Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kgkaudi είπε

Δυτικοί στο άκουσμα του νέου ποιούς κατηγόρησαν για το συμβάν όπως και με το nord stream
russian dancing GIF

Δεν κατηγόρησαν την Ρωσία. Εγιναν έρευνες και έψαχναν την αλήθεια.

Αντιθέτως στη Ρωσία όσοι είχαν διαφορετική γνώμη από τον Πούτιν κατέληξαν να έχουν "ατυχήματα" ή μπήκαν φυλακή ή εξορίστηκαν χωρίς καμία έρευνα ή 2η γνώμη.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
  • Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 hour ago, Snoob said:

Eίναι πραγματικά εκπληκτική η διάθεση του Νεοέλληνα να υπερασπιστεί ένα συγνό δικτάτορα με το εκπληκτικής λογικής σκεπτικό "γιατί οι άλλοι καλύτεροι είναι".

Έχει γίνει το άλμα στο κενό από ορόφους κτιρίων εθνικό σπορ της Ρωσίας, και υπάρχουν ακόμη συνάνθρωποί μας που φαντασιώνονται ομόδοξους, ξανθά γένη κτλ.

Εντωμεταξύ, ο Πούτιν και οι Τούρκοι μια χαρά μπίζνες κάνουν, τους ετοιμάζει και πυρηνικό εργοστάσιο, ο Ερντογάν μονίμως προσκόμματα προβάλει στο ΝΑΤΟ (και διαρκώς εγείρει αξιώσεις εναντίον μας) και υπάρχουν άτομα που θεωρούν πως θα ήμασταν καλύτερα με τον βραχύσωμο στρατάρχη.

Εγώ μπορώ να τον υπερασπιστώ που ζω κοντά δεκαετία στην Μόσχα? 😀 Βέβαια αν είστε γείτονας μου παώ πάσο, ειδάλλως ο σχολιασμός σας δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτον του νεοέλληνα στον οποίον αναφέρεστε!

Περί μπίζνας να είχαμε να λέγαμε, ο south stream είχε περάσει από τον ελληνικό κοινοβούλιο, έγιναν τότε τα δεκεμβριανά και καταλήξαμε να ακυρώσουμε τον δικό μας αγωγό για να αγοράζουμε κατόπιν κάπου 7 εκκατομύρια κυβικά αερίου την μέρα από τον turkish stream και τον ΤΑΡ του αζερμπαιτζάν!

Τα υπόλοιπα σχόλια με χαρακτηρισμούς κατά αρχηγού ξένου κράτους στςερούντε σοβαρότητας!

• Like 8
Δημοσ.

@JcD σαν τους έλληνες ανταποκριτές Αυγερινό και Λιάτσο που είναι πιο υπέρ της Ρωσίας και από τον Πούτιν. Και περιμένουμε εμείς να ενημερωθούμε. 😆

Δημοσ.
1 minute ago, dtk-386 said:

@JcD σαν τους έλληνες ανταποκριτές Αυγερινό και Λιάτσο που είναι πιο υπέρ της Ρωσίας και από τον Πούτιν. Και περιμένουμε εμείς να ενημερωθούμε. 😆

Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σε ενημερώσει, ηλεκτρονική βίζα εκδίδεται σε δυό-τρείς μέρες, μαζεύεις τα πραγματάκια σου και βλέπεις μία πολιτισμένη χώρα για δύο βδομμάδες!

• Like 2
Δημοσ.

Όσο για τα περί ελευθερίας να ασκήσεις τις διαφωνίες σου στη δύση vs εκτελέσεων πολιτικών αντιπάλων στην Ρωσία, η αλήθεια είναι πως όσο μένουν οι διαφωνίες στα social media, όλα είναι ΟΚ. Όταν όμως αρχίσεις και βγάζεις στη φόρα τις βρωμιές της δύσης όπως ο Άσαντζ ή ο Σνόουντεν, η ελευθερία τελειώνει. Η ουσία είναι η ίδια, η τεχνική διαφέρει.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JcD είπε

Εγώ μπορώ να τον υπερασπιστώ που ζω κοντά δεκαετία στην Μόσχα? 😀 Βέβαια αν είστε γείτονας μου παώ πάσο, ειδάλλως ο σχολιασμός σας δεν έχει μεγάλη διαφορά από αυτον του νεοέλληνα στον οποίον αναφέρεστε!

Περί μπίζνας να είχαμε να λέγαμε, ο south stream είχε περάσει από τον ελληνικό κοινοβούλιο, έγιναν τότε τα δεκεμβριανά και καταλήξαμε να ακυρώσουμε τον δικό μας αγωγό για να αγοράζουμε κατόπιν κάπου 7 εκκατομύρια κυβικά αερίου την μέρα από τον turkish stream και τον ΤΑΡ του αζερμπαιτζάν!

Τα υπόλοιπα σχόλια με χαρακτηρισμούς κατά αρχηγού ξένου κράτους στςερούντε σοβαρότητας!

Προφανώς και μπορείς να τον υπερασπιστείς και να τον χαρακτηρίσεις άμα θέλεις και θα έχει ενδιαφέρον η αποψή σου κιόλας, εφόσον την αιτιολογήσεις.

Ο Snoob (και ο κάθε Snoob) γιατί να μην μπορεί να κάνει το αντίστοιχο χωρις να στερείται σοβαρότητας;

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, JcD said:

Εσύ δεν είσαι που δεν ήξερες την φράση Москва — не Россия — Википедия? 10 χρονια εκεί, κι ακόμα δεν καταλαβαίνεις την κουλτούρα (ποσο μάλλον στην Μόσχα, που δεν έχει καμια σχέση με το υπόλοιπο της ρωσίας) οποτε η άποψη σου πάει περίπατο.

Δημοσ.
11 minutes ago, The_Judas said:

Δεν κατηγόρησαν την Ρωσία. Εγιναν έρευνες και έψαχναν την αλήθεια.

Αντιθέτως στη Ρωσία όσοι είχαν διαφορετική γνώμη από τον Πούτιν κατέληξαν να έχουν "ατυχήματα" ή μπήκαν φυλακή ή εξορίστηκαν χωρίς καμία έρευνα ή 2η γνώμη.

Προφανώς η Ρωσία δεν είναι ένας επίγειος παράδεισος και ο Πούτιν είναι δικτάτορας ολκής.
Επίσης, από το BBC, φαίνεται να κατέληξαν σε Ουκρανό δύτη, οπότε άκυρο.
https://www.bbc.com/news/articles/cnvyz1472rpo
Το θέμα είναι ότι ζούμε όμορφες στιγμές ψυχρού πολέμου.
Όποιος λέει το αντίθετο, μάλλον δεν θυμάται τα παλιά καλά 50s-80s.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, malakudi είπε

Όσο για τα περί ελευθερίας να ασκήσεις τις διαφωνίες σου στη δύση vs εκτελέσεων πολιτικών αντιπάλων στην Ρωσία, η αλήθεια είναι πως όσο μένουν οι διαφωνίες στα social media, όλα είναι ΟΚ. Όταν όμως αρχίσεις και βγάζεις στη φόρα τις βρωμιές της δύσης όπως ο Άσαντζ ή ο Σνόουντεν, η ελευθερία τελειώνει. Η ουσία είναι η ίδια, η τεχνική διαφέρει.

Όπως είπα και πριν κανείς δεν είναι άγιος ή "καλός". Αλλά τουλάχιστον στη Δύση τηρούνται (συνήθως) κάποια προσχήματα...

Δημοσ.
1 minute ago, chrisde said:

Προφανώς και μπορείς να τον υπερασπιστείς και να τον χαρακτηρίσεις άμα θέλεις και θα έχει ενδιαφέρον η αποψή σου κιόλας, εφόσον την αιτιολογήσεις.

Ο Snoob (και ο κάθε Snoob) γιατί να μην μπορεί να κάνει το αντίστοιχο χωρις να στερείται σοβαρότητας;

Διότι παιδιά μου θα πρέπει κάποιος να έχει εμπειρία από ένα μέρος για να βγάζει συμπεράσματα. Όταν το 2012 ξεκίνησα με σκοπό να δω αν σε αυτές τις χώρες υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μετανάστες ξεκίνησα από την Λευκορωσία του -τρομερού δικτάκτορα Λουκασένκο-😆. Είχα  φίλους και Ελληνική κοινότητα εκεί. Φυσικά αυτά που είδα δεν είχαν σχέση με αυτά που είχα ακούσει στα δυτικά μέσα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, JcD είπε

Διότι παιδιά μου θα πρέπει κάποιος να έχει εμπειρία από ένα μέρος για να βγάζει συμπεράσματα. Όταν το 2012 ξεκίνησα με σκοπό να δω αν σε αυτές τις χώρες υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μετανάστες ξεκίνησα από την Λευκορωσία του -τρομερού δικτάκτορα Λουκασένκο-😆. Είχα  φίλους και Ελληνική κοινότητα εκεί. Φυσικά αυτά που είδα δεν είχαν σχέση με αυτά που είχα ακούσει στα δυτικά μέσα.

Κουβέντα κάνουμε προκειμένου να καταλήξουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, δεν δικάζουμε κανέναν. Εσύ μπορεί να έχεις εμπειρία όπως λες (δεν το ξέρω, δεν το αμφισβητώ κιόλας), ποιός σου λέει ότι ο συνομιλητής σου δεν έχει;

Όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται

Επεξ/σία από chrisde
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JcD είπε

Δεν χρειάζεσαι κανέναν να σε ενημερώσει, ηλεκτρονική βίζα εκδίδεται σε δυό-τρείς μέρες, μαζεύεις τα πραγματάκια σου και βλέπεις μία πολιτισμένη χώρα για δύο βδομμάδες!

harrison-ford-popcorn.gif

Δημοσ.
3 minutes ago, Sugizo said:

Εσύ δεν είσαι που δεν ήξερες την φράση Москва — не Россия — Википедия? 10 χρονια εκεί, κι ακόμα δεν καταλαβαίνεις την κουλτούρα (ποσο μάλλον στην Μόσχα, που δεν έχει καμια σχέση με το υπόλοιπο της ρωσίας) οποτε η άποψη σου πάει περίπατο.

Aν καταλαβα καλα ειναι αυτο που λεμε στην επαρχια "ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα " αλλα οι αθηναιζοι σιγουρα τα ξερουν ολα  ποσο δυσκολη ειναι η ζωη στα μικρα νησια απομονωμενα το χειμωνα :lol:

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Sugizo said:

Έλα ντε, εγώ με μισή οικογένεια ρωσική μισή ουκρανική τι να καταλάβω, περιμένω από εσάς να μου την μάθετε! 😃

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...