Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello,

Τρέχει προσφορά Black Friday 2 μήνες με 1,99€/μήνα αντί 8,99€/μήνα που είναι κανονικά! (Κωδικός BLACKFRIDAY24) - Η προσφορά λήγει 5 Δεκεμβρίου

https://cinobo.com/page/black-friday

Αν κάνετε πρώτη φορά συνδρομή έχει 7 ημέρες δωρεάν trial.

• Ισχύει για νέους, αλλά και για λογαριασμούς που είχαν διακόψει τη συνδρομή στο παρελθόν.
  • +Cinobo Pass (https://cinobo.com/cinobo-pass), το οποίο δίνει δωρεάν εισιτήρια κάθε εβδομάδα για προβολή ταινιών στο cinema σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν έκανα δωρεάν εγγραφή το έπαιξα για κάνα 2 ώρες και ποτε δεν  ξαναμπήκα ,όχι 2 ε να δώσω ούτε καν δωρεάν 

Επεξ/σία από slk200gr
  • Like 1
  • Confused 3
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, slk200gr είπε

Όταν έκανα δωρεάν εγγραφή το έπαιξα για κάνα 2 ώρες και ποτε δεν  ξαναμπήκα ,όχι 2 ε να δώσω ούτε καν δωρεάν 

Μάλιστα, αν και δεν αντιλαμβάνομαι why the hate. Γούστα είναι αυτά φίλε, όσον αφορά τον κινηματογράφο και τις σειρές και τι προτιμάει ο καθένας να βλέπει. 

Από εκεί και πέρα, συνδρομή σε streaming πλατφόρμα με τόσο μεγάλη έκπτωση θεωρώ είναι προσφορά. 4 ευρώ δίνω κάθε μέρα για να πιω έναν καφέ, δε βρίσκω υπερβολικό το κόστος για να έχω 2 μήνες πρόσβαση.

Κι εγώ που είμαι mainstream viewer, διαπίστωσα ότι βρίσκω ωραίο περιεχόμενο.

Άσε που πλέον έχει προσθέσει και σειρές όπως το Normal People, The Drummer Girl, το Conversation With Friends, το Red Light και κάποια πιο εναλλακτικά anime που μου αρέσουν.

Επεξ/σία από tsakali_gr
  • Like 3
Δημοσ.

Και τίποτα να μην αρέσει σε κάποιον από το περιεχόμενο της πλατφόρμας μόνο και μόνο για τα δωρεάν εισιτήρια  που δίνει κάθε μήνα αξίζει

• Like 4
Δημοσ.

Πέρα της Black Friday βγάζει άλλες 1-2 φορές κάθε χρόνο εκπτωτικά με 2 ευρώ για 3 μήνες, έχει και ταυτόχρονη προβολή σε 2 συσκευές οπότε αν το μοιραστεί κάποιος βγαίνει αρκετά φτηνότερα. 

Δημοσ.
Στις 23/11/2024 στις 3:37 ΜΜ, japetus είπε

Γνωρίζετε αν διατίθενται και αγγλικοί υπότιτλοι για τις ελληνικές και μή αγγλόφωνες ταινίες;

By default όλες οι ταινίες στην πλατφόρμα έχουν σίγουρα ελληνικούς υπότιτλους.

Για τις μη αγγλόφωνες και ελληνικές, κάποιες έχουν και αγγλικούς και βασικά εξαρτάται από τα εκάστοτε στούντιο και εταιρείες παραγωγής, αν έχουν επιτρέψει-δώσει άδεια  να υπάρχει ο υποτιτλισμός. Π.χ. το Πολύδροσο με την Καγιά που είναι ελληνικό έχει english subtitles.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, έκανα την εγγραφή βάζοντας τον κωδικό, μου ζήτησε τα στοιχεία της κάρτας και με χρέωσε μηδέν ευρώ, προφανώς για τις 7 πρώτες μέρες που είναι δωρεάν. Στο λογαριασμό δείχνει ότι λήγει στις 9 του μήνα. Μετά θα ξαναστείλουν για χρέωση; ή πρέπει να μπω κάπου αλλού ώστε να πληρώσω τα 4 ευρώ πριν λήξει η προσφορά; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, troi.g είπε

Παιδιά καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, έκανα την εγγραφή βάζοντας τον κωδικό, μου ζήτησε τα στοιχεία της κάρτας και με χρέωσε μηδέν ευρώ, προφανώς για τις 7 πρώτες μέρες που είναι δωρεάν. Στο λογαριασμό δείχνει ότι λήγει στις 9 του μήνα. Μετά θα ξαναστείλουν για χρέωση; ή πρέπει να μπω κάπου αλλού ώστε να πληρώσω τα 4 ευρώ πριν λήξει η προσφορά; Ευχαριστώ.

Χρεώνεσαι αυτόματα... Απλά να θυμηθείς να ακυρώσεις τη συνδρομή πριν σε χρεώσει τον τρίτο μήνα...

Αν πας ρυθμίσεις λογαριασμού και κατέβεις κάτω θα δεις

μηνιαία συνδρομή

Επόμενη πληρωμή 9/12/2024

Και από δίπλα ενεργή προσφορά 2 μήνες με 1.99€/μήνα

Αν κατέβεις πιο κάτω θα δεις τα στοιχεία της κάρτας σου...

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, g_mateo είπε

Χρεώνεσαι αυτόματα... Απλά να θυμηθείς να ακυρώσεις τη συνδρομή πριν σε χρεώσει τον τρίτο μήνα...

Αν πας ρυθμίσεις λογαριασμού και κατέβεις κάτω θα δεις

μηνιαία συνδρομή

Επόμενη πληρωμή 9/12/2024

Και από δίπλα ενεργή προσφορά 2 μήνες με 1.99€/μήνα

Αν κατέβεις πιο κάτω θα δεις τα στοιχεία της κάρτας σου...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Δημοσ.

Tην πηρα κι εγω την προσφορα, ουτε καφε δεν παιρνεις με 2 ευρω! Με μια γρηγορη ματια εχει καλη και διαφορετικη θεματολογια! Εκει που απογοητευτηκα ειναι η ποιοτητα εικονας που ειναι απλα μετρια και αργο μενου..Δεν ξερω αν παιζει ρολο η γραμμη ιντερνετ που εχω εως 9mbs αλλα απ την αλλη το netflix παει τρενο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...