Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μιλάμε για 3-4 χαρτονομίσματα, χωράνε και μέσα στην προστατευτική θήκη του κινητού.

Αν μιλάμε για περισσότερα, έχουν πλέον μη ευκαταφρόνητο πάχος οπότε δεν θα σε ενοχλεί πολύ περισσότερο ένα λεπτό πορτοφόλι για να τα έχεις μέσα.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, spooker είπε

Το να αρχίσετε να κουβαλάτε αντρικό τσάντακι, ούτε λόγος. 

εγώ πλέον στην δουλειά παίρνω σακίδιο πλάτης και έξω ένα πιο στυλάτο τσαντάκι.

Εναλλακτικά όπως ειπώθηκε, βάζεις όλες τις κάρτες, ταυτότητες, διπλώματα κλπ στο κινητό πλέον και δεν χρειάζεσαι τίποτα!

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Επισης οτι οι ανδρες δεν κουβαλαμε 'τσαντα',

Εδώ είναι το ζουμί του post σου.

Γιατί να μη φοράς χιαστί ένα μικρό μαύρο τσαντάκι; Δε χαλάει το στυλ, οι φουσκωμένες τσέπες με τα κινητοταυτοτητονομισματοκλειδιά το χαλάνε.

Επεξ/σία από Ison_
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατι μπορει να το ξεχασεις καπου ή να στο κλεψουν και ειναι ενα περιττό βαρος, αν δε το θες για τη  δουλεια σου οπου μπορει να εχεις κι αλλα πραγματα μεσα  

Δημοσ.

Είναι υποκειμενικό το θέμα.

Παρόλο που δεν τρελαίνομαι να έχω φουσκωτές τσέπες στις cargo βερμούδες, το προτιμώ μερικές χιλιάδες φορές απ' το να έχω τσαντάκι χιαστί ή ακόμα χειρότερα... μπαντάνα.

• Like 6
Δημοσ.

Μου εκανε εντυπωση το στικακι που ειπε ο φιλος.

Πωπω εχω να χρησιμοποιησω μπορει και 6/7 χρονια.. Παιζει να μην εχω δει καν αλλον να χρησιμοποιει

Δημοσ.

ΠΑΝΤΑ με τσαντάκι. Δεν θέλω να κυκλοφορώ σαν το ανθρωπάκι της Μισελέν επειδή έχω κόμπλεξ με τα τσαντάκια.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, phanispal είπε

Είναι υποκειμενικό το θέμα.

Παρόλο που δεν τρελαίνομαι να έχω φουσκωτές τσέπες στις cargo βερμούδες, το προτιμώ μερικές χιλιάδες φορές απ' το να έχω τσαντάκι χιαστί ή ακόμα χειρότερα... μπαντάνα.

Μπαντάνα είναι είναι το μαντήλι για το κεφάλι.

Μπανάνα εκτός απο φρούτο ειναι και το τσαντάκι μέσης. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, Ison_ said:

Εδώ είναι το ζουμί του post σου.

Γιατί να μη φοράς χιαστί ένα μικρό μαύρο τσαντάκι; Δε χαλάει το στυλ, οι φουσκωμένες τσέπες με τα κινητοταυτοτητονομισματοκλειδιά το χαλάνε.

το στυλ είναι υποκειμενικό, για εμένα όχι απλά το χαλάει, το διαλύει. 1000 φορές τσάντα πλάτης.

• Like 3
Δημοσ.

τι τσαντακι, τι φορατε βρε ανθρωποι;; 

ταυτοτητα;  --> κινητο 
διπλωμα οδηγησης; --> κινητο 
καρτες; --> κινητο 

λεφτα πανω για ποιο λογο, να παρω ζελεδακια απο το περιπτερο; 

προσωπικα εχω το συγκεκειμενο: https://secrid.com/en-nl/premium-miniwallet-dusk-dark-brown/ 
χωραει 5-6 καρτες, και μερικα μετρητα. παχος; σαν κινητο. 

αλλα ειναι δεκαδες οι φορες που απλως το αφηνω σπιτι. 

κινητο, κλειδια σπιτιου/αυτοκινητου. δε νομιζω να χρειαζεσαι κατι αλλο εξω. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ ανέκαθεν με ένα πορτοφόλι στην πίσω τσέπη. Κατά καιρούς που μαζεύεται χαρτούρα (πχ αποδείξεις) και φουσκώνει, το αδειάζω και γίνεται λεπτό πάλι. Κινητό στην μπροστινή δεξιά τσέπη. Κλειδιά στην μπροστά αριστερή. 

Επεξ/σία από protathlitis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...