Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαζεις την μπαρα και τελος,δεν ξανασχολεισαι ουτε εσυ,ουτε αυτος,ειρηνικα και ωραια

Δεν υπαρχει λογος ουτε στα δικαστηρια να πατε,ουτε να παιζετε ξυλο και να βρεθειτε σε κανα νοσοκομειο

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε

Πάντως προσωπικά αν κάποιος γείτονας (εντός της πολυκατοικίας) θέλει να τον εξυπηρετήσω (π.χ. να σταθμεύσει για λίγο κλπ) δεν το αρνούμαι. Είμαστε 5 όλοι κι όλοι και αν δεν τα έχουμε και καλά μεταξύ μας...

Να σταθμεύσει ναι, να το αφήσει και ενα βραδυ ολοκληρο. Αλλα απο την στιγμή που γίνεται συστηματικά και που εγώ τρέχω να βγάλω άκρη προτιμώ να μην γίνεται καθόλου. Μετα θα βάλει και άλλος για λίγο, μετα και άλλος, και μετα "τι? νομιζα η θέση είναι της πολυκατοικίας κοινόχρηστη" και όταν έγω θα την χρειαστώ να είναι άλλο αμαξι εκει. Ξεχειλώνει πολυ εύκολα το θέμα.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω την αντίσταση στην τοποθέτηση μπάρας.

Είναι η απλούστερη και ταχύτερη λύση. Σαφώς ταχύτερη από το να χτυπάει κανείς κουδούνια και να παρακαλάει να συνεννοηθεί.

• Like 6
Δημοσ.

Αν η χρήση της συγκεκριμένης θέσης αναφέρεται στη σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας και έχει αποκτηθεί με το συμβόλαιο αγοράς του διαμερίσματος που κατοικείς, έχεις την αποκλειστική χρήση και μπορείς να τοποθετήσεις μπάρα και να ξεμπερδέψεις ή να τον κλείσεις χωρίς συνέπειες, οπότε θα μάθεις και ποιος είναι.

Αν όμως πρόκειται για μοίρασμα του χώρου της πυλωτής με προφορική συνεννόηση, μπορεί να σταθμεύσει ελεύθερα οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης ή ένοικος της πολυκατοικίας, χωρίς να μπορείς να τοποθετήσεις μπάρα, να τον εμποδίσεις ή να τον κλείσεις με οποιοδήποτε τρόπο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Snoob είπε

Δεν καταλαβαίνω την αντίσταση στην τοποθέτηση μπάρας.

Όπως είπα στη θέση αυτή παρκάρουν και επισκέπτες που έρχονται σχεδον καθημερινά στο σπίτι μου. Η ύπαρξη κλειδωμένης μπάρας προυποθέτει να είμαι εκει να ξεκλειδώσω ή να μοιράζω κλειδιά.

Τελικά τον έκλεισα και με βρήκε αυτός. Του ειπα την επομενη φορα θα με ψάχνεις.
Είπε δεν θα το ξανακανει. Θα δούμε.

Επεξ/σία από Grfoxz
  • Like 13
  • Thanks 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Grfoxz είπε

Να σταθμεύσει ναι, να το αφήσει και ενα βραδυ ολοκληρο. Αλλα απο την στιγμή που γίνεται συστηματικά και που εγώ τρέχω να βγάλω άκρη προτιμώ να μην γίνεται καθόλου. Μετα θα βάλει και άλλος για λίγο, μετα και άλλος, και μετα "τι? νομιζα η θέση είναι της πολυκατοικίας κοινόχρηστη" και όταν έγω θα την χρειαστώ να είναι άλλο αμαξι εκει. Ξεχειλώνει πολυ εύκολα το θέμα.

Δεν πάει για σένα το συγκεκριμένο σχόλιο. Είμαι μαζί σου 100%. Από την στιγμή μάλιστα που δεν σε ρώτησε πρώτα μετά δεν χωρούν καλοσύνες. Επίσης συμφωνώ ότι αν γίνει η αρχή μετά δύσκολα το παίρνεις πίσω. Δες την ηλεκτρική μπάρα μήπως πραγματικά σε βολεύει να την ανεβάζεις/κατεβάζεις με τηλεκοντρόλ.

• Like 1
Δημοσ.

Και να τον βρεις τι θα αλλάξει θα σε γράψει στα @@ του (εκτός και αν είσαι τπτ 2 μέτρα τέρας με μπράτσα και σιδερικο πίσω από την ζώνη.

Έτσι όπως είπαν πάρα πολλοί 2 επηλογες έχεις

1. Μπαρα

2. Δεν κάνεις τπτ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχουν μπαρες με τηλεχειριστηριο. 

καταλαβαινω οτι εαν ο αλλος ειναι κακοπροαιρετος μπορει να σου την χαλασει αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησεις. 

εχω και αλλη λυση ετοιμη που ειχε κανει ο πατερας ενος φιλου σε ιδια περιπτωση αλλα δεν την λεω γιατι θα φαω ban. 

Επεξ/σία από xsterg
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Grfoxz είπε

Όπως είπα στη θέση αυτή παρκάρουν και επισκέπτες που έρχονται σχεδον καθημερινά στο σπίτι μου. Η ύπαρξη κλειδωμένης μπάρας προυποθέτει να είμαι εκει να ξεκλειδώσω ή να μοιράζω κλειδιά.

Τελικά τον έκλεισα και με βρήκε αυτός. Του ειπα την επομενη φορα θα με ψάχνεις.
Είπε δεν θα το ξανακανει. Θα δούμε.

Ειναι της πολυκατοικιας η της γειτονιας;

44 λεπτά πριν, xsterg είπε

υπαρχουν μπαρες με τηλεχειριστηριο. 

καταλαβαινω οτι εαν ο αλλος ειναι κακοπροαιρετος μπορει να σου την χαλασει αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησεις. 

εχω και αλλη λυση ετοιμη που ειχε κανει ο πατερας ενος φιλου σε ιδια περιπτωση αλλα δεν την λεω γιατι θα φαω ban. 

Ελα λέγε θα μας σκάσεις!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Ειναι της πολυκατοικιας η της γειτονιας

Θείος/γιος/ξάδελφος/αγαπητικός/κάτι μιας ενοίκου της πολυκατοικίας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Grfoxz είπε

Το σκέφτηκα αλλά αυτό καταργεί την βολικοτητα δυστυχώς.

Με βλέπω να βαράω θυροτηλεφωνα.

Για όλα υπάρχουν λύσεις ;)

https://www.skroutz.gr/s/44754875/CAME-Gard-LS4-Mpara-Elegchou.html

20230728133843_came_gard_ls4_mpara_elegc

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλεσμενος με στεγασμενη θεση παρκιγκ ποσο πασοκ...:p μεταξυ μας εχεις σκεφτει να νοικιασεις την θεση σε καποιον απο εκει περα π ψαχνει θεση ?

Επεξ/σία από kage
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...