techartware Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 μμ (επεξεργασμένο) Με έχει βολέψει ένα anti theft τσαντάκι. Το πρώτο μου ήταν μικρό, το δεύτερο το πήρα μεγαλύτερο και με βόλεψε καλύτερα. Ωστόσο ίσως βολέψει μια Travel Money Belt αν μιλάμε μόνο για τα χαρτονομίσματα. Επίσης υπάρχουν και τα παντελόνια με τις έξτρα πλαϊνές τσέπες προς τα κάτω. Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:18 μμ από techartware 1
mercast Δημοσ. Τετάρτη στις 01:15 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:15 μμ 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Τι διαφορά έχει για κάποιον που χρησιμοποιεί Apple/Google Pay δηλ? Ε φαντάζομαι δεν θα έχει προμήθειες καρτών και τραπεζών που μας έχουν πρήξει τον π**τσο κάποιοι.
JakeKaufman Δημοσ. Τετάρτη στις 01:30 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:30 μμ 1 hour ago, Nabuko said: Το ότι βασίζεστε τόσο πολύ στο κινητό για ταυτότητα/δίπλωμα/χρήματα κλπ τι θα κάνετε αν τα παίξει το κινητό ή δεν έχετε δεδομένα σε περίπτωση που χρειαστεί? Δεν χρειάζεσαι δεδομένα για να πληρώσεις με Apple / Google pay ουτε για να δειξεις ταυτοτητα ή διπλωμα. 1 1
vastegial_74 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:34 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:34 μμ Δεν μπορώ να διανοηθώ να βγω χωρίς τσάντα ώμου. Βάλε κλειδιά, πορτοφόλι, χαρτομάντιλα, φορτιστής κτλ. Φυσικά το τσαντάκι μέσης αν δεν είσαι delivery ή courier απαγορεύεται δια ροπάλου. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ 28 λεπτά πριν, Charismo είπε Από τότε που έβαλα το τσιπάκι ούτε πορτοφόλια, ούτε τσαντάκια σαν τον τράπερ, ούτε κινητό τίποτα. Με τον δείκτη κάνω τις πληρωμές, με τον αντίχειρα μιλάω στο τηλέφωνο. Δίπλωμα, ταυτότητα στα άλλα δάχτυλα. Pfizer? Εμένα δε πιάνει ρε γμτ καλά το 5G, ήταν τζούφιο το μπόλι 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Να βρείτε γυναίκα και να την παίρνετε πάντα μαζί σας ώστε να της τα δίνετε να τα κουβαλάει στην τσάντα της. Το ότι βασίζεστε τόσο πολύ στο κινητό για ταυτότητα/δίπλωμα/χρήματα κλπ τι θα κάνετε αν τα παίξει το κινητό ή δεν έχετε δεδομένα σε περίπτωση που χρειαστεί? 1. Ειμαστε άπλες, έχουμε απεριόριστα. 2. Πέρα απο πλάκα καταλαβαίνω αυτο που λες. Και κουβάλαω πορτοφόλι με κάποιες βασικές κάρτες και λιγα μετρητά. Ωστόσο πόσες φορές τα τελευταια 5+ χρόνια έχεις πραγματικά ξεμείνει απο κινητο;
Charismo Δημοσ. Τετάρτη στις 01:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:41 μμ 2 minutes ago, ProponitisTouKanape said: Pfizer? Εμένα δε πιάνει ρε γμτ καλά το 5G, ήταν τζούφιο το μπόλι Όχι το Pfizer δεν υποστήριζε λειτουργία κλειδιών σπιτιού. Έβαλα ένα που τα έχω πλέον στον καβάλο για να είναι και στο ύψος της κλειδαρότρυπας. 6
thanosAIAS Δημοσ. Τετάρτη στις 01:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:51 μμ Υπάρχουν και ρολόγια για να πληρώνεις ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται internet, συνδεση με κινητό κλπ. Garmin. Με token για κάθε τράπεζα το ρολόι γίνεται κάρτα. 2
tzotzo Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 μμ https://www.skroutz.gr/s/15609458/Herschel-Charlie-Andriko-Portofoli-Karton-me-RFID-Mayro-10360-02090.html τετοιο πορτοφολι σε δερματινο, στην μπροστα τσεπη του παντελονιου και δεν εχω ξαναασχοληθει. περιμενω πως και πως να βγουν οι καινουριες ταυτοτητες να παρω ενα καινουριο καλο 1
Hot_Wolf Δημοσ. Τετάρτη στις 03:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:07 μμ (επεξεργασμένο) Το χειμώνα νιώθω πάντα ασφαλής αφού τα βάζω στην εσωτερική τσέπη του σακακιού ή μπουφάν και από εκεί δεν γίνεται να φύγουν ακόμη κι αν κάνω κωλοτούμπες. Δυστυχώς χωρίς μετρητά νιώθω ψάρι έξω από τα νερά του, σαν απένταρος που ζει στο περιθώριο αλλά το καλοκαίρι τα αποφεύγω πάρα πολύ διότι μπορεί να χαθούν πάρα πολύ εύκολα. Στις τσέπες του παντελονιού δεν μπορώ να έχω τίποτα απολύτως, ενοχλεί το οτιδήποτε γι αυτό και είναι πάντα άδειες. Αυτός είναι ο λόγος που όσο ανοίγει ο καιρός ούτε το κινητό μου δεν παίρνω μαζί όταν δεν παίρνω το σακίδιο. Αν απαιτηθεί να έχω μετρτητά πάνω μου το καλοκαίρι τα βάζω σε μία κρύπτη στο σακίδιό και πάω με αυτό όπου έχω σκοπό να πάω. Αν αφαιρεθεί τελείως το σακίδιο θα βρουν μόνο τα χρήματα. Ακόμη και στα party και σε club κλέβουν πολύ, οπότε τα μάτια 400. Πολλές ιστορίες. Ακόμη και άτομα από την παρέα (για νεότερες ηλικίες αναφέρομαι) μπορεί να προβούν σε τέτοιες ενέργειες. Σε έκτακτη ανάγκη αν είναι μέχρι 1000 ευρώ δίπλωμα στη μέση και στην κωλότσεπη. Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:02 μμ από Hot_Wolf 1
gokuthelegend Δημοσ. Τετάρτη στις 03:36 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:36 μμ 56 λεπτά πριν, tzotzo είπε περιμενω πως και πως να βγουν οι καινουριες ταυτοτητες να παρω ενα καινουριο καλο Έχουν εδώ και πολύ καιρό που εκδίδονται οι καινούργιες ταυτότητες, από πέρσι. Μπορείς να πας όποτε μπορείς και να εκδόσεις καινούργια.
nikopoup Δημοσ. Τετάρτη στις 03:46 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:46 μμ Πιο παλιά είχα αυτό https://myroik.com/en/products/city-blue-navy Τώρα τα έχω χύμα στην τσέπη και αν θέλω αν κουβαλήσω κάποια κάρτα που δεν έχω στο apple wallet μου χρησιμοποιώ ένα Magsafe card holder που χωράει 2 κάρτες και 2 χαρτονομίσματα διπλωμένα.
Nabuko Δημοσ. Τετάρτη στις 04:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:07 μμ 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε 2. Πέρα απο πλάκα καταλαβαίνω αυτο που λες. Και κουβάλαω πορτοφόλι με κάποιες βασικές κάρτες και λιγα μετρητά. Ωστόσο πόσες φορές τα τελευταια 5+ χρόνια έχεις πραγματικά ξεμείνει απο κινητο; Καμιά φορά αισθάνομαι ότι ο νόμος του Μέρφυ ισχύει πάντα σε μένα 😄
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 04:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:29 μμ 53 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Μπορείς να πας όποτε μπορείς και να εκδόσεις καινούργια. Στο όποτε μπορείς προσθέτεις 2-4 μήνες.
great Δημοσ. Τετάρτη στις 04:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:37 μμ ειχα παρει παλιοτερα ενα πορτοφολακι που χωραγε 2 καρτες και ειχε μαγνητικι κλιπ για μερικα χαρτονομισματα απο amazon. Δεν ειναι τοσο χαλια οσο φαινετε στην φωτογραφια, ειναι δερματινο για αυτο. Αμα θες στο χαριζω Μετά το NFC και COVID δεν εχω πια πορτοφόλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις