Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JcD είπε

Διότι παιδιά μου θα πρέπει κάποιος να έχει εμπειρία από ένα μέρος για να βγάζει συμπεράσματα. Όταν το 2012 ξεκίνησα με σκοπό να δω αν σε αυτές τις χώρες υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μετανάστες ξεκίνησα από την Λευκορωσία του -τρομερού δικτάκτορα Λουκασένκο-😆. Είχα  φίλους και Ελληνική κοινότητα εκεί. Φυσικά αυτά που είδα δεν είχαν σχέση με αυτά που είχα ακούσει στα δυτικά μέσα.

Τι είδες δηλ στην δημοκρατική Λευκορωσία?

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Just now, chrisde said:

Κουβέντα κάνουμε προκειμένου να καταλήξουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, δεν δικάζουμε κανέναν. Εσύ μπορεί να έχεις εμπειρία όπως λες (δεν το ξέρω, δεν το αμφισβητώ κιόλας), ποιός σου λέει ότι ο συνομιλητής σου δεν έχει;

Μα τον ρώτησα! Ας μας πει τις εμπειρίες του να ξέρουμε με ποιούς συζητάμε.!

• Like 1
Δημοσ.
Just now, JcD said:

Έλα ντε, εγώ με μισή οικογένεια ρωσική μισή ουκρανική τι να καταλάβω, περιμένω από εσάς να μου την μάθετε! 😃

Δεν είσαι ο μονος, γίαυτό σου μαθαίνουμε τα βασικά στην αρχή, 10 χρονια δεν είναι τίποτα ;)

Αλλα όλοι έχουν από μια άποψη, είτε έζησαν την Ρωσία εκ τον έσω (από εποχές σοβιετικής ένωσης) είτε όχι. Οποτε συνέχισε να λες αυτά που "έμαθες" τα τελευταία 10 χρονια.

Δημοσ.
Just now, Sugizo said:

Δεν είσαι ο μονος, γίαυτό σου μαθαίνουμε τα βασικά στην αρχή, 10 χρονια δεν είναι τίποτα ;)

Αλλα όλοι έχουν από μια άποψη, είτε έζησαν την Ρωσία εκ τον έσω (από εποχές σοβιετικής ένωσης) είτε όχι. Οποτε συνέχισε να λες αυτά που "έμαθες" τα τελευταία 10 χρονια.

Ποιός άλλος είναι? Δλδ εσύ πόσο και πότε έζησες για να μπορείς να μας μάθεις ανύπαρκτες ατάκες του βικιπέντια? Αναμένω απάντηση για την προσωπική σου εμπειρία ε!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, JcD είπε

Διότι παιδιά μου θα πρέπει κάποιος να έχει εμπειρία από ένα μέρος για να βγάζει συμπεράσματα. Όταν το 2012 ξεκίνησα με σκοπό να δω αν σε αυτές τις χώρες υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μετανάστες ξεκίνησα από την Λευκορωσία του -τρομερού δικτάκτορα Λουκασένκο-😆. Είχα  φίλους και Ελληνική κοινότητα εκεί. Φυσικά αυτά που είδα δεν είχαν σχέση με αυτά που είχα ακούσει στα δυτικά μέσα.

Μια χαρά είναι εκεί πέρα.  Αρκεί να μην είσαι πολιτικός αντίπαλος, να μην μιλάς πολύ, να μην έχεις διαφορετική γνώμη. Προφανώς κανένας δεν λέει ότι ο κόσμος περνάει βασανιστήρια κάθε μέρα. Ο Λουκασένκο και ο Πούτιν δεν είναι δικτάτορες.. απλά έχουν αλλάξει την νομοθεσία ώστε να εκλέγονται μόνο αυτοί κάθε χρόνο 😂

Προσωπικά έχω γνωστούς από πρώην σοβιετικές δημοκρατίες και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Με εξαίρεση 1-2 άτομα φιλικά προσκείμενα στον Πούτιν.

Είναι δημόσιοι υπάλληλοι εκεί... και εδώ στην Ελλάδα έχουν 30 ακίνητα στην Χαλκιδική και σε όλο τον κόσμο...

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, JcD είπε

Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σε ενημερώσει, ηλεκτρονική βίζα εκδίδεται σε δυό-τρείς μέρες, μαζεύεις τα πραγματάκια σου και βλέπεις μία πολιτισμένη χώρα για δύο βδομμάδες!

Δηλαδη αν έρθω εγώ με τον σύντροφο μου θα δω μια πολιτισμένη χώρα?

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, The_Judas said:

Μια χαρά είναι εκεί πέρα.  Αρκεί να μην είσαι πολιτικός αντίπαλος, να μην μιλάς πολύ, να μην έχεις διαφορετική γνώμη. Προφανώς κανένας δεν λέει ότι ο κόσμος περνάει βασανιστήρια κάθε μέρα. Ο Λουκασένκο και ο Πούτιν δεν είναι δικτάτορες.. απλά έχουν αλλάξει την νομοθεσία ώστε να εκλέγονται μόνο αυτοί κάθε χρόνο 😂

Προσωπικά έχω γνωστούς από πρώην σοβιετικές δημοκρατίες και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Με εξαίρεση 1-2 άτομα φιλικά προσκείμενα στον Πούτιν που είναι δημόσιοι υπάλληλοι εκεί... και εδώ στην Ελλάδα έχουν 30 ακίνητα

Τέσσερις υποψήφιους είχαν οι τελευταίες προεδρικές κλογές της Ρωσίας, μπαινόβγαινα στα εκλογικά. τμήματα ελέυθερα να παρακολουθήσω την διαδικασία, ίδια ιστορία με την δύση, όποιος ελέγχει τα ΜΜΕ κερδίζει!

1 minute ago, AtiX said:

Δηλαδη αν έρθω εγώ με τον σύντροφο μου θα δω μια πολιτισμένη χώρα?

Πως το βλέπεις, θα σε δείρουν τίποτα αστυνομικοί στον δρόμο αν πηαγαίνεις χεράκι χεράκι δλδ? 😀

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, JcD είπε

Τέσσερις υποψήφιους είχαν οι τελευταίες προεδρικές κλογές της Ρωσίας, μπαινόβγαινα στα εκλογικά. τμήματα ελέυθερα να παρακολουθήσω την διαδικασία, ίδια ιστορία με την δύση, όποιος ελέγχει τα ΜΜΕ κερδίζει!

Ξέχασες ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Πούτιν έχουν εξοριστεί ή δολοφονήθηκαν ή είναι στην φυλακή εδώ και πολλά χρόνια.

Οι σημερινοί αντίπαλοί του είναι μαριονέτες είτε δικοί του είτε άτομα συνεργάσιμα. Πλέον ίσως να μην χρειάζεται καν νοθεία.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
Just now, JcD said:

ανύπαρκτες ατάκες του βικιπέντια

Απο αυτο και μονο καταλαβαινω οτι δεν τα ξερεις και τοσο καλα, τουλαχιστον οχι τοσο οσο θελεις να πιστευεις.

Η προσωπικη εμπειρια μου διαρκη πολαπλασιες φορες απο τα 10 σου χρονια, αλλα οπως βλεπεις, δεν βγαινω να γραφω αρλουμπες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και φιλακια στη κοκκινη πλατεια τωρα ελευθερα δε θα τους τη πεσουν οι μοσκοβιτες tourists welcome :P ** Aν ομως δεν εισαι επισκεπτης εκει αλλαζει το πραμα μη κανεις μλκιες Αtix φρονημααα :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Προσωπικά έχω γνωστούς από πρώην σοβιετικές δημοκρατίες και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Με εξαίρεση 1-2 άτομα φιλικά προσκείμενα στον Πούτιν.

Είναι δημόσιοι υπάλληλοι εκεί... και εδώ στην Ελλάδα έχουν 30 ακίνητα στην Χαλκιδική και σε όλο τον κόσμο...

Τον αγαπάνε πολύ το Λουκασένκο (άλλο μπουμπούκι) για αυτό εκλέγεται από το 1994. Σαν τον κοντό στην Ρωσία.

Βέβαια από την πολλή αγάπη κυνηγάει ακτιβιστές που του κάνουν κριτική σε πτήσεις πολιτικών αεροσκαφών αλλά αυτά γίνονται και στην δύση. ΝΟΤ!

810402dbc6484e994e20ce0731ea340e_L.jpg

• Haha 1
Δημοσ.
Just now, Sugizo said:

Απο αυτο και μονο καταλαβαινω οτι δεν τα ξερεις και τοσο καλα, τουλαχιστον οχι τοσο οσο θελεις να πιστευεις.

Η προσωπικη εμπειρια μου διαρκη πολαπλασιες φορες απο τα 10 σου χρονια, αλλα οπως βλεπεις, δεν βγαινω να γραφω αρλουμπες.

Σεβαστό! Πού και πότε έζησες δεν μας λες ακόμα να ξέρουμε ρε φίλε!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, JcD είπε

Πως το βλέπεις, θα σε δείρουν τίποτα αστυνομικοί στον δρόμο αν πηαγαίνεις χεράκι χεράκι δλδ? 😀

Το πιθανότερο θα ήταν ναι…

μια βόλτα όμως με εσένα σε μπαράκια, θα είχε ενδιαφέρον, έτσι μπας και αντιστραφεί η γνώση μου από γνωστούς και φίλους που ζούσαν ή ζουν εκεί…

αλήθεια με το ποσοστό βγήκε ο Πούτιν στις τελευταία σας εκλογές?

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
2 minutes ago, The_Judas said:

Ξέχασες ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι του Πούτιν έχουν εξοριστεί ή δολοφονήθηκαν ή είναι στην φυλακή εδώ και πολλά χρόνια.

Οι σημερινοί αντίπαλοί του είναι μαριονέτες είτε δικοί του είτε άτομα συνεργάσιμα. Πλέον ίσως να μην χρειάζεται καν νοθεία.

Η κυρίος αντιπολίτευση της Ρωσίας ήταν πάντα οι κομμουνιστές φίλε, ο Ζιουγκανοφ για παράδειγμά, αυτοί που βγαίνουν με πανό στους δρόμους και διαδηλώνουν "αλήτη προδότη Πούτιν ριξε πυρηνικά στην ουάσιγκτον". 😃 Τα υπόλοιπα είναι αστεία πραγματικά!

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Και στην Ελλάδα αν είσαι πολιτικός αντίπαλος η βάζεις τη μύτη σου εκει που δε πρέπει η κατάληξη είναι ίδια  πχ Γκιόλιας. .Απλά όπως έγραψε ένας φίλος ποιο πάνω εδώ έχουμε τα προσχήματα ,εκεί τα πράγματα είναι σαφή από την αρχή 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...