kesogdem Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Θέλω να κάνω ενα νέο backup με το macrium. Θέλω ομως πρώτα να καθαρίσω το λάπτοπ απο σκουπίδια κ.τ.λ Τί μου προτείνετε;
cvb~ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα, δες το CCleaner, την δωρεάν έκδοση: https://www.ccleaner.com/el-gr
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μόνο προσοχή στην εγκατάσταση της "δωρεάν" έκδοσης καθώς θα προσπαθήσει να σου χώσει και κανένα adware. Μετά τον καθαρισμό κάνε απεγκατάσταση το ccleaner γιατί στήνετε στην εκκίνηση και ενσωματώνεται στο λειτουργικό. Θα πρότεινα εναλλακτικά το BleachBit στην portable μορφή του για εκκαθάριση. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2024 από micos000 2
kesogdem Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2024 μέχρι πριν από λίγο χρησιμοποιούσα το ccleaner αλλά για τον λόγο που αναφέρει ο micos000 το εγκατέλειψα. Θά δοκιμάσω το BleachBit
Retrial Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Στις 20/11/2024 στις 6:06 ΜΜ, kesogdem είπε μέχρι πριν από λίγο χρησιμοποιούσα το ccleaner αλλά για τον λόγο που αναφέρει ο micos000 το εγκατέλειψα. Θά δοκιμάσω το BleachBit Μακριά απτό ccleaner. Καλύτερα το BleachBit αλλά ακόμα καλύτερα να κάνεις τα πάντα χειροκίνητα. Η γνώμη μου είναι, όλα αυτά τα παρόμοια προγράμματα δεν χρειάζονται σε κανένα PC. 1
cvb~ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Και γω με το CCleaner αυτό κάνω, το χρησιμοποιώ και μετά το βγάζω. Αυτό που σ' αυτό χρησιμοποιώ κάθε τόσο είναι ο έλεγχος στη registry που κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα