Dr_Pepper Δημοσ. χθες στις 03:42 μμ Δημοσ. χθες στις 03:42 μμ (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Baldurian είπε Βρε την κακομοίρα τη Ρωσία, που έγινε θύμα και αναγκάστηκε από τους κακούς αμερικάνους να εισβάλλει σε ξένη χώρα επειδή την απειλούσαν οι πύραυλοι σε αυτή τη χώρα, αλλά δεν την απειλούσαν οι πύραυλοι σε άλλες επίσης γειτονικές χώρες. Για την ακρίβεια δεν την απειλούν ούτε τα stealth Β-2. Αλλά την έρμη τη Ρωσία την απειλούν "οι πύραυλοι στην Ουκρανία". Κάτι τέτοια έλεγαν και οι Τούρκοι για να εισβάλουν στην Κύπρο, ότι οι ελληνοκύπριοι απειλούσαν τους τουρκοκύπριους, κάτι τέτοια λένε τώρα ότι οι "τούρκοι της δυτικής Θράκης" απειλούνται από το ελληνικό κράτος, ότι απειλούνται από την εθνοφρουρά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και γιαυτό έχουν 100.000 στρατιώτες με 1000+ αποβατικά σκάφη στη στρατιά του Αιγαίου για να αποκρούσουν την αποβατική επίθεση των Ελλήνων εθνοφυλάκων... Νάνι τώρα, να ονειρευτείτε το ξανθόν γένος να επελαύνει εναντίον του εχθρού. Σε ποιές άλλες χώρες που έχουν κοινά σύνορα με την ρωσία έχουν μπει συστοιχίες απο πυραύλους στα σύνορα με την ρωσία; Καλά οκ για να καταλαβαίνεις τα επιχειρήματα θα πρέπει και να έχεις και την αντίληψη για να ζυγίζεις καταστάσεις αλλιώς ειναι σαν να συγκρίνει η γιαγιά μου μεταξύ 2 επεξεργαστών.. και τα 2 τετράγωνα ειναι παιδί μου σαν πλακάκια πάρε αυτό που ταιριάζει το χρώμα του με το σπίτι σου... και δεν ειναι μόνο η εγκατάσταση τους ειναι και απο ποιον (απο τον κυρίως εχθρό το ΝΑΤΟ) η Ρωσία ειναι ευάλωτη δυτικά εντελώς αν υπάρχει ήδη και σύστημα πυραύλων εκει πάει να πεί ότι δεν μπορεί να αμυνθεί σε κάποια εισβολή γιατί δεν μπορεί να στείλει στρατό και υλικό με αεροπλάνα και ελικόπτερα ούτε να πετάξει μαχητικά κτλ για να ενισχύσει την περιοχή ούτε άρματα κτλ έχουν οι άλλοι δηλαδή αυτό που λέμε "υπεροχή αέρος εδάφους" δηλαδή. * Τέλος δεν ειναι μόνο αυτό η ρωσία έχει στόλο που λιμνάζει (και πριν γίνει ο πόλεμος) στην κριμαία και την μαύρη θάλασσα γενικότερα και αποτελεί εγγυήτρια δύναμη εκει η δημιουργία ναυτικού στόλου των Αμερικανών(ΝΑΤΟ) αμέσως αποκλείει την ύπαρξη του ρωσικού γιατί πέρα απο ότι ειναι εχρική δύναμη λογιστικά δεν γίνεται να λιμνάζουν δίπλα δίπλα λόγω κατασκοπίας κτλ (ο λόγος για παράδειγμα που οι Αμερικάνοι δεν θέλουν να δώσουν f35 στην Τουρκία ειναι ότι οι τούρκοι έχουν ρωσικά s400 αντιπυραυλικά συστήματα - που ειναι προγραμματισμένα για να αντιμετωπίζουν ακριβώς αμερικάνικα αεροσκάφη κυρίως οπότε αν τοι τούρκοι τα έχουν και τα 2 μαζί μπορεί να αποτελέσουν μεσάζοντα για να μάθουν οι ρώσοι πως να ρυθμίσουν πιο αποτελεσματικά τα s400 και άλλα όπλα τους κατά των f35) Και ειναι πολλά άλλα θέματα δεν ειναι μόνο αυτά πχ αυξάνονταν ολοένα οι πολεμικές ασκήσεις μπροστά στα σύνορα της Ρωσίας και μέσα στην ουκρανία (και δεν ειναι η Ουκρανία το μόνο ζήτημα απο το οποίο η ρωσία δέχεται προβοκάτσιες απο τις ΗΠΑ απλά ειναι μπροστά ακριβώς στο σπίτι της η ουκρανία) Τέλος ειναι και οι αζοφίτες (η χρυσή αυγή ειναι γατάκια μπροστά τους με ροζ κολάρα και κομμένα νυχάκια) ένα θέμα και οι καταπίεση και σκοτωμοί που γίνονταν ενάντια ρωσόφωνων ουκρανών πολιτών που οι ρώσοι λένε για γενοκτονία εγώ θα πω και γενοκτονία να μην ειναι έχουν γίνει σίγουρα πολλά απάνθρωπα πράγματα στις περιοχές αυτές απο τους αζοφίτες ) Και διάφορα άλλα περισσότερο διπλωματικής φύσεως που προκύπτουν απο τα απο πάνω (που δεν σημαίνει ότι δεν ειναι σημαντικά αλλά οκ αν δεν μπορείς να ζυγίσεις τα απο πάνω σίγουρα δεν μπορείς να ζυγίσεις την σημαντικότητα αυτών επίσης) πχ το ότι παραβιάστηκαν συνθήκες όπως αυτή του Μινσκ *EDIT : εδώ να πω ότι το πρόβλημα δηλαδή με πυραυλικά συστήματα πάνω στα σύνορα δεν επηρεάζει μόνο τα σύνορα αλλά λόγω του υψηλού βεληνεκούς οι Ρώσοι δεν θα μπορούν να κινήσουν τιποτα για εκατοντάδες χιλιόμετρα ΜΕΣΑ σε ρωσικο έδαφος. Επεξ/σία χθες στις 03:59 μμ από Dr_Pepper 2
cpc464 Δημοσ. χθες στις 03:55 μμ Δημοσ. χθες στις 03:55 μμ (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Baldurian said: Το ότι σήμερα ζούμε και γράφουμε εδώ σημαίνει ότι δεν ξεκίνησε κανένας 3ος ΠΠ και ότι οι δύο χώρες τα βρήκαν. Ναι,αλλά φτάσαμε στο παρα πέντε,απλά έκανε πίσω η Ρωσία, το ερώτημα όμως παραμένει, αφού το να έχεις βαλλιστικούς πυραύλους δίπλα στις ΗΠΑ είναι λάθος γιατί να είναι εντάξει για την Ρωσία;. 23 minutes ago, Baldurian said: Κανένα από αυτά που γράφετε δεν είναι επαρκής δικαιολογία για την εισβολή, εκτός αν είστε τούρκος και υπερασπίζεστε την πολιτική της πατρίδας σας. Απο την στιγμή που υπάρχει τούρκικη μειονότητα και εσύ με το έτσι θέλω κάνεις προσάρτηση στην Ελλάδα θεωρείς ότι δέν προκαλείς;. Δές το και απο ουδέτερη πλευρά. 23 minutes ago, Baldurian said: Κανείς δεν θα έρθει να πολεμήσει για εμάς, αυτά τα πιστεύουν οι ψέκες ρωσόφιλοι που περιμένουν τον πούτιν να επιτεθεί στην τουρκία και να μας δώσει την Κωνσταντινούπολη. μπορεί οι "ψέκες ρωσόφιλοι" να περιμένουν το ξανθό γένος να μας σώσει, αλλά εμείς γιατί δίνουμε τα πάντα σε μία συμμαχία που δεν έχει σκοπό να μας βοηθήσει. Επεξ/σία χθες στις 03:57 μμ από cpc464 1
Dias Δημοσ. χθες στις 04:01 μμ Δημοσ. χθες στις 04:01 μμ Τι ώφελος να έχει η Ρωσία, για να κόψει τις επικοινωνίες Φιλανδίας και Γερμανίας; Και στην Αίγινα σε κάτι υποθαλάσσιους αγωγούς γλυκού νερού γινόταν σαμποτάζ συνέχεια. Λέτε και αυτό η Ρωσία να το έκανε;
cpc464 Δημοσ. χθες στις 04:08 μμ Δημοσ. χθες στις 04:08 μμ 2 minutes ago, Dias said: Τι ώφελος να έχει η Ρωσία, για να κόψει τις επικοινωνίες Φιλανδίας και Γερμανίας; Ήταν εντολή του Πούτιν γιατι οι Φινλανδοί στέλναν Memes με αυτόν στους Γερμανούς, όχι ότι είναι στάχτη στα μάτια για να αγνοήσουμε το γεγονός του ότι ο απερχόμενος POTUS έδωσε εντολή για βαθιά χτυπήματα στην Ρωσία με αμερικάνικα οπλα, κάτι που παραδοσιακά είναι απόφαση της επόμενης κυβέρνησης. 1
Sugizo Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 3 hours ago, JcD said: Σεβαστό! Πού και πότε έζησες δεν μας λες ακόμα να ξέρουμε ρε φίλε! Τι θα αλλάξει άμα σου πω που γεννήθηκα, που έζησα και ποίες πόλεις επισκέπτομαι κάθε χρόνο? Αυτό που παρουσιάζεις ως ρωσία είναι η φούσκα που φτιάχνει κάθε λεφτάς μοσχοβίτης γύρω του και που δεν τον πολυνοιάζει και ούτε και ξέρει τι γίνεται κεντρική και ανατολική ρωσία (που κάθε μικρομεσαια πόλη μοιάζει με ταξίδι στην σοβιετική ένωση). Με λεφτά, παντού καλά είναι και ειδικά σε μεγαλούπολη. 3 hours ago, anax111 said: Αγαπητέ φίλε. Ναι ο Πούτιν είναι στυγνός δικτάτορας, συμφωνώ σε αυτό μαζί σου. Αλλά κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνει για το συμφέρον της χώρας του και τα πάει μια χαρά έως τώρα. Άσε τις μπουρδοm@l@k1€$ που γράφουν τα επιδοτούμενα από τα αγγλοσαξωνικά κεφάλαια ελληνικά ΜΜΕ και δες την έκθεση της UBS για το σε ποιες χώρες αυξήθηκε πέρυσι ο ιδιωτικός πλούτος να ξεστραβωθείς, τα κονόμησαν χοντρά οι Ρώσοι από τον πόλεμο και από φίλους που έχω εκεί και μιλάω υπάρχει τεράστια ανάπτυξη στην οικονομία τους αυτό τον καιρό. Ο Πούτιν πολύ καλά κάνει αυτά που κάνει για την Ρωσία. Πιο συμφέρον? αναλογικά με αυτά που τσέπωσαν, κάνανε ένα 10% από αυτά που θα μπορούσαν να κάνουν για την χωρα με όλα τα λεφτά από 98 μέχρι σήμερα. Ο ιδιωτικός πλούτος αυξήθηκε, γιατί μάντεψε, ένα μεγάλο ποσοστό προέρχεται από δημοσια αποθέματα. Για να μην πάει η οικονομία στα τάρταρα, χώνουνε δημόσιο χρήμα σε επένδυσης και το αποκαλούν "ανάπτυξη". Διάβασε εδώ γιατί ανεβαίνουν οι μισθοί: Russia Can't Plug Its Fiscal Deficit With Savings Forever 3 hours ago, JcD said: Το 77% κοίτα, η γυναίκα μου δεν είχε ψηφίσει ποτέ στο παρελθόν, πήγε για να ψηφίσει Πούτιν αυτή τη φορά γιατί πείσμωσε. Φαντάζομαι για να πέσουν οι κομμουνιστές σε ποσσοστά, πολύς κόσμος έχει πάρει ανάποδες, βέβαια έχοντας και καθαρούς ουκρανούς στην οικογένεια μας οι οποίοι κυκλοφορούσαν με μπλουζάκια Πούτιν εκείνες τις ημέρες, όπως φαντάζεσαι εγώ. και να θέλω να σου πω ότι έγινε νοθεία δεν μπορώ διότι όλοι οι γνωστοί, συγγενείς και φίλοι ψήφισαν Πούτιν. Προσωπικά για τον χαβαλέ και μόνο είχα ζητήσει της γυναίκας μου να ψηφίσει του κομμουνιστές 😀 Δεν μπορώ να βγάλω τις εκλογές μούφα φίλε με αυτά που είδα, δεν με πληρώνει το κρεμλίνο για προπαγάνδα (δυστυχώς) ούτε έχω γκόμενα την ζαχάροβα 😆 Ο ναβάλνι ήταν άγνωστος στην Ρωσία μέχρι που άρχισε να ασχολείται η δύση μαζί του, εν τέλη κυκλοφόρησε και ένα βίντεο που ζητούσαν χρήματα για να ρίξουν τον πούτιν και φυσικά κατέληξε μέσα, σαφώς και οι συνθήκες κράτησης του επέφεραν εν τέλη τον θάνατο, καταδικαστέο! Φυσικά το ότι αποτελούσε απειλή για τον πούτιν ή είχε κάποια δυναμική στον κόσμο είναι αστείο, δεν κατάφερε ούτε δήμαρχος της μόσχας να εκλεγεί. Possible cheating seen in a scatterplot – FlowingData Ο Ναβαλνι δεν αποτελούσε απειλή, αλλα όσοι βγήκαν έξω στις πορείες φάγανε το ξύλο τις αρκούδας ναι? Μου στέλνανε βιντεάκια μοσχοβίτες από εκείνες τις υπέροχες μέρες. Δεν ήταν απειλή, αλλα τον φάγανε στην φυλακή, κάτι δεν κολλάει. Και για να σε προλάβω, όχι ο Ναβαλνι δεν ήταν η λύση, το πρόβλημα είναι όμως πως κανένας δεν είναι η λύση εκτος από τον κοντό σε αυτήν την χωρα
anax111 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Sugizo είπε Τι θα αλλάξει άμα σου πω που γεννήθηκα, που έζησα και ποίες πόλεις επισκέπτομαι κάθε χρόνο? Αυτό που παρουσιάζεις ως ρωσία είναι η φούσκα που φτιάχνει κάθε λεφτάς μοσχοβίτης γύρω του και που δεν τον πολυνοιάζει και ούτε και ξέρει τι γίνεται κεντρική και ανατολική ρωσία (που κάθε μικρομεσαια πόλη μοιάζει με ταξίδι στην σοβιετική ένωση). Με λεφτά, παντού καλά είναι και ειδικά σε μεγαλούπολη. Πιο συμφέρον? αναλογικά με αυτά που τσέπωσαν, κάνανε ένα 10% από αυτά που θα μπορούσαν να κάνουν για την χωρα με όλα τα λεφτά από 98 μέχρι σήμερα. Ο ιδιωτικός πλούτος αυξήθηκε, γιατί μάντεψε, ένα μεγάλο ποσοστό προέρχεται από δημοσια αποθέματα. Για να μην πάει η οικονομία στα τάρταρα, χώνουνε δημόσιο χρήμα σε επένδυσης και το αποκαλούν "ανάπτυξη". Διάβασε εδώ γιατί ανεβαίνουν οι μισθοί: Russia Can't Plug Its Fiscal Deficit With Savings Forever Possible cheating seen in a scatterplot – FlowingData Ο Ναβαλνι δεν αποτελούσε απειλή, αλλα όσοι βγήκαν έξω στις πορείες φάγανε το ξύλο τις αρκούδας ναι? Μου στέλνανε βιντεάκια μοσχοβίτες από εκείνες τις υπέροχες μέρες. Δεν ήταν απειλή, αλλα τον φάγανε στην φυλακή, κάτι δεν κολλάει. Και για να σε προλάβω, όχι ο Ναβαλνι δεν ήταν η λύση, το πρόβλημα είναι όμως πως κανένας δεν είναι η λύση εκτος από τον κοντό σε αυτήν την χωρα Αγαπητέ συμφορουμίτη η UBS δεν μετράει την αύξηση του πλούτου από τις p@p@rie$ που δημοσιεύει κάθε χώρα, αν ήταν έτσι σύμφωνα με τον Μητσοτάκη εδώ είμαστε όλοι πλούσιοι. Τον μετράει με το τι καταθέσεις έχουνε οι πολίτες της κάθε χώρας σε σκληρό νόμισμα και χρυσό (όχι σε ρούβλια). Οπότε αυτά που λέει είναι η πραγματικότητα, τα υπόλοιπα είναι φούμαρα ή αλλιώς "δημιουργική λογιστική". Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από anax111
butters Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 4 ώρες πριν, anax111 είπε Αγαπητέ φίλε. Ναι ο Πούτιν είναι στυγνός δικτάτορας, συμφωνώ σε αυτό μαζί σου. Αλλά κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνει για το συμφέρον της χώρας του και τα πάει μια χαρά έως τώρα. Άσε τις μπουρδοm@l@k1€$ που γράφουν τα επιδοτούμενα από τα αγγλοσαξωνικά κεφάλαια ελληνικά ΜΜΕ και δες την έκθεση της UBS για το σε ποιες χώρες αυξήθηκε πέρυσι ο ιδιωτικός πλούτος να ξεστραβωθείς, τα κονόμησαν χοντρά οι Ρώσοι από τον πόλεμο και από φίλους που έχω εκεί και μιλάω υπάρχει τεράστια ανάπτυξη στην οικονομία τους αυτό τον καιρό. Ο Πούτιν πολύ καλά κάνει αυτά που κάνει για την Ρωσία. Πέθαναν κάτι εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσοι φαντάροι (και χιλιάδες Ουκρανοί) για να τα κονομήσουν χοντρά οι Ρώσοι. Ωραία λογική.
JcD Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 3 hours ago, AtiX said: Φίλε μου ξέρεις πολύ καλά ότι αν δαιμονοποιηθεί κάτι, είναι πανεύκολο να χειραγωγήσεις τον κόσμο… το θέμα και ουσιαστικά ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι αν υπάρχει λαϊκή δημοκρατία όχι μόνο στη Ρωσία αλλά και σε άλλα σημεία του κόσμου… ΥΓ: δημοκρατία δεν σημαίνει μόνο το τι “θέλουν” οι περισσότεροι αλλά και τι “θέλει” η μειοψηφία, μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό γιατί τότε η Δημοκρατία γίνεται Οχλοκρατία… 3 hours ago, Lucifer said: Ναι, βέβαια η έννοια της δημοκρατίας δεν είναι ότι μπορεί το 80% να γαμάει το 20% επειδή είναι περισσότεροι. Η δημοκρατία έχει ως θεμελιώδες χαρακτηριστικό την προστασία των μειονοτήτων και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, όσο αυτά υπάγονται σε δημοκρατικά πλαίσια. Αυτό που περιγράφεις είναι κάτι τελείως διαφορετικό και δεν "φαίνεται" απολίτιστο, είναι. Να διαβάζετε όμως και τι γράφω, είπαμε οι αρχές προστατεύουν τους πολίτες ανεξαρτήτως προτιμήσεων, απαγορεύεται η προπαγάνδα και ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά, και όλοι είναι υπέρ αυτού όπως και αυστηρών ποινών σε ότι αφορά στην κακοποίηση παιδιών οποιουδήποτε είδους, το αν εσείς θεωρείτε φυσιολογικό το να πηγαίνουν περίεργες συνιστώσες και οργανισμοί σε σχολεία και να προβαίνουν σε διαπαιδαγώγηση διαφορετικότητας τότε μάλλον δεν μας τα λέτε καλά! 31 minutes ago, Sugizo said: Τι θα αλλάξει άμα σου πω που γεννήθηκα, που έζησα και ποίες πόλεις επισκέπτομαι κάθε χρόνο? Αυτό που παρουσιάζεις ως ρωσία είναι η φούσκα που φτιάχνει κάθε λεφτάς μοσχοβίτης γύρω του και που δεν τον πολυνοιάζει και ούτε και ξέρει τι γίνεται κεντρική και ανατολική ρωσία (που κάθε μικρομεσαια πόλη μοιάζει με ταξίδι στην σοβιετική ένωση). Με λεφτά, παντού καλά είναι και ειδικά σε μεγαλούπολη. Πιο συμφέρον? αναλογικά με αυτά που τσέπωσαν, κάνανε ένα 10% από αυτά που θα μπορούσαν να κάνουν για την χωρα με όλα τα λεφτά από 98 μέχρι σήμερα. Ο ιδιωτικός πλούτος αυξήθηκε, γιατί μάντεψε, ένα μεγάλο ποσοστό προέρχεται από δημοσια αποθέματα. Για να μην πάει η οικονομία στα τάρταρα, χώνουνε δημόσιο χρήμα σε επένδυσης και το αποκαλούν "ανάπτυξη". Διάβασε εδώ γιατί ανεβαίνουν οι μισθοί: Russia Can't Plug Its Fiscal Deficit With Savings Forever Possible cheating seen in a scatterplot – FlowingData Ο Ναβαλνι δεν αποτελούσε απειλή, αλλα όσοι βγήκαν έξω στις πορείες φάγανε το ξύλο τις αρκούδας ναι? Μου στέλνανε βιντεάκια μοσχοβίτες από εκείνες τις υπέροχες μέρες. Δεν ήταν απειλή, αλλα τον φάγανε στην φυλακή, κάτι δεν κολλάει. Και για να σε προλάβω, όχι ο Ναβαλνι δεν ήταν η λύση, το πρόβλημα είναι όμως πως κανένας δεν είναι η λύση εκτος από τον κοντό σε αυτήν την χωρα Αερολογίες, φίλος μου έστειλε βίντεο, ταξιδεύω, δες και μία ακόμα από τις χιλιάδες αναλύσεις που λένε ότι έρχεται κατάρρευση της οικονομίας... έχεις τίποτα σε καρδιακό επεισόδιο του κοντού? 😀 Παιδιά εσείς φαντάζεστε το πως είναι η συγκεκριμένη χώρα κι εγώ απλός σας περιγράφω το πως όντως είναι, βλέπεις εγώ μπορώ να σου ανεβάσω επιτόπου φωτογραφία από το παράθυρο μου, λυπάμαι αλλά δεν πείθεις! Άλλωστε το "ταξίδι στην σοβιετική ένωση" που γράφεις υποτιμητικά τα λέει όλα! 🙄 1
mordred Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 hours ago, Baldurian said: Αλλά την έρμη τη Ρωσία την απειλούν "οι πύραυλοι στην Ουκρανία". Κάτι τέτοια έλεγαν και οι Τούρκοι για να εισβάλουν στην Κύπρο, ότι οι ελληνοκύπριοι απειλούσαν τους τουρκοκύπριους, κάτι τέτοια λένε τώρα ότι οι "τούρκοι της δυτικής Θράκης" απειλούνται από το ελληνικό κράτος, ότι απειλούνται από την εθνοφρουρά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και γιαυτό έχουν 100.000 στρατιώτες με 1000+ αποβατικά σκάφη στη στρατιά του Αιγαίου για να αποκρούσουν την αποβατική επίθεση των Ελλήνων εθνοφυλάκων... Νάνι τώρα, να ονειρευτείτε το ξανθόν γένος να επελαύνει εναντίον του εχθρού. Υπάρχουν αρκετά ντοκυμαντέρ πάντως για το τι γινόταν στο Ντονμπας (από ανεξάρτητές γαλλικές γερμανικές κλπ ομάδες reporter) χρόνια πριν μπουκάρουν οι Ρώσσοι στην Ουκρανία. Δες εδώ ένα ντοκυμαντερ του Όλιβερ Στούν για το γενικότερο ουκρανικό θέμα (του 2016) κι ένα Γαλλικό για το τι επικρατούσε εκεί (πάλι του 2016). https://www.youtube.com/watch?v=H2I90SOAnNk https://www.youtube.com/watch?v=IwZApPCFXIc Για τη Κύπρο ίσως πρέπει να ψάξεις παραπάνω για να βγάλεις ένα πιο αντικειμενικό συμπέρασμα, χωρίς να τοσυβαλιάζεις μεροληπτικά άσχετα πράγματα. Ναι και στη Κύπρο, όχι μόνο απειλούσαν, γινόντουσαν και επιδρομές από ένοπλες ομάδες υποστηριζόμενες από τη Χούντα. Αλλά δε χρειάζεται να τα λέω εγώ (μη με πείς και ανθέλληνα ξερω γω). Κάνε ένα search και διάβασε για το κυπριακό ζήτημα και την εισβολή στο wiki και το ρόλο αυτών των ομάδων που δρούσαν και κατά του Μακάριου. Γενικά υπάρχει μία τάση τσουβαλιάσματος και λογικών αλμάτων από πολλούς που δε μπορώ να τη κατανοήσω. Πολύ σπάνια κάτι είναι ή μαύρο ή άσπρο 1
AtiX Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JcD είπε Να διαβάζετε όμως και τι γράφω, είπαμε οι αρχές προστατεύουν τους πολίτες ανεξαρτήτως προτιμήσεων, απαγορεύεται η προπαγάνδα και ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά, και όλοι είναι υπέρ αυτού όπως και αυστηρών ποινών σε ότι αφορά στην κακοποίηση παιδιών οποιουδήποτε είδους, το αν εσείς θεωρείτε φυσιολογικό το να πηγαίνουν περίεργες συνιστώσες και οργανισμοί σε σχολεία και να προβαίνουν σε διαπαιδαγώγηση διαφορετικότητας τότε μάλλον δεν μας τα λέτε καλά! Εγώ προσωπικά διαβάζω πάντα τι γράφει ο άλλος… εσύ διαβάζεις και αν ναι, για πες μου, πως θα εξαλείψεις την δαιμονοποίηση, στο οτιδήποτε, αν πατρονάρεις ένα παιδί με συγκεκριμένα πρότυπα? Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από AtiX
pirmen56 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Snoob είπε Eίναι πραγματικά εκπληκτική η διάθεση του Νεοέλληνα να υπερασπιστεί ένα συγνό δικτάτορα με το εκπληκτικής λογικής σκεπτικό "γιατί οι άλλοι καλύτεροι είναι". Έχει γίνει το άλμα στο κενό από ορόφους κτιρίων εθνικό σπορ της Ρωσίας, και υπάρχουν ακόμη συνάνθρωποί μας που φαντασιώνονται ομόδοξους, ξανθά γένη κτλ. Εντωμεταξύ, ο Πούτιν και οι Τούρκοι μια χαρά μπίζνες κάνουν, τους ετοιμάζει και πυρηνικό εργοστάσιο, ο Ερντογάν μονίμως προσκόμματα προβάλει στο ΝΑΤΟ (και διαρκώς εγείρει αξιώσεις εναντίον μας) και υπάρχουν άτομα που θεωρούν πως θα ήμασταν καλύτερα με τον βραχύσωμο στρατάρχη. Σε κράτη με εθνική κυριαρχία είθισται προδοτικά στοιχεία, πορτοκαλί επαναστάτες τύπου Μαϊντάν, να έχουν αυτή την τύχη. Είναι χρέος των κρατών αυτών να στέλνουν το μήνυμα ότι αν τους πας κόντρα δεν θα κρυφτείς πουθενά στη γη. Δεν θα σε προστατέψει κανένας πάτρονας. Και η Τουρκία σε αυτή την περίπτωση ανήκει. Σε αντίθεση με δωσιλογικά καθεστώτα. Εκεί η οικονομία καταρρέει, ο πληθυσμός αργοπεθαίνει για να πλουτίζουν ξένοι και ντόπιοι ολιγάρχες και φοβάσαι να τα θίξεις όλα αυτά δημόσια για να μη σου κολλήσουν τη στάμπα του φασίστα και ενδεχομένως να βρεθείς στη φυλακή. Τα κυρίαρχα κράτη θεωρούν τα δεύτερα μαριονέτες τρίτων και κατά συνέπεια δεν θεωρούν προς το συμφέρον τους να αναπτύξουν κανένα δεσμό μαζί τους. Θα ήταν τέρμα ηλίθιο αν τους προσέφεραν ανταλλάγματα για να τα προσεταιριστούν όταν τα κράτη μπανανίες είναι απλώς φερέφωνα με δεδομένα εχθρική πολιτική. 8 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Οι ΗΠΑ 2 φορές απέτρεψαν τους Τούρκους να μπουν στην Κύπρο, μία στις διακοινωτικές συμπλοκές του 1963-64 και μία με τις ηλιθιότητες του Γρίβα και των χουντικών στην Κοφίνου το Νοέμβριο του 1967. Επειδή ο Ιωαννίδης ήταν ηλίθιος και του έλεγαν η CIA, το State Department, οι Άγγλοι, οι αρχηγοί των όπλων, ΟΛΟΙ, ΜΗΝ ρίξεις το Μακάριο θα βγουν οι Τούρκοι και αυτός πήγε και έκανε το έγκλημα δεν φταίνε οι ΗΠΑ και στο τέλος αποκορύφωμα το ότι πήγε στην πρεσβεία της ΕΣΣΔ όταν μπήκαν και τους ζητούσε να σώσουν την Ελλάδα... Άμα δεν ξέρετε ιστορία να μην εκφράζετε γνώμη https://www.skai.gr/tv/episode/ntokimanter/skoteini-dekaetia-1964-1974/2024-11-11-21 Στο ΣΚΑΙ παρέθεσαν κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν αυτά που λες. Ο συγγραφέας-ερευνητής Γιώργος Ρωμανός κάποια άλλα που παρουσιάζουν εντελώς διαφορετική εικόνα. Εμείς ποια να δεχτούμε και γιατί; Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από pirmen56
Sugizo Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, JcD said: Παιδιά εσείς φαντάζεστε το πως είναι η συγκεκριμένη χώρα κι εγώ απλός σας περιγράφω το πως όντως είναι Βλέπεις πως είναι η Μόσχα, εκεί δηλαδή που είναι όλα τα λεφτά της Ρωσίας. Γι’αυτο η άποψη σου επι του θέματος οικονομία της Ρωσίας, δεν λέει και πολλά. Edit: Α ξέχασα Ρωσία = Μόσχα μόνο Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Sugizo
JcD Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 11 minutes ago, AtiX said: Εγώ προσωπικά διαβάζω πάντα τι γράφει ο άλλος… εσύ διαβάζεις και αν ναι, για πες μου, πως θα εξαλείψεις την δαιμονοποίηση, στο οτιδήποτε, αν πατρονάρεις ένα παιδί με συγκεκριμένα πρότυπα? Σκοπός του σχολείου είναι η εκπαίδευση φίλε μου, η δημιουργία παραγωγικών ανθρώπων για την κοινωνία, δεν είναι χώρος έκφρασης των ιδεών του κάθε ανθρώπου που πιστεύει ότι ο ίδιος είναι φυσιολογικός αλλά οι υπόλοιποι δεν το βλέπουν ενεκα πατροναρισματος! 1 minute ago, Sugizo said: Βλέπεις πως είναι η Μόσχα, εκεί δηλαδή που είναι όλα τα λεφτά της Ρωσίας. Γι’αυτο η άποψη σου επι του θέματος οικονομία της Ρωσίας, δεν λέει και πολλά. Σίγουρα, τι θέλεις να δεις, νότια? Καζαν? Βόρεια? Μουρμανσκ? Τι θέλεις, τουριστική πόλη τύπου Βλαντιμιρ? Νιζνι νοβγκοροντ? Βιμποργκ στον βορά και πάλι η εκατερινμπουργκ στα ουραλια? Θα σου βάλω καλύτερα μια φώτο από βίντεο που τράβηξα από το μπαλκόνι μου στην Νάπολη πρόσφατα 😄 Καλή συνέχεια! 1 1
AtiX Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες Μόλις τώρα, JcD είπε Σκοπός του σχολείου είναι η εκπαίδευση φίλε μου, η δημιουργία παραγωγικών ανθρώπων για την κοινωνία, δεν είναι χώρος έκφρασης των ιδεών του κάθε ανθρώπου που πιστεύει ότι ο ίδιος είναι φυσιολογικός αλλά οι υπόλοιποι δεν το βλέπουν ενεκα πατροναρισματος! Κάτσε βρε, το σχολείο εκτός από στεγνές γνώσεις, μαθαίνει για την ισότητα, τον σεβασμό και γενικότερα την κοινωνικοποίηση ενός παιδιού… αλλά να μου πεις όταν γράφεις για δημιουργία παραγωγικών ανθρώπων πως θα αντιληφθείς την σημαντικότητα της εκπαίδευσης… 1
Sugizo Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 5 minutes ago, JcD said: Καζαν? Γύρω από το Καζαν έριξες κάνα βλέφαρο; Ή πάλι το οικονομικό κέντρο μιας περιοχής το θεωρείς επιτυχία; Όταν γύρω από αυτό σαπίζουν όλα. Πανε μια βόλτα στο Ταταρσταν, εδώ τα φανταστικά τραμ σε μια από τις πόλεις:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα