cyberguy Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Το καλύτερο το έχω ζήσει σε οικογενειακή οικοδομή φίλου. Η είσοδος του παρκινγ (4 οχήματα) ηταν με πορτα (που δεν την κλείναν ποτέ) και οδηγούσε στο πίσω μέρος της οικοδομής. ένας που δούλευε σε μαγαζί της γειτονιάς έβλεπε οτι φεύγαν την ημέρα τα αυτοκίνητα και το έβαζε μέσα αυτός. Μια, δυο τρείς, μια Παρασκευή φύγαν όλοι για σ/κ (καλοκαίρι) και του κλείσανε την πόρτα και την κλείδωσαν. Αφου έμεινε το αμάξι του 3 μέρες στο πάρκινγκ δεν το ξαναέβαλε. 3 11
Grfoxz Δημοσ. πριν από 14 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 14 ώρες 1 ώρα πριν, kage είπε καλεσμενος με στεγασμενη θεση παρκιγκ ποσο πασοκ...:p μεταξυ μας εχεις σκεφτει να νοικιασεις την θεση σε καποιον απο εκει περα π ψαχνει θεση ? Γιατί ΠΑΣΟΚ; Υπάρχουν παντού διαμερίσματα που τους αναλογούν πάνω από μια θέσεις πάρκινγκ. Δεν είναι κάτι καινούργιο.
gbras Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες https://nextsystems.gr/products/τηλεχειριζόμενη-μπάρα-parking-με-λουκέτο-dpb-3l?currency=EUR&variant=31782762840137&stkn=afab59518db1&gad_source=1&gclid=CjwKCAiArva5BhBiEiwA-oTnXdNBqGThf2nYfHkqXvcwoZT1lukgb8BURw0YyGjW5tEUoKipS1-YiBoChIoQAvD_BwE
polaki Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 15 hours ago, stormrain said: Εγω πάντως μια φορά (από τις πολλες) που είχε παρκάρει η κοπέλα του γείτονα μου στο πάρκινγκ μου, (ενώ του είχα πει πολλές φορές να το παρκάρει το ρημάδι το Smart λίγο καλύτερα για να χωράμε και οι δυο στην τελική αντι απλα να τραβαει χειρόφρενο στην μεση του πάρκινγκ) και του χτυπούσα το κουδούνι και δεν κατεβαινε να το ισιώσει, την έκλεισα και την άφησα όλο το βράδυ παρόλο που μου χτυπούσε μετά από κάνα δίωρο. Δεν το ξαναέβαλε 😛 Αδερφέ έκανα το ίδιο στην πολυκατοικία των γονιών μου πριν 15 χρόνια. Αναφέρω τα χρόνια γιατί ως νέος ειχα άλλες αντοχές για τέτοια. Δε θα το ξαναέκανα, αλλά πραγματικά το χάρηκα, 15 χρόνια μετά ακόμα το χαίρομαι. 3 hours ago, kage said: καλεσμενος με στεγασμενη θεση παρκιγκ ποσο πασοκ...:p μεταξυ μας εχεις σκεφτει να νοικιασεις την θεση σε καποιον απο εκει περα π ψαχνει θεση ? Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, προφανώς καταλαβαίνω εγώ ότι δεν έχει την οικονομική ανάγκη να το κάνει. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από polaki 1
Grfoxz Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 12 ώρες 38 λεπτά πριν, polaki είπε Δεν είναι αυτό το θέμα όμως, προφανώς καταλαβαίνω εγώ ότι δεν έχει την οικονομική ανάγκη να το κάνει. Δεν θα με χαλούσε αλλά πιστεύω ότι τα καθαρά λεφτά που θα πάρω σε συνδυασμό με το ότι θα χάσω τη θέση δεν αξίζουν.
m3ltd0wn Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 λεπτά πριν, Grfoxz είπε Δεν θα με χαλούσε αλλά πιστεύω ότι τα καθαρά λεφτά που θα πάρω σε συνδυασμό με το ότι θα χάσω τη θέση δεν αξίζουν. Στην πυλωτη δεν μπορείς να νοικιασεις την θέση σε άλλον εκτός πολυκατοικίας (και εντός ακόμα δεν ξέρω αν γίνεται). Η θέση ανοίκει στην πολυκατοικία, εσύ έχεις δικαίωμα μόνο για την χρήση της. Άλλωστε γι αυτό δεν πληρώνεις ΕΝΦΙΑ για την θέση αυτή.
polaki Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 1 minute ago, Grfoxz said: Δεν θα με χαλούσε αλλά πιστεύω ότι τα καθαρά λεφτά που θα πάρω σε συνδυασμό με το ότι θα χάσω τη θέση δεν αξίζουν. Ανάλογα την περιοχή Αθήνα ένα 100€ μαξ θα μπορούσες να πάρεις. Για νορμαλ περιοχές, δε μιλάω για Κολωνάκι. Άνω Γλυφάδα κολλητή μου έχει δώσει θέση για 60€ το μήνα, και στους γονείς μου πάλι Άνω Γλυφάδα ο απέναντι ζητάει για την κόρη του θέση στην πολυκατοικία των γονιών μου και δίνει 50€, προφανως και δεν την έδωσαν για να πηγαίνω εγώ με τον αδερφό μου 5-6 φορές το μήνα ο καθένας. Κάθε φορά που πετάει τα σκουπίδια ο πατέρας μου ο άλλος του λέει αν άλλαξε γνώμη. 😂 Του λέει ο πατέρας μου 100€ αν θες, και λέει αυτός για 100 προτιμάω να πηγαίνω εγώ στην κόρη μου βόλτα να με κερνάει και μπυρες ο γαμπρός 😂😂😂 Βυρωνα φίλος δίνει 90€ αλλά εκεί είναι δράμα το πάρκινγκ θέλει πολύ υπομονή αν δεν έχεις θέση. Γενικά ίσως αξίζει να ψαχτείς, ειδικά αν δεν έχεις συχνά επισκέπτες. Αν ο επισκέπτης είναι γονείς όμως, αυτό φίλε είναι PRICELESS για μένα και μην τη δώσεις. 1000 φορές να προσφέρεις στους γονείς σου την άνεση του προστατευμένου πάρκινγκ. Γνώμη μου βέβαια.. 3 minutes ago, m3ltd0wn said: Στην πυλωτη δεν μπορείς να νοικιασεις την θέση σε άλλον εκτός πολυκατοικίας (και εντός ακόμα δεν ξέρω αν γίνεται). Η θέση ανοίκει στην πολυκατοικία, εσύ έχεις δικαίωμα μόνο για την χρήση της. Άλλωστε γι αυτό δεν πληρώνεις ΕΝΦΙΑ για την θέση αυτή. Τα πάντα γίνονται, όπως και έχουν γίνει στο παράδειγμα της φίλης που ανέφερα πιο πάνω. Προφανως δε συζητάμε για συμφωνητικά και ιστορίες, οπότε έχει και κάποιο ρίσκο, στα λεφτά αυτά όμως και με δεδομένη την εξυπηρέτηση που ο άλλος κερδίζει να μην ψάχνει πάρκινγκ όλη νύχτα, πολύ δύσκολο να σου κάτσει στραβή. Που στην τελική αν δε σε πληρώσει ένα μηνα, έχεις λύσεις..
warewolf Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Αλλάζει ο νόμος σχετικά με τις πυλωτές και τις ανοιχτές θέσεις στάθμευσης. https://www.ethnos.gr/auto/article/341765/parkingksepylothpolykatoikiastiisxyeikaitioxi
N3M3SiS Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Μια φορά το έβαλα μπροστά, κλείδωσα και έφυγα. Κοπανιόταν μια ώρα μέχρι να κατέβω και να τον αφήσω να φύγει. Στην αρχή φώναζε, μετά που του είπα ότι έχω καλέσει την αστυνομία για καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας με παρακαλούσε να τον αφήσω να φύγει. Έπεσες σε άσχετο, γιατι την κλήση θα την έτρωγες εσύ που τον έκλεισες. Ακόμα και αν η θέση είναι δική σου. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από N3M3SiS 1 1
m3ltd0wn Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, N3M3SiS είπε Έπεσες σε άσχετο, γιατι την κλήση θα την έτρωγες εσύ που τον έκλεισες. Ακόμα και αν η θέση είναι δική σου. Θα γινόταν μύλος γιατί και αυτός έκλεισε το πίσω αμάξι μου (2 θέσεις και πάρκαρε στην μπροστά) Μην το ψάχνεις, έχει έρθει και η αστυνομία και πάντα έχω πάρει το δίκιο μου. Ακόμα και λίγο μπροστά στο παρκιν να έχουν παρκάρει καλώ τροχαία (είτε δημοτική) και ρίχνει κλήσεις. Φυσικά δεν είμαι παράλογος, αν κάποιος δεν το έχει ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ φυσικά τον εξυπηρετώ και αν δεν θέλω να φύγω μπορεί να τον αφήσω και ώρα να μείνει. Αρκεί να ξέρω τι γίνεται και να μπορώ να τον βρω. Εννοείται όχι μέσα, μέσα στην πυλωτή είναι ιδιωτικός χώρος και απαγορεύεται να μπει ο οποιοσδήποτε άσχετος. Επίσης, τώρα σε είδα, δεν μίλησα για κλήση, δεν είπα την τροχαία, είπα την αστυνομία και όχι για παράβαση ΚΟΚ αλλά για καταπάτηση ιδιωτικού χώρου... Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από m3ltd0wn
Dinos1973 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 hours ago, N3M3SiS said: Έπεσες σε άσχετο, γιατι την κλήση θα την έτρωγες εσύ που τον έκλεισες. Ακόμα και αν η θέση είναι δική σου. Σε ιδιωτικό χώρο η τροχαία δεν έχει δικαιοδοσία τον κωλο του να βαράει ο άλλος! Σου λέει να πας να κάνεις μήνυση! Καλό είναι να γνωρίζουμε πριν σχολιάσουμε! 2
xameleon7 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Βγαλτου τις πινακίδες, πάρε τηλέφωνο στην τροχαία και πες ότι έχει σταθμεύσει ένα όχημα χωρίς πινακίδες ,και πιθανότατα κλεμμένο Σε μισή ώρα θα το χουν πάρει να ξερεις 1 9
great Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορει να κανει τιποτα, η θεση του ανοικει βασει καταστατικου. Δεν μπορει να φωναξει τροχαια μου λετε? Καλουμε την τροχαια για καποιον που εχει παρκαρει εξω απο το παρκινγκ ή ο ιδιος που εχει το παρκινγκ γιατι δεν πρεπει και εδω που παει καποιος και βαζει το αυτοκινητο σε δικια του θεση δεν μπορει ? Παρε τροχαια, και ναι κανε μήνυση ειναι πανευκολη διαδικασία.
listerstorm Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, great είπε δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορει να κανει τιποτα, η θεση του ανοικει βασει καταστατικου. Δεν μπορει να φωναξει τροχαια μου λετε? Καλουμε την τροχαια για καποιον που εχει παρκαρει εξω απο το παρκινγκ ή ο ιδιος που εχει το παρκινγκ γιατι δεν πρεπει και εδω που παει καποιος και βαζει το αυτοκινητο σε δικια του θεση δεν μπορει ? Παρε τροχαια, και ναι κανε μήνυση ειναι πανευκολη διαδικασία. Είναι ιδιωτικός χώρος, η τροχαία και η αστυνομία δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Το έχω τραβήξει και εγώ αυτό το μανίκι. Παρκάρουν για να πάρουν καφέ, να πάρουν το παιδί απο το σχολείο, να αράξουν για ναργιλέ πιο πέρα ή ακόμη να πάνε επίσκεψη σε κοντινή πολυκατοικία. Όχι μόνο παρκάρουν μπροστά ακριβώς και μας κλείνουν, αλλά πάρα πολλές φορές σχολάω, έχουν παρκαρει στη θέση μου και δεν υπάρχει πουθενά κανείς. Όσες φορές έχω φωνάξει αστυνομία δεν έρχονται ποτέ, ενώ και με παρατήρηση και φωνές αρχίζουν και με βρίζουν και εξυπνάδες τύπου "δυο λεπτά έκανα πως κάνεις έτσι" ή "όλοι το κάνουν εγώ σε πείραξα;". Απορώ πως το κάνουν, δεν μπορώ καν να διανοηθώ να παρκάρω σε ξένη πυλωτή και να το παίζω ιστορία μετά. Έναν μάλιστα, αφού του είπα μες τα νεύρα (που δυστυχώς είχα) πως αυτή η ιστορία να παρκάρουν σε ξένες πυλωτές πρέπει να σταματήσει, γυρνάει και μου λέει "α εγώ πρώτη φορά παρκάρω εδώ". Ακόυ εκεί θράσος. Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από listerstorm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα