mindreader Δημοσ. Τετάρτη στις 09:02 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:02 πμ Πρέπει να έχω και καμια δεκαρια πορτοφολια στη συλλογη μου, διαφορων τυπων, μεγεθων, χρωματων, σχεδιων, κλπ. Κανενα, ποτε, εν τελει, δεν, με βολεψε. Και αυτο γιατι, τα θελω για λογους 'ελεγχου'/ασφαλειας, να μη χαθουν και να μην κλαπουν, μονιμως, οπως και τα κλειδια σπιτιου/αυτοκινητου, στις μπροστινες τσεπες του παντελονιου. Και εκει, ενα 'χοντραδι' οπως ειναι και το πιο λεπτο πορτοφολι, κανει 'μπαμπ' εμφανισιακα. Οσο λεπτο και αν ειναι, εν τελει μικροτερο ογκο απο ενα πακετο χαρτομαντηλα, δυσκολα μπορει να εχει. Βλεπω βεβαια διαφορα γυρω μου. Αλλος βαζει το κινητο στην τσεπη του παντελονιου μπροστα, αλλος το πορτοφολι, οτι θες βλεπεις και οτι θες υπαρχει. Ξερω, ειναι προσωπικο θεμα τι βολευει τον καθενα. Θεμα συνηθειας, πρακτικοτητας, αισθησης αλλα και αισθητικης. Επισης οτι οι ανδρες δεν κουβαλαμε 'τσαντα', και οτι χρηματα δεν μπορω να τα εχω 'παρατημενα' στην τσεπη καποιου μπουφαν.... Να ξεκαθαρισω, οτι μιλω κυριως για χαρτονομισματα. Οχι για κερματα. Παλια απλα τα εβαζα μες την τσεπη του παντελονιου μπροστα. Τα τελευταια χρονια, επειδη εκει 'συνυπαρχουν', το φλασακι μου (με τα παντα ολα), χαρτομαντηλο, και αλλα πολυ μικρα αλλα απαραιτητα, τα βαζω σε μικρες σκληρες ζελατινες διαφανες που αγοραζω απο το βιβλιοπωλειο (μεγεθους αστυν.ταυτοτητας), και τις οποιες κοβω με ψαλιδι, στο 'υψος' ενος/πολλων διπλωμενων στη μεση χαρτονομισματων. Ετσι, τα χαρτονομισματα ειναι μες την τσεπη, αλλα πολυ 'compact', και χωρις να μπερδευονται με οτι αλλο υπαρχει εκει. Εχω καταληξει, να κανω 'αναγκαστικη' χρηση καποιου απο τα πολλα 'παρκαρισμενα' πορτοφολια μου, μονο οταν προκειται να βρεθω σε καποια επισημη περισταση....οπως λεμε, δεν φορω ρολοι γιατι βολευομαι πλεον με το κινητο, αλλα αμα παω σε γαμο/βαπτιση, θα βαλω και το ρολοι...καπως ετσι και με πορτοφολια... --- Υπαρχουν αλλοι εδω, που να μην τους βολευουν για χρηση τα ανδρικα πορτοφολια; Και αν ναι, ποια λυση ακολουθουν για να μεταφερουν χαρτονομισματα μαζι τους;
The_Judas Δημοσ. Τετάρτη στις 09:13 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:13 πμ (επεξεργασμένο) Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι ένα πορτοφόλι μόνο με χάρτινα;; εδώ πλέον και τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει τριπλάσια από ένα πορτοφόλι 😁 εγώ βάζω μέσα χαρτινα, λίγα κέρματα, 5-6 κάρτες ταυτότητες και πάλι μικρό είναι 😋 Τον χειμώνα το βάζω σε τσέπη του μπουφάν. Πάντα επιλέγω μπουφάν με πολλές τσέπες! Τα τελευταία χρόνια με έχουν βολέψει και η χρήση μιας μικρής αντρικής τσάντας. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:14 πμ από The_Judas 2
dbrillis Δημοσ. Τετάρτη στις 09:19 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:19 πμ Μονο για καρτες: https://secrid.com/en-nl/cardprotector-sand/ Καρτες και λιγα χαρτονομισματα: https://secrid.com/en-nl/premium-miniwallet-dusk-dark-brown/ Καρτες και παραπανω χαρτονομισματα: https://secrid.com/en-nl/bandwallet-tpu-sheltersuit-black-red/ 3
mindreader Δημοσ. Τετάρτη στις 09:27 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:27 πμ (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, dbrillis said: Μονο για καρτες: https://secrid.com/en-nl/cardprotector-sand/ Καρτες και λιγα χαρτονομισματα: https://secrid.com/en-nl/premium-miniwallet-dusk-dark-brown/ Καρτες και παραπανω χαρτονομισματα: https://secrid.com/en-nl/bandwallet-tpu-sheltersuit-black-red/ Ολα εχουν παχος!!!! Καμια σχεση με τη ζελατινα με τα χαρτονομισματα, που ειναι ισως λιγοτερο και απο 2 χιλιοστα! Μιλω για τοποθετηση, οπως θελω, στην μπροστινη τσεπη στο παντελονι. Για οπουδηποτε αλλου, αυτα που προτεινεις, μια χαρα ειναι. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:28 πμ από mindreader 1
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 09:29 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:29 πμ Xαρτονομίσματα ,όποτε κουβαλάω,στην κωλότσεπη.Στικάκι δεν κουβαλάω,όπως και ταυτότητα δίπλωμα.Τα αφήνω στο αμάξι. Προτιμάω cargo pants με τσέπες με φερμουαρ και όταν ταξιδευω έχω και τσαντάκι μαζί μου γιατί έχω το powerbank,χαρτιά,γυαλιά,φαρμακα. 2
dbrillis Δημοσ. Τετάρτη στις 09:31 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:31 πμ Ποσα χαρτονομισματα θες να εχεις μαζι σου; Ποσες φορες θα τα διπλωσεις; Γνωμη μου ειναι οτι προσπαθεις να λυσεις το λαθος προβλημα. Εχεις ολη σου την προικα στην τσεπη και σε ενοχλει ενα μικρο πορτοφολι. 1
Sablj Δημοσ. Τετάρτη στις 09:33 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:33 πμ Αν θες μόνο χαρτονομίσματα τότε ένα Money Clip μπορεί να είναι αυτό που θα σε βολέψει. 7
adi32 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:35 πμ Πλεον δεν χρειαζονται χαρτονομισματα, μονο το κινητο αντε και μια καρτα 4 1 3
kostasbm Δημοσ. Τετάρτη στις 09:36 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:36 πμ στη μπροστά τσέπη πάντα 2-3 χαρτονομίσματα αλλά τα τελευταία χρόνια έχω χιαστη τσαντάκι και δεν το αποχωρίζομαι
ProponitisTouKanape Δημοσ. Τετάρτη στις 09:40 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:40 πμ Βενζινάς είσαι και μεταφέρεις τόσα χαρτονομίσματα; 1 1
spooker Δημοσ. Τετάρτη στις 09:43 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:43 πμ Το να αρχίσετε να κουβαλάτε αντρικό τσάντακι, ούτε λόγος. 3 1
phanispal Δημοσ. Τετάρτη στις 09:51 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:51 πμ Είναι πολύ κομψό μάλλον, γι' αυτό. 4 4
gokuthelegend Δημοσ. Τετάρτη στις 09:52 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:52 πμ (επεξεργασμένο) Είχα παλιά διάφορα πορτοφόλια αλλά προσωπικά δεν με βόλευαν καθώς πιάνουν περισσότερο χώρο στις τσέπες. Τους χειμώνες που φορούσα και μπουφάν παλευόταν κάπως, αλλά τα καλοκαίρια ήταν αρκετά άβολο να τα έχω στην τσέπη του σορτς. Πάνω μου κρατάω μόνο ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης (μόνο αν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο), χρεωστική κάρτα και λίγα χαρτονομίσματα. Όσον αφορά τα χρήματα πλέον έτσι κι αλλιώς όλα τα πληρώνουμε με κάρτα, οπότε έχω πάνω μου την χρεωστική κάρτα και έχω και 10-20 ευρώ σε χαρτονομίσματα σε περίπτωση που χρειαστεί να πάω κάπου που δεν έχουν POS. Κέρματα δεν κουβαλάω καν για να μην μου βαραίνουν την τσέπη. Περιστασιακά όμως χρησιμοποιώ μια θήκη για σκληρό δίσκο, ο δίσκος μου χάλασε και μου έμεινε η θήκη. Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:58 πμ από gokuthelegend 1
Mhlogiatros Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 πμ (επεξεργασμένο) Δε μπορεις να τα εχεις ολα χυμα σε τσεπες ... αλλα 100 το μοδατο πορτοφολι ειναι ηδη κλοπη αντικλεπτικο σακιδιο με θωρακηση και θεση για οπλο ειχα παρει με τοσα Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:57 πμ από Mhlogiatros
ardi21 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:07 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:07 πμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mindreader said: Πρέπει να έχω και καμια δεκαρια πορτοφολια στη συλλογη μου, διαφορων τυπων, μεγεθων, χρωματων, σχεδιων, κλπ. Κανενα, ποτε, εν τελει, δεν, με βολεψε. Και αυτο γιατι, τα θελω για λογους 'ελεγχου'/ασφαλειας, να μη χαθουν και να μην κλαπουν, μονιμως, οπως και τα κλειδια σπιτιου/αυτοκινητου, στις μπροστινες τσεπες του παντελονιου. Και εκει, ενα 'χοντραδι' οπως ειναι και το πιο λεπτο πορτοφολι, κανει 'μπαμπ' εμφανισιακα. Οσο λεπτο και αν ειναι, εν τελει μικροτερο ογκο απο ενα πακετο χαρτομαντηλα, δυσκολα μπορει να εχει. Βλεπω βεβαια διαφορα γυρω μου. Αλλος βαζει το κινητο στην τσεπη του παντελονιου μπροστα, αλλος το πορτοφολι, οτι θες βλεπεις και οτι θες υπαρχει. Ξερω, ειναι προσωπικο θεμα τι βολευει τον καθενα. Θεμα συνηθειας, πρακτικοτητας, αισθησης αλλα και αισθητικης. Επισης οτι οι ανδρες δεν κουβαλαμε 'τσαντα', και οτι χρηματα δεν μπορω να τα εχω 'παρατημενα' στην τσεπη καποιου μπουφαν.... Να ξεκαθαρισω, οτι μιλω κυριως για χαρτονομισματα. Οχι για κερματα. Παλια απλα τα εβαζα μες την τσεπη του παντελονιου μπροστα. Τα τελευταια χρονια, επειδη εκει 'συνυπαρχουν', το φλασακι μου (με τα παντα ολα), χαρτομαντηλο, και αλλα πολυ μικρα αλλα απαραιτητα, τα βαζω σε μικρες σκληρες ζελατινες διαφανες που αγοραζω απο το βιβλιοπωλειο (μεγεθους αστυν.ταυτοτητας), και τις οποιες κοβω με ψαλιδι, στο 'υψος' ενος/πολλων διπλωμενων στη μεση χαρτονομισματων. Ετσι, τα χαρτονομισματα ειναι μες την τσεπη, αλλα πολυ 'compact', και χωρις να μπερδευονται με οτι αλλο υπαρχει εκει. Εχω καταληξει, να κανω 'αναγκαστικη' χρηση καποιου απο τα πολλα 'παρκαρισμενα' πορτοφολια μου, μονο οταν προκειται να βρεθω σε καποια επισημη περισταση....οπως λεμε, δεν φορω ρολοι γιατι βολευομαι πλεον με το κινητο, αλλα αμα παω σε γαμο/βαπτιση, θα βαλω και το ρολοι...καπως ετσι και με πορτοφολια... --- Υπαρχουν αλλοι εδω, που να μην τους βολευουν για χρηση τα ανδρικα πορτοφολια; Και αν ναι, ποια λυση ακολουθουν για να μεταφερουν χαρτονομισματα μαζι τους; Koυβαλας τοσα πραγματα στις τσεπες σου? Εγω τον τελευταιο χρονο εχω βολευτει παρα πολυ με αυτο -> https://www.skroutz.gr/s/26877242/Bellroy-Card-Pocket-Black.html. Οτι πιο μικρο εχω δει που να χωραει και χωραει καρτες και χαρτονομισματα και κερματα. Επειδη τα κερματα δεν τα βαζω στο πορτοφολι πλεον, στην θεση τους εχω βαλει τα κλειδια του σπιτιου. Οποτε ειναι ενα αντικειμενο λιγοτερο στις τσεπες. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:08 πμ από ardi21 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις