giokol Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Βάζω όλα τα ψιλά εδώ, ενώ τα χαρτονομίσματα και τις κάρτες τα έχω στο κλασικό πορτοφόλι. Συνήθως δίνω πορτοφόλι και κλειδιά στη γυναίκα μου, που έχει τσάντα, διαφορετικά τα κρατάω στις τσέπες μου.
tzotzo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 1 hour ago, gokuthelegend said: Έχουν εδώ και πολύ καιρό που εκδίδονται οι καινούργιες ταυτότητες, από πέρσι. Μπορείς να πας όποτε μπορείς και να εκδόσεις καινούργια. Με τον νέο προσωπικό αριθμό;
great Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 10 minutes ago, tzotzo said: Με τον νέο προσωπικό αριθμό; οχι, και δεν εχει καμια σημασια μην περιμενεις να βγει για να πας. Δες το αντιστοιχο τοπικ
mindreader Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 5 hours ago, mercast said: Ας ρίξω λίγο λάδι στην φωτιά: Περιμένω το ψηφιακό ευρώ να αντικαταστήσει πλήρως τα φυσικά χρήματα για να μην έχουμε τέτοια θέματα. Τι να κανουμε που βλεπω πιο μπροστα απο αλλους; Ναι, γι'αυτο οι σκανδιναβικες χωρες εκαναν πισω στα σχεδια τους, για περιορισμο των μετρητων. Και παλι ειχα πει οτι χωρις μετρητα, ερχονται μαυρα χρονια. Τελικα ερχονται στα λογια μου, θελοντας και μη, γιατι σου λεει μια κυβερνοεπιθεση να φαμε, γυρισαμε στην εποχη του χαλκου.... Η Σουηδία κι η Νορβηγία αναθεωρούν τα σχέδιά τους για μια κοινωνία χωρίς μετρητά https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/i-souidia-ki-i-norvigia-anatheoroun-ta-sxedia-tous-gia-mia-koinonia-xoris-metrita/ Το μετρητο, δεν θα πεθανει ποτε! 4 hours ago, tzotzo said: https://www.skroutz.gr/s/15609458/Herschel-Charlie-Andriko-Portofoli-Karton-me-RFID-Mayro-10360-02090.html τετοιο πορτοφολι σε δερματινο, στην μπροστα τσεπη του παντελονιου και δεν εχω ξαναασχοληθει. περιμενω πως και πως να βγουν οι καινουριες ταυτοτητες να παρω ενα καινουριο καλο Πολυ καλο!
dtk-386 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Aν γίνει μλκία το μετρητό θα έχει την αξία χαρτοπόλεμου. Δεν σε διασφαλίζει από τίποτα η κατοχή του. 3 1
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 10 ώρες πριν, mindreader είπε οπως λεμε, δεν φορω ρολοι γιατι βολευομαι πλεον με το κινητο, αλλα αμα παω σε γαμο/βαπτιση, θα βαλω και το ρολοι...καπως ετσι και με πορτοφολια... Το ρολοι φαινεται τουλαχιστον στον καρπο. Το πορτοφολι το κρατας ενω χορευεις και τρως? 1
great Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 12 minutes ago, dtk-386 said: Aν γίνει μλκία το μετρητό θα έχει την αξία χαρτοπόλεμου. Δεν σε διασφαλίζει από τίποτα η κατοχή του. ακριβώς. Σκεφτείτε το πολυ καλα αυτό. 1
mindreader Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 52 minutes ago, dtk-386 said: Aν γίνει μλκία το μετρητό θα έχει την αξία χαρτοπόλεμου. Δεν σε διασφαλίζει από τίποτα η κατοχή του. Ε καλυτερα τοτε να μην εχεις τιποτε απο χρημα. Το ιδιο 'ευαλωτα' ειναι τα ψηφιακα με τα χαρτινα, το ακουσαμε κι αυτο.... 1
dtk-386 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 4 λεπτά πριν, mindreader είπε Ε καλυτερα τοτε να μην εχεις τιποτε απο χρημα. Το ιδιο 'ευαλωτα' ειναι τα ψηφιακα με τα χαρτινα, το ακουσαμε κι αυτο.... οι μαυραγορίτες στην κατοχή συμφωνούν. εσύ στόκαρε χαρτί και θα βρεις κάποια χρήση που θα πάει.... 1
Hot_Wolf Δημοσ. 20 Νοεμβρίου Δημοσ. 20 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Και να μην καταργηθεί το μετρητο, όπως έχει εξελιχθεί το πράγμα πλέον είναι άχρηστα αν έχεις όντως μεγάλα ποσά σε χαρτί. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με ευκολία. Ήθελα να αγοράσω κάτι με μετροιτά αξίας 2 χιλιάδων ευρώ και δεν τα δεχόταν κανένας πουθενά. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα έναν μαγαζοταρα και έγινε η αγορά. Δεν ρώτησα και δεν θέλω να μάθω πως το έκανε. Πήρε τα λεφτά, πήρα τη συσκευή και πήγα σπίτι μου χαρούμενος. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου από Hot_Wolf
lector Δημοσ. Τετάρτη στις 11:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:30 μμ 11 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε τι τσαντακι, τι φορατε βρε ανθρωποι;; ταυτοτητα; --> κινητο διπλωμα οδηγησης; --> κινητο καρτες; --> κινητο λεφτα πανω για ποιο λογο, να παρω ζελεδακια απο το περιπτερο; προσωπικα εχω το συγκεκειμενο: https://secrid.com/en-nl/premium-miniwallet-dusk-dark-brown/ χωραει 5-6 καρτες, και μερικα μετρητα. παχος; σαν κινητο. αλλα ειναι δεκαδες οι φορες που απλως το αφηνω σπιτι. κινητο, κλειδια σπιτιου/αυτοκινητου. δε νομιζω να χρειαζεσαι κατι αλλο εξω. Ειναι μεχρι να σε σταματησει ο βλαχος μπατσος που δεν ξερει απο αυτα, και σε παει μεσα για εξακριβωση, ή μεχρι να παθει κατι το κινητο, να μην εχει σημα, να κολλησει, να μεινει απο μπαταρια, οτιδηποτε, και να χρειαστει να αγορασεις κατι. Εως τοτε, κουβαλαμε και το κινητο μας και τα χαρτια μας και τα λεφτα μας, σαν ανθρωποι, οπως κανουμε δεκαετιες τωρα και δεν παθαμε τιποτα. Τσαντακι μεσης, τσαντακι ζωνης, τσαντακι χιαστι, τσαντα πλατης, ο,τι βολευει τον καθενα. 2
JailbrokenDiesel Δημοσ. Τετάρτη στις 11:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:44 μμ 9 λεπτά πριν, lector είπε Ειναι μεχρι να σε σταματησει ο βλαχος μπατσος που δεν ξερει απο αυτα, και σε παει μεσα για εξακριβωση, ή μεχρι να παθει κατι το κινητο, να μην εχει σημα, να κολλησει, να μεινει απο μπαταρια, οτιδηποτε, και να χρειαστει να αγορασεις κατι. Εως τοτε, κουβαλαμε και το κινητο μας και τα χαρτια μας και τα λεφτα μας, σαν ανθρωποι, οπως κανουμε δεκαετιες τωρα και δεν παθαμε τιποτα. Τσαντακι μεσης, τσαντακι ζωνης, τσαντακι χιαστι, τσαντα πλατης, ο,τι βολευει τον καθενα. μμμμ ναι ναιιι ο βλάχος ο μπάτσος θα σε πάει για εξακρίβωση .. σε τι σπηλιές ζείτε κ τα γράφετε όλα αυτά.. στο πορτοφόλι που παρέθεσα, έχω και το δίπλωμα οδήγησης. μάντεψε , σαν κάρτα είναι το μέγεθος του και μια χαρά πέρναει σαν έγγραφο.. τώρα τι τσάντες τσαντάκια χιαστι, λουκάνικα στρατου κουβαλάτε για να πάτε για μια μπυρα, τι να πω.. 1
lector Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:50 μμ Ακριβως επειδη ΔΕ ζουμε σε σπηλια, ουτε σε χρωματιστα συννεφακια, ξερουμε τι οργανα εχουμε και το πνευματικο τους επιπεδο, και φερομαστε αναλογως. 2
dsi44 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:55 μμ (επεξεργασμένο) 5 hours ago, dtk-386 said: Aν γίνει μλκία το μετρητό θα έχει την αξία χαρτοπόλεμου. Δεν σε διασφαλίζει από τίποτα η κατοχή του. οταν ειχες δραχμη τωρα θα συνεχισει απλα σα να μη συμβαινει τιποτα.Δες και σε αλλες εμπολεμες χωρες ανα τον κοσμο που χρησιμοποιουν κανονικα ευρω και δολαριο. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:55 μμ από dsi44 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις