Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους. Πριν από μερικούς μήνες, μια συζήτηση με έναν μηχανικό φίλο μου έγειρε το ενδιαφέρον μου προς τις προκατασκευασμένες κατοικίες, ιδιαίτερα εκείνες που προσφέρουν ενεργειακή αυτονομία και μπορούν να προσαρμοστούν σε παραθαλάσσιες περιοχές. Καθώς διαθέτω ένα κατάλληλο παραθαλάσσιο οικόπεδο σε νησί, ξεκίνησα να εξετάζω αυτή την επιλογή ως μια βιώσιμη και σύγχρονη λύση για την κατασκευή της μελλοντικής μου κατοικίας. Θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση σε όσους ενδεχομένως έχουν εμπειρία με την κατασκευή μικρών κατοικιών, με έμφαση στην αυτονομία από τα δίκτυα κοινής ωφέλειας. Συγκεκριμένα, με ενδιαφέρει να μάθω αν κάποιος έχει υλοποιήσει ένα παρόμοιο εγχείρημα, καθώς σχεδιάζω να κατασκευάσω ένα μικρό σπίτι το οποίο θα λειτουργεί με βάση ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έχω ήδη προχωρήσει σε μια βασική μελέτη σχετικά με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, την τοποθέτηση κομποστοποίησης τουαλέτας και τη χρήση βιοαερίου για μαγειρική(έχω ηδη και υπερκαλύπτουν τις καθημερινές μου ανάγκες).

παρακάτω βάζω κάποια λινκ από εταιρίες που έχω τσεκαρει και ήθελα την γνώμη σας η εάν κάποιος έχει έρθει σε επαφή με αυτές τις εταιρείες!

+0 house ακόμα δεν γνωρίζω αλλά μέχρι τώρα μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολύ.

maestro casas επίσης ενδιαφέρον αλλά δεν έχω βρει παρόμοια threads στο ελληνικό χώρο.

conty 850€/τμ χωρίς επίπλωση

και ψάχνω και εταιρίες από Ευρώπη που είναι πιο προσιτές από Ελλάδα. πχ από Βουλγαρία Γερμανία .έχει κάποιος κάνει κάτι αντίστοιχο η συνεργαστεί με τις παραπάνω εταιρίες?

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...