την εφαρμογή τους. Διαγραφή. 2 1
dreaming123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Chrisfm94 είπε Πηρα 5 κιλα προχθες, αλλο 1 τωρα. Να δω χωρις πλακα αμα ληγουν στα κοντα που θα τις βαλω (στον πατο μου). Αν λήγουν σε κοντινή ημερομηνία στείλε εμαιλ να σου στείλουν άλλες η πιστωτικό. Πρέπει τουλάχιστον ένα 6 μηνο ημερομηνία λήξης. Μου είχε τύχει πριν χρόνια και μου έστειλαν άλλες τους λέω δεν κατεβαίνω σε αγώνες να φάω 5kg σε ένα μήνα 😂 1 1
sozz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, dreaming123 είπε Αν λήγουν σε κοντινή ημερομηνία στείλε εμαιλ να σου στείλουν άλλες η πιστωτικό. Πρέπει τουλάχιστον ένα 6 μηνο ημερομηνία λήξης. Μου είχε τύχει πριν χρόνια και μου έστειλαν άλλες τους λέω δεν κατεβαίνω σε αγώνες να φάω 5kg σε ένα μήνα 😂 το έχω κάνει και εγώ 50 ευρώ πιστωτικό και ήπια και τις 🤑
Nickfoxjr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Ενώ αρχικά μου την έβγαζε 1€ μέχρι να πληρώσω είχε πάει ξανά 51.
perlepes Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά σε προσφορές, έχετε πάντα το προϊόν στο καλάθι και την κάρτα για πληρωμή περασμένη στα στοιχεία πληρωμής (ή αλλιώς πχ χρήση apple pay ) και ακριβώς την ώρα που λέει πατάς πληρωμή και είναι οκ. Εγώ πρόλαβα πάλι. Τελειώνει σε 30 sec η προσφορά Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου από perlepes 1
sozz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) εμένα μια χαρά εστάλη αλλά είχα έτοιμη την παραγγελία, το αφαίρεσε και την έστειλα 42 ευρώ να μην πληρώσω και τα μεταφορικά Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου από sozz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα